Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bundan onceki major depresyonum iki ay surmustu.be sefer ki hamileligin uc ayı surdu.su anda da var ama hafifledi.hep diyorum ya yine diyeyim haftalar sonra dogum o zamana kadar iyilesirsin ilaclar etki eder iyice.
İnşallah iki gündür iyiydim bugün yine kötüyüm. Ben artık iyileşmek istiyorum bıktım bu halimden

Senin ne zamandir suruyor depresyonun?ilaca gec baslamistin sen degil mi?
Benim hamileliğin ilk ayında başladı tekrardan. 13.haftada prozaca başladım. 20. Haftaya kadar. 20.haftadan beri de lustral 50 mg kullanıyorum. 3 gündür de ek olarak stilizan 1 mg.

Benim hamileliğin ilk ayında başladı tekrardan. 13.haftada prozaca başladım. 20. Haftaya kadar. 20.haftadan beri de lustral 50 mg kullanıyorum. 3 gündür de ek olarak stilizan 1 mg.
Benim daha 8.haftamda baslattilar antipsikotige 1mg.sana daha yeni vermisler.
Hap degisimi vs.anca toparlanacaksin canim demekki.

Benim daha 8.haftamda baslattilar antipsikotige 1mg.sana daha yeni vermisler.
Hap degisimi vs.anca toparlanacaksin canim demekki.
Antipsikotikten memnunum. Galiba haklısın. Bide lustrala alışma süresi de geçiriyorum oda zorladı beni. Ah bi iyileşsek cemi cümle.. Bizde topiğe dönüp korkmayın herşey gececek iyi olacaksınız diye yazsak.

m.beauty ilk ne zaman kaç yılında başladı psikolojik rahatsızluğın
Bende aşırı miktarda asabiyet,ofke kontrolsüzlüğü vardı.bu işimden olmama sebep oluyordu.ilk bu yuzden gittim dr.a.calismadigim zamanlar evden hatta odamdan cikmiyordum ama yogun bir depresyon degildi ise girince geciyordu.cipraleks iciyordum ara ara birakiyordum.iste uc sene once major depresyon gecirdim.simdi dusunuyorum da kisilik ozelligi sandigim seyler okb,anksiyete olabilir.ya dogustan vardi ya da yasadiklarim tetikledi bilemiyorum.

ilknursaid simdi sen sorunca dusunuyorum da sabahlari kotu olurdum aksamlari neşelenir kendime gelirdim isyerlerinde.her adet oncesi kat kat yaşardım herseyi buyuk kavgalar ederdim aklina neresi ve kim geliyorsa engel olamazdim kendime.bir bakmissin cekingenim kabuguma cekilmisim bir bakmissin nese doluyum.

Bende de ilk öyle başladı. 2009 da majöre döndü 2011 e kadar. O dönemde efexor 150 lik kullandım. 2011 de bıraktım. 2014 te yine başladı ama majör değildi. Hamilelikle majöre döndü.

2014 te de prozac 20 mg kullanıyordum ta ki evliliğe kadar. Ama hamile kalinca majöre döndüğü için yetmedi artık prozac.

2 gündür anneme gıcığım, kadının ger hareketi gıcığıma gidiyo, su içmesine bile uyuz oluyorum. Defolup evime gideceğim orda da yalnızlık ve üstteki veledin koşması var, bunaldım ha gebersem keşke, bu ne gereksiz hayat ya.

m.beauty aynı şeyleri yaşadım sayılır. 2009-2011 arası gündüz yataktan kalkamıyordum yaz günleri ta ikindiye kadar uyurdum 4 e 5 e kadar. Ay onlarda ne zor günlermiş yaa..

Artık dayanamıyorum kızlar ben,sabah kendim karar verdim,yarim lustral başladım.Bilmiyorum doğru mu yaptım.Çok üzgünüm,her şeye alınıyorum eskiden boyle değildim.

Offff şu takıntılar en yakinlarimiza bile,ben bakmıyorum gözlerimi kaciriyorum o durumda artik.metrobuste arkamda oturan biri tlfla konuştu konustu konustu olecegim sandim sinirimdrn bugün...

Artık dayanamıyorum kızlar ben,sabah kendim karar verdim,yarim lustral başladım.Bilmiyorum doğru mu yaptım.Çok üzgünüm,her şeye alınıyorum eskiden boyle değildim.
İlaç kullanıyorsun sanıyordum. Ama alişmanda 15 gününü alacak dayanmak zorunda kalacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…