- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Tahmin edebiliyorumsabret kelimesi ilk zamanlarda size nasıl geliyosa banada öle şu an arkadaslar sık sık yazıyorum Allah szlerden razı olsun bende aldırmayı çok düşündüm düşünüyorum şşu an o pozisyondayım
Birgün o kadar bunalıyordum ki camı açtım kar kıyamet dışarısı,cam acık uyumuşuz annemle.o derece sığamıyordum evlere,göğsümü yarasım geliyordu,vücudum ağir geliyordu ruhuma sanki.yaşamayan anlayamaz yaşadıklarımızı.6,7,8 derken haftalar bir bir geçecek canım..bende şu anda oradan oraya savrulmuş durumdayım kendime bakamadıgım için cnm ben ne zaman düzelicem inşirah suresini çok dinliyoum bana iyi geliyo arkadaslar evde duramıyorum kapıdan içeri girmek istemiyorum dısarı çıkmayı seviyordum hayat enerjim kalmadıgı için hiç bişi yapmak istemiyorum dediğinz gbi normal insanlar zor geçiriyo ben yazı nasıl atlatıcam onu düşün bunu düşün boğulucak gbiyim
Ben aldırırsam bunun pismanligini ve vicdan azabini dusundum bi yandan o halimle.geçecek sonuçta normale gelince bunun agirligini kaldiramaz daha hasta olurdum cunku hepsini geçelim Allahin bir lutfu Allahin ol dedigi yarattigi cani alma hakkim yok dedim cekecegim.bu mucize icin varini yogunu umitlerini milyarlarini tuketen insanlar var,rabbimin verdigi bu ayricaliga nimete nasil nankorluk edeyim dedim.iyi ki aldirmamisim olür biterdimsabret kelimesi ilk zamanlarda size nasıl geliyosa banada öle şu an arkadaslar sık sık yazıyorum Allah szlerden razı olsun bende aldırmayı çok düşündüm düşünüyorum şşu an o pozisyondayım
Afferim sana . Sen cok guclu bi kadinsin yazdiklarindan sonra gozumde farkli bi yerin varBen aldırırsam bunun pismanligini ve vicdan azabini dusundum bi yandan o halimle.geçecek sonuçta normale gelince bunun agirligini kaldiramaz daha hasta olurdum cunku hepsini geçelim Allahin bir lutfu Allahin ol dedigi yarattigi cani alma hakkim yok dedim cekecegim.bu mucize icin varini yogunu umitlerini milyarlarini tuketen insanlar var,rabbimin verdigi bu ayricaliga nimete nasil nankorluk edeyim dedim.iyi ki aldirmamisim olür biterdim
Canim benim bende ilk zamanlar aklimdan gecti ama sonrasinda tovbe ettim aklimdan gecmesi bile beni bu kadar uzuyorken uygulamasi heralde beni darmaduman ederdi allhima bin sukur okadar sikinti yasamama ragmen pisman olmadim ben de les gibi yattim 3 ay agzima 1 likmadan fazla bisey koymadim serumlarla beslendim oda serumlar dokundu bana tirtir titredim acillerde 75 kilodan 63 e dustum benim sorumlulugumda 2 tanede cocugum var goruncemler sagolsun her gun yanimdalardi yoksa ne yapardim o sabilere nasil bakardim 3. Aydan sonra depresyon panik atak anksiyete basladi hemde dibine kadar ama yine pisman olmadim her gecen gun daha kotu oldum sonra pskologa gittim inanmaya inanmaya ama uyguladigi hipno terapi iyi geldi tabiki iyilesmedim ama iyi hissettim hala devam ediyorum . Yani bu haftalari hayal bile edemiyodum korkudan karnim buyuyecek nefes alamicam yapamicam edemicem ama korktugum gibi olmadi karnim buyudu evet nefesim daraliyo ama bogulmuyorum . Ama hala aklima geliyo daha sonraki haftalarda ne olur diye tipki bu 6. 