Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar aranızdan ayrılıyorum hepiniz hayirlisiyla kucağınıza sağlıklı bir şekilde almanızı diliyorum bugün kontrolume gittim bebeğim ölmüş yarın alacaklar dua edin bana çok zor bir durum
Canım benım bıke bır durumda ne solenebılır bılmıyorum kac haftalıktı kontroldemı anladı doktor senmı farkettın herseyde belki sakat bir bebek olacaktı ve vücüdün bunu reddetti sen ıyı olmaya calıs zaten zor bır hastalık yasıyoruz bıde bunu dert etme kendıne lutfen bırdaha denersın ne yazcagımıda bılemıyorum cok üzüldüm yarınmı alıcaklar

Dün biraz kanama olmuştu bi de hep karnim ağrıyor du kontrolün vardı bgn Gittim kalp atışı hala duyulmayinca vajinal bakalin dedi ve sonuç 8+5 hep agliyorum

Dün biraz kanama olmuştu bi de hep karnim ağrıyor du kontrolün vardı bgn Gittim kalp atışı hala duyulmayinca vajinal bakalin dedi ve sonuç 8+5 hep agliyorum
Canım benım ılk gunler aglaman uzulmen cok normal ama kendını daha derıne goturme nolur kpss ye calıs ona odaklan kendını yıkma hayat bısekılde devam edıcek ve yenıden anne olucaksın

Allahım sabır versin canım.Her olmayan şeyde bir hayır varmış derler.Şuan bizim için sana bazı şeyleri söylememiz kolay görünebilir. Allahım sabrını arttırsın.İnşallah bir dahaki sefere daha güçlü ve sıkıntısız olursun canım benim.Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah.

Lustrali de düşünebilirsin belki gerçi hastalık tanısına göre değişir heralde verilen ilaçlar.Ama bana da lustral prozacdan daha iyi geliyordu.Hamilelik öncesi lustral(sertalin grubu) kullanıyordum.
Şimdi kullanıyor musun peki ? Yani hamilelikte kullandığın bi ilaç var mı ?

Su an antidepresan olarak passiflora kullanıyorum.tansiyon ve kan sulandırıcı kullanıyorum

Kalp atısını daha once duymuşmuydun?emin mi dr.öldüğüne?başka bir dr.a daha mı görünsen?canım cok zor biliyorum ,vücut sağliklı olmayan embriyoyu kabul etmiyor canim.böyle takdir etmiş Allah.hayırlısı olsun senin için arkadaşım.

Karnim hep agriyor cnm normal değil kalp atışı daha duyulmamisti doktorun bakması dışında radyoloji ultrason bölümü de bakti

semarezo isimli arkadaş ne yaptı acaba?İnşallah sağlıklı bir şekilde işlemlerini atlatır.

Kalırsın inşallah,neden kalmayasın.Sorununuz da bulunmuş.Nikah öncesi tahlil yapılıyor aslında eşlere.

Arkadaşlar doktor bebeğe erkek olabilir dedi kordon geliyormuş bacak arasına. Nasip neyse o olsun kız çok istiyordum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar doktor bebeğe erkek olabilir dedi kordon geliyormuş bacak arasına. Nasip neyse o olsun kız çok istiyordum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim de daha 11.haftada belli olmuştu.erkek dedi dr.pipiyi göstererek..bizim de kızdan yanaydı gönlümüz,hayırlısı buymuş demekki,saglikla gelsin bebeklerimiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…