- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Bu arada prozacı sonda kullanıyordum. Güya artık iyileşmiştim kontrol altında tutmak amacıyla. Çok ağırken bende efexor 150 mg kullanıyordum 2011 de bıraktım. Sen şuan kaçlık kullanıyorsunAllah yardımcın olsun cnm zordur gerçekten.benimde babam vefat etti 15 ay oldu efexor kullanıyorum.herşeyin hayırlısı nasipse olur hamilelik bakalım.dua ediyorum hepinize inş daha da kötü olmadan geçer.peki cnm eşin hangi şehirde uzakta mısın ondan
Canım ben de efexor kullanıyordum gunduz 150 mg.aksam 75 mg.diger ilaclar kesmiyordu tedaviye yanit vermiyordum bunu vermislerdi.dozu da yuksekti.birden biraktim biliyor musun ha bebek oldu olacak derken sekizinci ayda hamile kalabildim.gebeligin 7.haftasinda geldi depresyon..Allah yardımcın olsun cnm zordur gerçekten.benimde babam vefat etti 15 ay oldu efexor kullanıyorum.herşeyin hayırlısı nasipse olur hamilelik bakalım.dua ediyorum hepinize inş daha da kötü olmadan geçer.peki cnm eşin hangi şehirde uzakta mısın ondan
Bu topiği ilk buldugumda sayfalarca hayretler icerisinde okumuştum.yalnız olmadığımı yasadiklarimi baskalarinin da yasadigini bilmek duygulandirmisti iyi hissettirmisti.bizler birbirimizi en iyi anlariz.üzmedim umarım seni...m.beauty,sanki beynimi okumuş da onları cümlelere dökmüşsün,su An hissettiğim haykırarak ağlamak inan.Çok güzel anlatmışsın.
Canım ben kendim kestim prozacı. Normalde 3 ay kullanmaman gerekir çünkü bebeğin organları oluşuyor. Ama doktoruna tecrübesine göre değişiyor. Mesela halam paxil kullanıyordu oda maj.dep. Hamile kalınca doktoru sadece ilacını değiştirmiş. Lustral kullandı ilk üç ay da dahil olmak üzere. Kuzenim hem sağlıklı hemde akıllı bi çocuk şuan.inş daha da iyi olursun cnm.peki ilaç içerken hamile kalsam hemen keserler mi ilacımı
Çok şükür ki majör değilmiş bende ilk 4 ay öyleydim konuşmuyordum bile. 1 aydır biraz daha iyiyimMajör değil canım o apayrıydı konuşamıyordum bile onda.gerçi hamileligin ilk üc ayı depresyonun haricinde feci iç basmaları geldi.bedenime sığamadım,kar kış kıyamette camları açıp uyuyakalmıştım öylece.perde cekemiyordum boğuluyordum evde.bedenimin icine sıkışmış gibiydim bir tuhaf oluyordum delireceğim sanıyordum.
Danıştığım bir psikiyatrist hamile kalinca keseriz demisti.inş daha da iyi olursun cnm.peki ilaç içerken hamile kalsam hemen keserler mi ilacımı
Daha da iyi olacağız Allahin izniyle..Çok şükür ki majör değilmiş bende ilk 4 ay öyleydim konuşmuyordum bile. 1 aydır biraz daha iyiyim
İnşallah bende öyle umut ediyorum.Daha da iyi olacağız Allahin izniyle..
Sonsuza kadar süren depresyon yokmuş canım.onu oyle masum minicik muhtaç görünce ve bizim eserimiz oldugunu idrak edince dusunsene senin olmasa bile bir bebek...bizler hisli duygulu ince dusunen insanlar olmasak zaten bu hastaliklara yakalanmazdik.kucagimiza alip hüngur hungur aglayacagiz bagrimiza basacagiz daha kat kat yasayacagiz bu duyguyu.Allahin unuttugu kullardan da degiliz ki bu dunyada cektiriyor bize,mufakatını sakliyor bizim icin.İnşallah bende öyle umut ediyorum.
