Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Domestikuuuuussssss :))))) seni görmek bir ünlü görmek gibi :) 500. Sayfalarda seni ,sevimdenizi , melek i okuyup duruyorum kaç gündür. Ne kadar yardımcı olmuşsun hem sevime hem diğer hanımlara. Burda olmana sevindim :)

Ouuuvvv namım yayılmıııışş :))))

Siz de gün gelecek, diğer hamilelere yardım edeceksiniz. Şimdi saatleri, dakikaları saysanız da, Allahın izniyle geçip gidecek günler.

Ouuuvvv namım yayılmıııışş :))))

Siz de gün gelecek, diğer hamilelere yardım edeceksiniz. Şimdi saatleri, dakikaları saysanız da, Allahın izniyle geçip gidecek günler.
İnşallah.. Miniğin 3 yaşına bastı ha.. Ben şuan 8 aylık olduğu dönemleri okuyorum Allah uzun analı babalı sağlıklı salih ömür versin inşallah.

ilknursaid amin Hepimizin çocuklarına İnşallah

dido _dido hamile olduğumu öğrenene kadar kullanıyodum ilaç ve birden bire bıraktım. 4. aya kadar ilaaç içmeden dayanabildim. Sonra ilaca başladım. Doktoruma bile gidemedim. Telefonla görüşüp ilaç istedim. İyi bi hamilelik değildi ya. Burada benim dışımda yanlış hatırlamıyosam 2 kişi daha bu kadar ağırdı. İnşallah sizler gün geçtikçe daha iyi olursunuz.

ne güzel ilaç içmeden atlatabilmişsin 4.ncü aya kadar büyük bir basarı şu anda oturdugum ev bile bana dar geliyo inanırmısın yutkunamıyorum

Ya
ne güzel ilaç içmeden atlatabilmişsin 4.ncü aya kadar büyük bir basarı şu anda oturdugum ev bile bana dar geliyo inanırmısın yutkunamıyorum

Ya ben evde ışıkları açtırmıyodum :)) perdeler ve ışıklar sürekli kapalıydı. Eşim loş ışıkta yemek yerdi. Işığa bile tahammülüm yoktu. İnsan sesine, televizyon sesine. ilk 3-4 ay uyku yok. Günde 3-4 saat uyusam, uyudum sayıyordum.

Allahım tahmin edebiliyorum bnmde ışıklara pek tahamüllüm yok offf offfff kendimi delirmiş gbi hissediyorum bazen

Allahım tahmin edebiliyorum bnmde ışıklara pek tahamüllüm yok offf offfff kendimi delirmiş gbi hissediyorum bazen

Hamilelikte sese ve ışığa hassasiyet olabiliyomuş. değişen hormonlar sağolsun. Tabi bizde zaten panik atak, anksiyete olduğu için daha çok etkileniyoruz. Yaşadıkların normal. Delirmiş gibi hissetme. Buradaki herkes aynı günleri yaşadı.

bulantı beni maffetti hayattımı zehir etti zehirr en çok beni sarsan
en an onunla yasıyorum

bulantı beni maffetti hayattımı zehir etti zehirr en çok beni sarsan
en an onunla yasıyorum
Canım inan geçmeyen bişey yok sadece gerçekten zor geliyor seni çok iyi anlıyorum eğer hamileliğin sonunda doğum için ilaç bırakırsam napıcam diye düşünüyorum. Beş haftalıkken ilaç bıraktım hiç de kullanmadım 15 haftaya kadar bikaç kilo verdim kusmalarlm oldu lanet ettim annemin kıymetini daha iyi anladım şimdi iyiyyim çok şukur ama eşime bigun ölüyorum diye bağırdım her günüm oyle geçti 20gun ölmek istedim bebeği gozum görmedi ölsün istedim ama şimdi hissediyorum onu azıcık daha sabır dua et Allah oyle buyukki ben çok ilaca şartladım kendimi mahvetti beni bıraktığım an başladı ataklar. İlaç işe yaramıyor diye bakma en azından kullanabiliyorsun içini ferah tut aklını oyala nefes egzersizleri yap

domesticus gelmiş ,sanki gurbette olursun da tanıdığın birini görürsün tıpkı öyle hissettim.eski üyelerin profillerinde son aktif tarihlerine bakıp duruyorum inanın.
Allahım bizi de ulastirsin o günlere inşallah.
Bu ara ben de çok kötüyüm arkadaşlar.sanki 2.bir kalbim oldu ,midemde gup gup ediyor.mide,tansiyon,geceleri şifreyi gittikçe artan kamplarım daha da yazmayayim çok şikayet ettim.dişlerimi sikmaktan yoruldum inanın.
Allahım bizi bu dar günümüzde yalniz bırakma nolur,yardim et,zamanın kolayca ve sıkıntısız geçmesine yardim et.

Kizlarya benim gibi olan warmi 20gun oldum.hapa baslayali 10gundur falan cok iyiydim dun baya kotu oldum istahszlk sknti hali falan gecede dalgin uyuyamadm tekrarmi oluyo ilacmi yetmiyo die panik yaptm duzeliyomu oluyomubsizinde boyle iyiyken

Cok etkilendim arkadasinin hikayesinden,dr.dan Allah razı olsun.topiğe şeref verdin, hoşgeldin ,ben de biliyorum seni,yazdiklarinizi okuyordum iyi geliyordu bana,yine iyi geldi yazdiklarin sağol varol..

D domestikus
Merhaba, size sormak istedigim birsry var.Hamilelikte yasanilan sıkıntı, depresyon, kaygi, sinirli olma vs butun bu olumsuz duygular dogumdan sonra bebeğe geçti mi yani bebek huzursuz ya da sinirli, mutsuz bir bebek mi olacak bu kafama takılıyor sizin bebeginiz nasıldı?

Surekli dua ediyorum iyi olmaya cabaliyorum ama okudugum birkac seyden dolayi bebegim icin kaygilanmadan edemiyorum.

Ne zaman iyileşecez ne zaman mutluluk hissi saracak beynimizi tüm vucudumuzu.. Bu depresyon beni mahvetti. Ne hayat sevinci ne heves hiçbirşey kalmadı. Nolur doğurunca gececek garantisi olsun yaa (

Kizlarya benim gibi olan warmi 20gun oldum.hapa baslayali 10gundur falan cok iyiydim dun baya kotu oldum istahszlk sknti hali falan gecede dalgin uyuyamadm tekrarmi oluyo ilacmi yetmiyo die panik yaptm duzeliyomu oluyomubsizinde boyle iyiyken
Ben de hapı kullanmaya baslayalı ilk onbeş gün daha da kötü olmuştum.senin de boyle olmuş olabilir.ya da gebelik hormonlarından dolayı ara sıkıntı gelmistir.bir on gune daha iyi olursun.

Ne zaman iyileşecez ne zaman mutluluk hissi saracak beynimizi tüm vucudumuzu.. Bu depresyon beni mahvetti. Ne hayat sevinci ne heves hiçbirşey kalmadı. Nolur doğurunca gececek garantisi olsun yaa (
Bundan onceki major depresyonum iki ay surmustu.be sefer ki hamileligin uc ayı surdu.su anda da var ama hafifledi.hep diyorum ya yine diyeyim haftalar sonra dogum o zamana kadar iyilesirsin ilaclar etki eder iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…