Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Pasiflorayi ne kadar kullaniyosun doktormu vrdi sana
Evet doktor verdi.İlk 3 ayım içinde başladım.Kadın doğumcu ve psikiyatrist içebilirsin dedi.Galiba 4.ay civarında gittiğimde psikiyatristim 3-4 ölçek(hepsi aynı anda değil)içebilirsin dedi.Bazen gün içinde 2 ölçek içiyorum.Gece uyanır da sıkıntım olursa gene içiyorum,uyumama destek oluyor.

Selectra 50 mg alıyorum.Ben ilaçsız atlatamazdım ya.

Inşallah dogumdan sonra gerek kalmaz ilaca iyi hissedersin
Bende kullanmadim simdiye kadar insalllh da kullanmam bitkisel olarak bisey iciyomusun papatya falan

Yok hamilelikten once cok severdim.bitki c aylarını ama simdi hic canim.istemiyor haftada bir psikologa gidiyorum nefes egzersizleri öğretti onlari yapmaya çalışıyorum

Bu arada gorumcemin kızı var 6 yaşında daha onla ilgileniyorum kızlar uç gündür biraz nazlı kardeşi hasta da bnde kalıyor

Bu arada gorumcemin kızı var 6 yaşında daha onla ilgileniyorum kızlar uç gündür biraz nazlı kardeşi hasta da bnde kalıyor
İyi olduğuna sevindim Özge,ne güzel çocukla uğraşırken kendini iyi hissedersin.Küçüğe de geçmiş olsun,Allah şifa versin.

İyi olduğuna sevindim Özge,ne güzel çocukla uğraşırken kendini iyi hissedersin.Küçüğe de geçmiş olsun,Allah şifa versin.
Teşekkür ederim iyi hissediyorum ama emanet anne baba da olmayınca bize fazla naz yapıyor zor oluyor bide o da hasta kuççukte de zaturre başlangıcı var demiş doktor tedavi oluyor hastane de

Teşekkür ederim iyi hissediyorum ama emanet anne baba da olmayınca bize fazla naz yapıyor zor oluyor bide o da hasta kuççukte de zaturre başlangıcı var demiş doktor tedavi oluyor hastane de
Allah yardımcın olsun canım miniğede Rabbim şifa versin inşallah

Kızlar karnında ağrı olan varmı sanki bebek ağırmışta ağrı yapıyor gibi ya kasık ağrısı değil

Kızlar, sanırım biz daha önce sorun yaşadık diye, bu sıkıntıların tamamı hastalığımızla ilgili sanıyoruz.

Benim bir arkadaşımla konuştum.Panik, depresyon vs. Bilmeyen hayatı boyunca ona uğramsmış birisi.

9 ay boyunca sıkıntıdan ağladım diyor.
Belki biz abartıyoruz bilmiyorum ki.

Back
X