- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Amin canim . Senin dogum cok yakin insallh bize umut olacaksinAllah im hepimize güzel keyifli mutlu stresten uzak doğum ve lohusalık nasip eyle.
bende dönmek istiyorum eskiyeeForumda hamişlerin neredeyse tamamı doğurunca iyi olduk diyorlar eskiye döndük diyorlar. Umudum bu.
Kan ilacı mide bulantısı yapar canım.benim kan değerleri iyi çıktı birşey kullanmıyorum.Tup seklinde kan ilaci kullaniyorum midem bulaniyo acaba onun etkisi olabilirmi . Siz ne kullaniyosunuz kan ilaciolarak
Amin İnşallah.Allah im hepimize güzel keyifli mutlu stresten uzak doğum ve lohusalık nasip eyle.
Doktorum bana okutmuştu, yeni yapılan araştırma diye. Ben çok korkmuştum ilaçla ilgili.O da bunu gösterdi yeni araştırma yapılmış.İlk 3 ay bile yeri geliyor verebiliyoruz korkma demişti bana. Hatta benim 5.5 aylık olduğu için hiç korkma demişti :)Yazıyı okudum.Ve bizimle de paylaştığın için teşekkürler.
Evet bende de var aynı şeyler.Gaviscon şurup içiyorum.Tamamen geçmese de biraz olsun rahatlatıyor.Arkadaslar midem cok yaniyo ya aciyo pisiyo resmen
Sen kac haftalik hamilesin canim?belirli araliklarla yapilan rutin kan testleri vardır.tiroidine,şekerine,kansızlık olup olmadığına,sodyum oranlarına vs.bakilir takip edilir bunlar onemlidir.dr.un takip etmesi gerekir bunları.torch testi yaptirdin mi?toksoplazma rubella vs.hastaliklar icin yapilir.hepatit icin kan testi yapilir.Bende kan ilacı kullanmıyorum ama tahlılde yapmadı henuz kan için sıze nezaman yapmıstı doktor tahlılı
İnşallah dediğin gibi olur.Kizlar belki dogumdan sonra iyi olcaksiniz kendinizi ilaca sartlandirmayin ben inaniyorum ki dogurunca ben cok iyi olcam ve bebegimi emziricem insallhh sizde oyle sartlandirin kendinizi ki oyle olsun rabbimin izniyle ..
Benimde yanıyor ya ama yediklerimde etkiliyor sarımsak yiyince dokunuyor daha erken değilmi yanması içinArkadaslar midem cok yaniyo ya aciyo pisiyo resmen
İlaç kullanmıyor muydun neden oyle oldun ki. Bende dinliyorum kendimi çokbende iyi değilim arkdaslar nefes nefese yemek yapıyorum sürekli kendimi dinliyorum günlerdir mide bulantısı var bi bugün rahatladım bulantı konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?