Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yaa 2 gün oldu artırdı. Eşimlede tartıştık,belki ondan arttı.İnş etki eder çok korkuyorum şuan etmeyecek diye desteğinize ihtiyacım var.
Canım geçecek az kaldı dayan,etki etmez olur mu,ben kendimi karda kışta sokakta buluyordum,eve giremedim,hastaneye bile yattım.az daha dayan..

Yetecek Ilknur dayan canım az gayret inan geçecek,hamilelikte guvenilir lustral ve iyi bir haptır.sabah enkazlığını cok iyi bilirim canım,yatsan yatamazsın kalksan kalkamazsın

Arkadaslar ilac suresi aslinda 3 4 hafta en fazla ama hastaligin boyutuda onemli kisiye gore degisiyor yani o yuzden bekleyin bakalim gecsin zaman en azindan sizde bi umut var ben hep mucadele ocindeyim ama cok sukur benimde dualarim var duayla atlaticam bu donemi insallhh ..

Bebeğim şu an 6 aylık hepinizin Allah yardımcısı olsun. Yaşamayan bilmez. Kocaman öpüyorum
Nasıl doğum yaptın canım, ne kullaniyordum hamile iken, doğum yaklaşınca ilacı biraktin mi, emzirirken ne kullandın, sonda acıtıyor mu? Hepsini merak ediyorum lütfen cvp yazar misin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…