Allah senden ebeden razı olsun derdini tasanı hastalığını Rabbim hazinesine çeksin. Cümlemizinde inşallah. Yazdıkların beni öyle rahatlatıyorki. Dün haberlerde bi kedi dikenli tellere takılmış acı içinde miyavliyordu. Öyle içim acıdı ki ağladım. Sonra yazdıkların geldi aklıma hayvanlara karşı merhametli isek kendi canımızdan olanı da sevicez inşallah.Sonsuza kadar süren depresyon yokmuş canım.onu oyle masum minicik muhtaç görünce ve bizim eserimiz oldugunu idrak edince dusunsene senin olmasa bile bir bebek...bizler hisli duygulu ince dusunen insanlar olmasak zaten bu hastaliklara yakalanmazdik.kucagimiza alip hüngur hungur aglayacagiz bagrimiza basacagiz daha kat kat yasayacagiz bu duyguyu.Allahin unuttugu kullardan da degiliz ki bu dunyada cektiriyor bize,mufakatını sakliyor bizim icin.
75mg kullanıyorum cnm bi senedirBu arada prozacı sonda kullanıyordum. Güya artık iyileşmiştim kontrol altında tutmak amacıyla. Çok ağırken bende efexor 150 mg kullanıyordum 2011 de bıraktım. Sen şuan kaçlık kullanıyorsun
4 eylülde evlendim canım.Bnde bu sene evlendi başka şehire bide bebek falan bnde o yüzden tekrarladı hngi tarihte evlendin
peki cnm bianda mı kestin azaltarak mıCanım ben de efexor kullanıyordum gunduz 150 mg.aksam 75 mg.diger ilaclar kesmiyordu tedaviye yanit vermiyordum bunu vermislerdi.dozu da yuksekti.birden biraktim biliyor musun ha bebek oldu olacak derken sekizinci ayda hamile kalabildim.gebeligin 7.haftasinda geldi depresyon..
benim dr ilk 4 ay asla ilaç vermem hamile kalma sakın daha bi senen falan var dediCanım ben kendim kestim prozacı. Normalde 3 ay kullanmaman gerekir çünkü bebeğin organları oluşuyor. Ama doktoruna tecrübesine göre değişiyor. Mesela halam paxil kullanıyordu oda maj.dep. Hamile kalınca doktoru sadece ilacını değiştirmiş. Lustral kullandı ilk üç ay da dahil olmak üzere. Kuzenim hem sağlıklı hemde akıllı bi çocuk şuan.
Hayır canım tabiki üzmedin,sadece icimdekilerin dışa vuruşuyla rahatlamayı sanki ağlama isteğim,Bu topiği ilk buldugumda sayfalarca hayretler icerisinde okumuştum.yalnız olmadığımı yasadiklarimi baskalarinin da yasadigini bilmek duygulandirmisti iyi hissettirmisti.bizler birbirimizi en iyi anlariz.üzmedim umarım seni...
Umarım hayırlısı olur. Göğüslerinde hassasiyet var mıbenim dr ilk 4 ay asla ilaç vermem hamile kalma sakın daha bi senen falan var dediama adetim 2 gün gecikti çikolata kistim var az az gelirdi ilk günler soğan kürü yapardım gelirdi ama bu ay gelmedi anlamadım..eşim de heveslenmek istemiyo bekleyelim biraz daha diyo bakalım olmazsa pzts alırım test
hayır cnm yok ben adet olucağım zaman olur bu kez yok bakalım hayırlısı olsun.belki haftaya bende aranıza gelirim:)Umarım hayırlısı olur. Göğüslerinde hassasiyet var mı
150 mg.a dusurdum.sonra şak diye kestimpeki cnm bianda mı kestin azaltarak mı
Sana iyi geliyorsa ne mutlu bana canım.birbirimize terapi olacagiz.Allah hepimize sifa versin,duan icin sagol varol duygulandim.Allah senden ebeden razı olsun derdini tasanı hastalığını Rabbim hazinesine çeksin. Cümlemizinde inşallah. Yazdıkların beni öyle rahatlatıyorki. Dün haberlerde bi kedi dikenli tellere takılmış acı içinde miyavliyordu. Öyle içim acıdı ki ağladım. Sonra yazdıkların geldi aklıma hayvanlara karşı merhametli isek kendi canımızdan olanı da sevicez inşallah.
Bişey soracaktım, efexoru 225 kullanırken nasıldın ? Yani şuan lustral ile eh idare eder ölmez ama yaşar modundayım. Sen efe225 i kullanırken hayat enerjin hevesin yerinde miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?