Hamile kalmadan kullanıyordum benYa ben iyileşmek istiyorum artık yaa. Paxil kullanan var mı
Hamileyken kullanan yok mu üyecanlarHamile kalmadan kullanıyordum ben
Canım geçecek az kaldı dayan,etki etmez olur mu,ben kendimi karda kışta sokakta buluyordum,eve giremedim,hastaneye bile yattım.az daha dayan..Yaa 2 gün oldu artırdı. Eşimlede tartıştık,belki ondan arttı.İnş etki eder çok korkuyorum şuan etmeyecek diyedesteğinize ihtiyacım var.
Yetecek Ilknur dayan canım az gayret inan geçecek,hamilelikte guvenilir lustral ve iyi bir haptır.sabah enkazlığını cok iyi bilirim canım,yatsan yatamazsın kalksan kalkamazsınBir haftaya kadar hissettirir kendini diye düşünüyorum. Bende sabahları enkazım 7 den sonra biraz toparlanıyorum paxile geçmek istiyorum tek umudum o kaldı ama kullanan var mı aramizda ne derece güvenilir bilmiyorum. Lustral de yetmiyor
Ortalama etki 1 ayda çıkar.2. Ayda etki en üst seviyeye ulaşır.Yetecek Ilknur dayan canım az gayret inan geçecek,hamilelikte guvenilir lustral ve iyi bir haptır.sabah enkazlığını cok iyi bilirim canım,yatsan yatamazsın kalksan kalkamazsın
Bende hamile kalmadan önce paxilciydim ama şuan doktor paxera verdi bi ay olucak inşallah başlayalıHamile kalmadan kullanıyordum ben
Cnm okb en son geçiyor.Hatta düşük doz çok işe yaramıyor en az 100 mg gerekli.Ben hamileliktrn önce yaşadım.100 mg bana yetiyordu.İlaçla bile okb krizi geciriyordum ohooo . Bugün iyiydim, iyi olmak yasamak ne güzelmiş.
Sizde mi ilaç kullandınız hangi ilaç kullandınız doğum nasıl? Nasıl oldunuz şuanArkadaşlar yeni konu açtım, hamileliğimde sonrasında ilaç kullandım. Doğum sonrası kısmında
Emzirirken kaç mg 100 olur mu acaba.Cnm okb en son geçiyor.Hatta düşük doz çok işe yaramıyor en az 100 mg gerekli.Ben hamileliktrn önce yaşadım.100 mg bana yetiyordu.
Nasıl doğum yaptın canım, ne kullaniyordum hamile iken, doğum yaklaşınca ilacı biraktin mi, emzirirken ne kullandın, sonda acıtıyor mu? Hepsini merak ediyorum lütfen cvp yazar misin.Bebeğim şu an 6 aylık hepinizin Allah yardımcısı olsun. Yaşamayan bilmez. Kocaman öpüyorum
Kardesim burdakilerin durumunu en iyi sen biliyosunda neden sormadan anlatmiyosun insanlar bi umut senin soyliceklerini biliyosun hay allahim yaArkadaşlar yeni konu açtım, hamileliğimde sonrasında ilaç kullandım. Doğum sonrası kısmında
Yeni konu açmış canım arkadaş,bize de haber vermiş,uzun uzun yazmış orada..Kardesim burdakilerin durumunu en iyi sen biliyosunda neden sormadan anlatmiyosun insanlar bi umut senin soyliceklerini biliyosun hay allahim ya
Yeni konuya nerden nasıl giriliyor burda da anlatsa ya özel mesaj da attım bişeyler duymaya ihtiyacım varYeni konu açmış canım arkadaş,bize de haber vermiş,uzun uzun yazmış orada..
İyiyim şu an hamilelik zamanında kötüydüm ama şimdi iyiyimSizde mi ilaç kullandınız hangi ilaç kullandınız doğum nasıl? Nasıl oldunuz şuan
Süte en az karışan ilacı verecek dr. Geçen yine konuştum.Lustral değil başka ilaç dedi.Emzirirken kaç mg 100 olur mu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?