Canım benım bıke bır durumda ne solenebılır bılmıyorum kac haftalıktı kontroldemı anladı doktor senmı farkettın herseyde belki sakat bir bebek olacaktı ve vücüdün bunu reddetti sen ıyı olmaya calıs zaten zor bır hastalık yasıyoruz bıde bunu dert etme kendıne lutfen bırdaha denersın ne yazcagımıda bılemıyorum cok üzüldüm yarınmı alıcaklarKızlar aranızdan ayrılıyorum hepiniz hayirlisiyla kucağınıza sağlıklı bir şekilde almanızı diliyorum bugün kontrolume gittim bebeğim ölmüş yarın alacaklar dua edin bana çok zor bir durum
Dün biraz kanama olmuştu bi de hep karnim ağrıyor du kontrolün vardı bgn Gittim kalp atışı hala duyulmayinca vajinal bakalin dedi ve sonuç 8+5 hep agliyorumCanım benım bıke bır durumda ne solenebılır bılmıyorum kac haftalıktı kontroldemı anladı doktor senmı farkettın herseyde belki sakat bir bebek olacaktı ve vücüdün bunu reddetti sen ıyı olmaya calıs zaten zor bır hastalık yasıyoruz bıde bunu dert etme kendıne lutfen bırdaha denersın ne yazcagımıda bılemıyorum cok üzüldüm yarınmı alıcaklar
Canım benım ılk gunler aglaman uzulmen cok normal ama kendını daha derıne goturme nolur kpss ye calıs ona odaklan kendını yıkma hayat bısekılde devam edıcek ve yenıden anne olucaksınDün biraz kanama olmuştu bi de hep karnim ağrıyor du kontrolün vardı bgn Gittim kalp atışı hala duyulmayinca vajinal bakalin dedi ve sonuç 8+5 hep agliyorum
Antıdepresan kullanıyomudunCanım benım ılk gunler aglaman uzulmen cok normal ama kendını daha derıne goturme nolur kpss ye calıs ona odaklan kendını yıkma hayat bısekılde devam edıcek ve yenıden anne olucaksın
5. Hafta ogendigimde bıraktım hiç ilaç kullanmadimAntıdepresan kullanıyomudun
Bitanem Allah sabır versin, biraz ara verip yeniden bebegin olur.Dün biraz kanama olmuştu bi de hep karnim ağrıyor du kontrolün vardı bgn Gittim kalp atışı hala duyulmayinca vajinal bakalin dedi ve sonuç 8+5 hep agliyorum
Şimdi kullanıyor musun peki ? Yani hamilelikte kullandığın bi ilaç var mı ?Lustrali de düşünebilirsin belki gerçi hastalık tanısına göre değişir heralde verilen ilaçlar.Ama bana da lustral prozacdan daha iyi geliyordu.Hamilelik öncesi lustral(sertalin grubu) kullanıyordum.
Kalp atısını daha once duymuşmuydun?emin mi dr.öldüğüne?başka bir dr.a daha mı görünsen?canım cok zor biliyorum ,vücut sağliklı olmayan embriyoyu kabul etmiyor canim.böyle takdir etmiş Allah.hayırlısı olsun senin için arkadaşım.Dün biraz kanama olmuştu bi de hep karnim ağrıyor du kontrolün vardı bgn Gittim kalp atışı hala duyulmayinca vajinal bakalin dedi ve sonuç 8+5 hep agliyorum
Karnim hep agriyor cnm normal değil kalp atışı daha duyulmamisti doktorun bakması dışında radyoloji ultrason bölümü de baktiKalp atısını daha once duymuşmuydun?emin mi dr.öldüğüne?başka bir dr.a daha mı görünsen?canım cok zor biliyorum ,vücut sağliklı olmayan embriyoyu kabul etmiyor canim.böyle takdir etmiş Allah.hayırlısı olsun senin için arkadaşım.
metanet diliyorum kuzum,çok geçmiş olsun,Allah en hayırlı zamanda en hayırlısını versin inşallah.Karnim hep agriyor cnm normal değil kalp atışı daha duyulmamisti doktorun bakması dışında radyoloji ultrason bölümü de bakti
Yaptım arkadaşım çok şükür iyiyim uyuşmazlık varmış kanimizda umarım bir daha hamile kalabilirim 10 dk surdu işlem birazdan taburcuyumsemarezo isimli arkadaş ne yaptı acaba?İnşallah sağlıklı bir şekilde işlemlerini atlatır.
Benim de daha 11.haftada belli olmuştu.erkek dedi dr.pipiyi göstererek..bizim de kızdan yanaydı gönlümüz,hayırlısı buymuş demekki,saglikla gelsin bebeklerimiz inşallah.Arkadaşlar doktor bebeğe erkek olabilir dedi kordon geliyormuş bacak arasına. Nasip neyse o olsun kız çok istiyordum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah haftaya cuma yine gidecem kesinleşecekBenim de daha 11.haftada belli olmuştu.erkek dedi dr.pipiyi göstererek..bizim de kızdan yanaydı gönlümüz,hayırlısı buymuş demekki,saglikla gelsin bebeklerimiz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?