7. Ayda ne yapcam ben dedigim gibi ama bisey olmuyo bak yasiyoruz zaman geciyo dibede vursak cikmazada girsek bu zaman geciyo umarim bundan sonrasinida atlatabilirim ilaca gerek kalmadan burda ilac beni korkuttugu icin degil cunku biliyorum ki milyonlarca insan bu sekilde dunyaya gayet saglikli coxuklar dunyaya getiriyor. Benim derdim kazanmak basarmak yani hastaligin esiri olmak degil hastaligi esir etmek ve inanaiyorum eger basarabilirsem ben kazanicam cok daha mutlu olacagim insallhh ama cok yoruluyorum gercekten ozmanda allha siginiyorum zaten ondan baska kim bize sifa verebilirki .. hadi canim once allha sigin emin ol cok faydasini goreceksin ..sabret kelimesi ilk zamanlarda size nasıl geliyosa banada öle şu an arkadaslar sık sık yazıyorum Allah szlerden razı olsun bende aldırmayı çok düşündüm düşünüyorum şşu an o pozisyondayım
benm dertlerime tercuman olmuşsun sankii aynı şeyleri yaşıyoruz senin başardğin gbi bende basarmak isterim inşallah rabbim bana o günleri güzel bi şekilde yaşamayı nasip edecekmi bende mutlu olabilicekmiyim bunları yazarken bile nfesim kesiliyo rabbim hepimizin yardımcısı olsun ddemekten baska bişey gelmiyo elimdenben sık sık burda bulunacagım sizlere anlatmak bana çok iyi geliyoCanim benim bende ilk zamanlar aklimdan gecti ama sonrasinda tovbe ettim aklimdan gecmesi bile beni bu kadar uzuyorken uygulamasi heralde beni darmaduman ederdi allhima bin sukur okadar sikinti yasamama ragmen pisman olmadim ben de les gibi yattim 3 ay agzima 1 likmadan fazla bisey koymadim serumlarla beslendim oda serumlar dokundu bana tirtir titredim acillerde 75 kilodan 63 e dustum benim sorumlulugumda 2 tanede cocugum var goruncemler sagolsun her gun yanimdalardi yoksa ne yapardim o sabilere nasil bakardim 3. Aydan sonra depresyon panik atak anksiyete basladi hemde dibine kadar ama yine pisman olmadim her gecen gun daha kotu oldum sonra pskologa gittim inanmaya inanmaya ama uyguladigi hipno terapi iyi geldi tabiki iyilesmedim ama iyi hissettim hala devam ediyorum . Yani bu haftalari hayal bile edemiyodum korkudan karnim buyuyecek nefes alamicam yapamicam edemicem ama korktugum gibi olmadi karnim buyudu evet nefesim daraliyo ama bogulmuyorum . Ama hala aklima geliyo daha sonraki haftalarda ne olur diye tipki bu 6. 7. Ayda ne yapcam ben dedigim gibi ama bisey olmuyo bak yasiyoruz zaman geciyo dibede vursak cikmazada girsek bu zaman geciyo umarim bundan sonrasinida atlatabilirim ilaca gerek kalmadan burda ilac beni korkuttugu icin degil cunku biliyorum ki milyonlarca insan bu sekilde dunyaya gayet saglikli coxuklar dunyaya getiriyor. Benim derdim kazanmak basarmak yani hastaligin esiri olmak degil hastaligi esir etmek ve inanaiyorum eger basarabilirsem ben kazanicam cok daha mutlu olacagim insallhh ama cok yoruluyorum gercekten ozmanda allha siginiyorum zaten ondan baska kim bize sifa verebilirki .. hadi canim once allha sigin emin ol cok faydasini goreceksin ..
inşallah senin o psikolojine bende çok sahip olmak istiyorumBen aldırırsam bunun pismanligini ve vicdan azabini dusundum bi yandan o halimle.geçecek sonuçta normale gelince bunun agirligini kaldiramaz daha hasta olurdum cunku hepsini geçelim Allahin bir lutfu Allahin ol dedigi yarattigi cani alma hakkim yok dedim cekecegim.bu mucize icin varini yogunu umitlerini milyarlarini tuketen insanlar var,rabbimin verdigi bu ayricaliga nimete nasil nankorluk edeyim dedim.iyi ki aldirmamisim olür biterdim
geçicekmi gercektenBirgün o kadar bunalıyordum ki camı açtım kar kıyamet dışarısı,cam acık uyumuşuz annemle.o derece sığamıyordum evlere,göğsümü yarasım geliyordu,vücudum ağir geliyordu ruhuma sanki.yaşamayan anlayamaz yaşadıklarımızı.6,7,8 derken haftalar bir bir geçecek canım..
