- 21 Şubat 2016
- 180
- 45
- 28
- 37
inşallahh şu anda kasıklarıma sancı vuruyo normalmi yeniüye oldugum için daha takvim yapmadımGeçecek canım kaç 8 aylar geçti ömrümüzden,bu da geçecek...
Hamilelik takvimi yapsana canım sen de:)
Agri cok ve rahatsiz edici degilse bebek yerlesmesinden oluyor canim.dr.una her durumu anlat.tedbir iyidir.takvimi yap gozum ariyor:))inşallahh şu anda kasıklarıma sancı vuruyo normalmi yeniüye oldugum için daha takvim yapmadım
kesince nasıl oldu peki cnm150 mg.a dusurdum.sonra şak diye kestim
Bu ilaclarin atilim suresi uzun canim herhalde ondan,hamile kalana kadar sekiz ay gecti ve depresyon tekrarlamadi.gebeligin basinda hortladikesince nasıl oldu peki cnm
12 eylul de ben:)4 eylülde evlendim canım.
Her doğuran yazsın buraya:)inşallah kuzum insallahKızlar bi uyusak bi uyansak doğumlarımız gerçekleşmiş bebeklerimizi sağlıklı kucaklarımıza almışız oh nr depresyon kalır ne anksiyete ne de panik atak
Neleri var canım sen bakma herkesin harika hamilelik geçiriyor göründüğüne çoğu kişi yüzleşmek istemiyor bastırıyor bu nedenle doğumdan sonra fena çakılıyorlar ki bu Bebek'le geçirilecek ilk özel gün ve ayları mahvediyor biz hastalığımızın farkındayız yüzleşiyoruz şükürKızlar aklıma ne geldi...dr.a demistim ki"benim gibi hastanız çok mu,hamileyken rahatsiz olan"diye.gecmisinde hastalik oyküsü olmadığı halde özellikle dedim.güldü oooooo dedi hem de çok,hicbir rahatsizligi olmadan da gebelikte,ozellikle de dogum sonrası depresyona cok giriliyormuş.e ben dedim dogum sonrası depresyondan cok korkuyorum,bebegi sevmez ve bakmazsam dedim.takip altindasin onun icin ugrasiyoruz dedi.
Yazarım ben çatır çatır doğurdum diyeHer doğuran yazsın buraya:)inşallah kuzum insallah
anlamadım cnm atılım süresi ne demek?yani ben hamile kalsam bi süre idare edebilir miyim ilaçsız bunu mu demek istedinBu ilaclarin atilim suresi uzun canim herhalde ondan,hamile kalana kadar sekiz ay gecti ve depresyon tekrarlamadi.gebeligin basinda hortladi
Bende iki gün önce jinekologuma gittim. Bunu sordum çok kötü halde hastalarım var sen iyi sayılırsın dedi. ve psikiyatrimi taniyor onun tavsiyesiyle gitmiştim son doktorumun yanına. Onunla kordineli çalişiyorlar. Jinekologumda ona benzer bişey söyledi. Ya lohusalık dep nolacak dedim. Şuan beraber hareket ediyoruz tedavine öngörüm o ki inşallah lohusalık depresyona girmeden doğumdan sonra atlatacak gibi görünüyorsun dedi.Kızlar aklıma ne geldi...dr.a demistim ki"benim gibi hastanız çok mu,hamileyken rahatsiz olan"diye.gecmisinde hastalik oyküsü olmadığı halde özellikle dedim.güldü oooooo dedi hem de çok,hicbir rahatsizligi olmadan da gebelikte,ozellikle de dogum sonrası depresyona cok giriliyormuş.e ben dedim dogum sonrası depresyondan cok korkuyorum,bebegi sevmez ve bakmazsam dedim.takip altindasin onun icin ugrasiyoruz dedi.
Ya :) hangi yıl ?12 eylul de ben:)
AhahahahaYazarım ben çatır çatır doğurdum diye
Evet canım ama kafamda şu soru da var :hamileligin başında geldi ya depresyon,hamilelik hormonlarından mı tetiklendi hastalık?ilaçla hamile kalsa idim gebeligin ortalarinda mi hastalanacaktim?dr.a soracagim bunlari..anlamadım cnm atılım süresi ne demek?yani ben hamile kalsam bi süre idare edebilir miyim ilaçsız bunu mu demek istedin
5 ay oldu kuzum.Ya :) hangi yıl ?
canm sen hangi şehirde oturuyosunKızlar aklıma ne geldi...dr.a demistim ki"benim gibi hastanız çok mu,hamileyken rahatsiz olan"diye.gecmisinde hastalik oyküsü olmadığı halde özellikle dedim.güldü oooooo dedi hem de çok,hicbir rahatsizligi olmadan da gebelikte,ozellikle de dogum sonrası depresyona cok giriliyormuş.e ben dedim dogum sonrası depresyondan cok korkuyorum,bebegi sevmez ve bakmazsam dedim.takip altindasin onun icin ugrasiyoruz dedi.
Evet bu yandan bakarsak şanslı bile sayılırız,doguma kadar toparlanıcaz:)Bende iki gün önce jinekologuma gittim. Bunu sordum çok kötü halde hastalarım var sen iyi sayılırsın dedi. ve psikiyatrimi taniyor onun tavsiyesiyle gitmiştim son doktorumun yanına. Onunla kordineli çalişiyorlar. Jinekologumda ona benzer bişey söyledi. Ya lohusalık dep nolacak dedim. Şuan beraber hareket ediyoruz tedavine öngörüm o ki inşallah lohusalık depresyona girmeden doğumdan sonra atlatacak gibi görünüyorsun dedi.
Istanbul canımcanm sen hangi şehirde oturuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?