Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ilknurcm anca etki eder zaten prozac panikatagi gecirmiyo zaten ya lustral ya paxera en etkili kac haftaliksn

Çok teşekkür ederim :)

Tansiyonunu ölçtürdün mü? Bi de kramplar için magnezyum veriyo doktor. Ben kontrollerime gidemediğim için içemedim öle bişey. Vitamin ve kan ilacını aksatma. O midedeki güp güp heyecandan oluyo. :)

Ece bizi habersiz bırakma,bebeğin de sen de Allaha emanet olun,en kısa zamanda güzel haberler bekliyoruz senden.

Cok etkilendim arkadasinin hikayesinden,dr.dan Allah razı olsun.topiğe şeref verdin, hoşgeldin ,ben de biliyorum seni,yazdiklarinizi okuyordum iyi geliyordu bana,yine iyi geldi yazdiklarin sağol varol..

Siz de sağolun. İnşallah siz de, sizden sonrakilere moral olacaksınız. Bi arkadaşımız da hamileyken anksiyeteye yakalandı. Bi gece bebek içimde boğuluyor diye kocasını uyandırmış. Anksiyete olduğuna zor inandırdık. Sürekli hastalık aradı kendisinde. Şimdi onun da kızı 2,5 yaşında. Çalışıyor. İş güç... Geçmeyecek günler geçti işte Allah'ın izniyle.

Ben de teşekkür ederim.Evet heyecandan.ilaca başladım lustral.magnesium verdi doktor.midemde çok kötü,az önce mide ilacı içtim.

Merhaba.

Ben erken doğum yaptım. 32+2 de doğurdum. Suyum geldi aniden. Bebeğim 28 gün kuvözde kaldı. Bilmem ki 9 ayını doldurup doğan bebekler nasıl oluyor? :)) Her bebek kadar huysuz, gazlı, bazen hiç uyumayan bi bebekti. Bunları düşünüp kafanı yorma bence. Plasenta bebeği koruyor. Emin ol, bizim stresimiz bebeği daha çok etkiliyor ilaçtan ziyade.

Seni topikte görmek çok güzel. Lütfen fırsat buldukça gel olur mu atlatanları görmeye çok ihtiyacımız var.

D domestikus Nolur doğumdan sonra atlatacaksınız de bize bunu duymaya öyle ihtiyacımız var ki.. Eski ilknur u çok özledim çalışabilen işinde gücünde kendine evine bakabilen. Kişisel temizlik bile lüks şuan çogumuza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…