Aynısını soruyordum yemin ederim:geçecek mi diyordum gerçekten geçecek mi diyordum.Bugün hafiften bebeği bile hissettim,onceki hayallerimi bu bebeği nasıl istediğimi hatırladım.yemyeşil bir yerde piknik yapmayı istediğimi farkettim.ilk defa ne zamandan sonra canım birsey yapmak istedi ne büyük nimetmiş Allah'ım,istediğin seyleri düşünebilmek,...şu an beynine düşüncelerine yön veremiyorsun canım,düşüncelerinin, icinde bulundugun bu karanligi senin eserin olmadığını senden kaynaklanmadığını bil,nezle gibi grip gibi bir hastalık ve geçecek canım bana inan inan ben senden ağırlarını yaşadım bu siteye girip yazamazdım bile ben iyi olduysam sen haydi haydi iyi olursun.geçicekmi gercekten
Sahipsin canım sen farkında değilsin ama sahipsin,sen çok tatlı bir anne olacaksın,na şuraya yazıyorum bugünleri yazıp güleceğiz burada bebeklerimizi büyütürken(Allah'in izniyle)inşallah senin o psikolojine bende çok sahip olmak istiyorum
şu anda yazdığın o kadar güzel şeyleri duygusunu tatmak için neler vermezdim inan inşallah gecer şu an o kadar caresiz hissediyorumki kendimi inş şu paylaştıgın duygular ı bende yasarımAynısını soruyordum yemin ederim:geçecek mi diyordum gerçekten geçecek mi diyordum.Bugün hafiften bebeği bile hissettim,onceki hayallerimi bu bebeği nasıl istediğimi hatırladım.yemyeşil bir yerde piknik yapmayı istediğimi farkettim.ilk defa ne zamandan sonra canım birsey yapmak istedi ne büyük nimetmiş Allah'ım,istediğin seyleri düşünebilmek,...şu an beynine düşüncelerine yön veremiyorsun canım,düşüncelerinin, icinde bulundugun bu karanligi senin eserin olmadığını senden kaynaklanmadığını bil,nezle gibi grip gibi bir hastalık ve geçecek canım bana inan inan ben senden ağırlarını yaşadım bu siteye girip yazamazdım bile ben iyi olduysam sen haydi haydi iyi olursun.
rabbim o günleri göstersin inşallah senin gbi bi bende tatlı bi anne olurum inşallahSahipsin canım sen farkında değilsin ama sahipsin,sen çok tatlı bir anne olacaksın,na şuraya yazıyorum bugünleri yazıp güleceğiz burada bebeklerimizi büyütürken(Allah'in izniyle)
Inşallah canım yaşayacaksın Allahın izniyle,hissedemezsin şu sıralar ama bil bunu o da yeter..şu anda yazdığın o kadar güzel şeyleri duygusunu tatmak için neler vermezdim inan inşallah gecer şu an o kadar caresiz hissediyorumki kendimi inş şu paylaştıgın duygular ı bende yasarım
şu anda varya göğsüme taş oturmuş sanki eşim uyuduğunu gördükçe sinirim dahada bozuluyo bende gram uyku yokInşallah canım yaşayacaksın Allahın izniyle,hissedemezsin şu sıralar ama bil bunu o da yeter..
inşallah senin geçtiğin bu yolları bizde geçerizBen geldiiiimmmm :)
Yeni hamileler, bu ggünler geçmeyecek sananlar için yazayım moral olsun.
İsteyerek hamile kaldım. İlaçsız geçmek bilmedi günler. Buraya yazdım. Yazılanları okudum. Sağlam dostlar edindim. 4. ayda bile istemiyorum diye ağladığım oldu. Çok ağırdı hamileliğim. 7 ay yattım. beter günler geçirdim. 32. haftada doğum yaptım. Kızım oldu. 3 yaşında şimdi. Çok şükür.
Sonadan pişman olacağınız şeyler düşünmeyin. Bebeğinizi kucağınıza aldığınızda pişmanlık oluyor hepsi. Bizim en iyi yaşayacağımız bu işte. Şimdi değil sonra diye düşünmeyin. Sonrası yok. Şimdi var. Her şey nihayet bulacak ve bebeğiniz kucağınıza geldiğinde, bütün dertleriniz uçup gidecek. Bana inanın...
inşallah senin geçtiğin bu yolları bizde geçeriz
ben daha 5nci haftadaym ileriki haftaları günleri saatleri saniyeleri bile düşünemeiyorum raabim yaardım etsin bizim gbilereGeçmeyecek gibi geliyor dimi?
Bi nefes alırken, diğerini alabilecek miyim diye düşünecek kadar kötüydüm inan ki. Bi arkadaşımız vardı. İstemedi bebeğini. Hastaneye gitti ve doktor kürtajdan vazgeçirdi. Şimdi kızı 2,5 yaşında. Yine olsa, aynı eziyeti çekerim diyo düşün.
ben daha 5nci haftadaym ileriki haftaları günleri saatleri saniyeleri bile düşünemeiyorum raabim yaardım etsin bizim gbilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?