- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin amin.. İyi ki sizlerle tanıştım.Canım benim seni o kadar iyi anliyorum ki.yavaş yavaş iyileşeceğiz.benim erkek kardesim cok hastalandi hem de kac kere yattı bakirkoyde.2009dan beri iyi.o kendini bile bilmiyordu canim.sizofreniye benziyordu psikozu.o bile iyilesti canim.ne hastalar var ki bir gorsen.şukurler olsun kendimizdeyiz ,iyilesecegiz Allahim yardim eder bize
Evet güzel nimetler.. Yine yaşayacaz inşallah hamilelik çok tetikliyor olumsuz duyguları geçecek. Bebeklerimizden bahsedecez. Ne korkunç günler yaşadık ama geçti gitti dicez. Şuan herkes gibi mutluyuz iç huzurumuz var gücümüz kuvvetimiz yerinde dicez inşallah.İnşallah inşallah mutluluk hissi,rahat nefes alma hayattan zevk almak... Vb şeyler ne güzel nimetlermiş.Rabbim sen eksik etme sağlık ve huzurumuzu Aminn
Birbirini anlayan,aynı durumları yaşayan insanlarız canım.destek olalım burada birbirimize..Amin amin amin.. İyi ki sizlerle tanıştım.
Korku had safhada olunca ,panik atak krizine dahi yol açacak bir korkuysa sezaryen istenebiliyor canımNeden sezeryan olacaksin ve neden erken dogum istiyorsun bu bebek icin iyi degil ki..Ben yurtdisindayim burada sezeryan mecbursa bile bebegin sancisinin gelmesini bekliyorlar yani bu bebegin ben hazirim deme şekli.
Aa ayni gun tevafuga bak :)Aynıyız vallaha doğum zamanlarımızda aynı olscak.
Hic oyle dusunmedim inşallah zamanla korkusu azalir da normal doğum yapar inşallahKorku had safhada olunca ,panik atak krizine dahi yol açacak bir korkuysa sezaryen istenebiliyor canım![]()
Karinlariniz buyukmu rahatsiz ediyomu sizi ben fazla yemiyorum ki nefes alayim diye yoksa tikaniyorumHic oyle dusunmedim inşallah zamanla korkusu azalir da normal doğum yapar inşallah
Canim bu benim 3. Bebegim ve 2 si sezeryan oldu yani normal istesemde yapamam o yuzden .. dogumu erken istemem suyum gelirde dikislerim patlar diye korkuyorum o yuzden gerci erken degil 38 hafta yaniNeden sezeryan olacaksin ve neden erken dogum istiyorsun bu bebek icin iyi degil ki..Ben yurtdisindayim burada sezeryan mecbursa bile bebegin sancisinin gelmesini bekliyorlar yani bu bebegin ben hazirim deme şekli.
Vallaha işte en az sizlerinki kadar iyi diyelim :) sen ilaç kullanıyor musun?Aa ayni gun tevafuga bak :)
Nasil gidiyor hamilelik?
Yok kullanmıyorum ilaç teklif ettiler kullansan iyi olur dediler ama ben cok korkuyorum bebege kotu etki edecek diye bir de zaten halsizim ilaclar bana da daha da uyku halsizlik asiri istah fln veriyor birde hissizlestiriyor beni o yüzden istemedim.2 ay kaldi idare ederim inşallah.Vallaha işte en az sizlerinki kadar iyi diyelim :) sen ilaç kullanıyor musun?
Yok kullanmıyorum ilaç teklif ettiler kullansan iyi olur dediler ama ben cok korkuyorum bebege kotu etki edecek diye bir de zaten halsizim ilaclar bana da daha da uyku halsizlik asiri istah fln veriyor birde hissizlestiriyor beni o yüzden istemedim.2 ay kaldi idare ederim inşallah.
Sen aliyor musun ilac ?
Benim karnımdan ziyade midem şişiyor,geriliyor,canım çok yanıyor.sırt ağrılarım da cabasi.Artik arkaya doğru kayıyor sanki vücudum.kilom fazla ve midemde sus olunca sanki bebek midemde büyüyor.
Kaçıncı ayında başladın canım?Selectra 50 mg alıyorum.Ben ilaçsız atlatamazdım ya.
Ne güzel o zamana kadar dayanabilmişsin.Rabbim sağlıkla kucaklayıp huzurla büyütmeyi nasip etsin kuzucuğunu inşallah5.5 ayımda.
Bende kullanmadim simdiye kadar insalllh da kullanmam bitkisel olarak bisey iciyomusun papatya falanYok kullanmıyorum ilaç teklif ettiler kullansan iyi olur dediler ama ben cok korkuyorum bebege kotu etki edecek diye bir de zaten halsizim ilaclar bana da daha da uyku halsizlik asiri istah fln veriyor birde hissizlestiriyor beni o yüzden istemedim.2 ay kaldi idare ederim inşallah.
Sen aliyor musun ilac ?