Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yanlış yazmışım ilaç kullanıyorsun zaten daha farklı bir ilaç denersin diye yazacaktım.

Kizlar dogumoncesi antidepresanj birakma fikri dogru degilya oyle dusunmeyin birakmayalm bi cok insan war hamileyken ve emzirrken dewam eden ilaclara insallh bisey olmaz bizimde ama insann aklina geliweriyo ya bebege bisey olursa diye dimi ben 5.ayda basladm bide ona ragmen korkuyom yokmu ettafinzda boyle sogum yapip.emziren?

Benim bi arkadasim var hem hanilleikte hemde emzirirken kullaniyo ilac

7. ayında Cipralex kullanan ve sağlıklı doğum yapan arkadaşım var. Emzirirkende kullanmış.

Vallaha cnm bende selectra kullanıyorum, 5.5 ayda başladım. Bende korkuyorum ama ne yapayım. Dayanamadım.

Aynen benim.etrafimdada war aslnda osekilde dogum yapip.emziren hatta 3 4 tane agir ilac kullaniyodu bitanesi yesil receteli hamileligi boyunca we emzirrkn kullandi gaytte saglikli 2 cocugda insallh bizde kalbmzi ferah tutalm dua edelm.birbimze.ilk.coxugumdada wardi panikatk ama kuxuk kucuk.ataklargevirdgm icin kullanmadm kizim 1 yasina gelene kadr ama bunda hamilelgmin basindan beri wardi 5 ay zor dayandm peki o arkdslariniz dogum oncesi biraktimi ilaclarini dewammi ettiler

Kızlar hıc bebegınız ıcın alısverıs yaptınızmı kacıncı haftalıkta basladınız yada? Neler aldınız minnaklara :)

Kızlar hıc bebegınız ıcın alısverıs yaptınızmı kacıncı haftalıkta basladınız yada? Neler aldınız minnaklara :)
Ben daha birşey almadım canım ya.Birşey almak için bile karar vermekte zorlanıyorum artık.Ama öncekinden tecrüben eğer gezerek alacaksanız son anlara bırakmayın yorucu oluyor.

Nasılsın canım iyi misin biraz daha bebişin nasıl? Goruşemedik epeydir. Ben bebeğe almadım bişey henüz altıncı ayda başlıcam oyle düşünüyorum bakalım senin cinaiyet belli oldumu

Sürekli yorgunum elim bir iş tutmuyor. Yapmak istemiyorum. İyileşmek istiyorum yaa eskisi gibi olmak istiyorum bu hamilelik süresince mümkün değil mi doğumla kesin geçecekse ona da fitim. Hergün depresyonlu olup hergün hasta olmaktan bıktım artık.

Artık toz almak,bir tencere yemek yapmak benim için de bir mucize.Bu işleri yapabildiğim zaman kendimi süperman gibi hissediyorum.O kadarcık iş yapabilmek bile beni mutlu ediyor.
Midem çok kötü,yanma,ekşime,ağrı.
Aysima görünmüyor,ne yaptı acaba

Aysima yı merakla bekliyorum mesaj attım ona da donmedi sanırım girmedi henüz. Bende anlamadım hamileliktenmi nedendir anlamadım zoraki yapıyorum bende elim varmıyor il yapmaya of of

Sende mi öylesin.. Daha önce öyle değildin dimi yani hamilelikten önce ? Nolur doğum sonrası düzelecez dermisin bana Bitkisel hayatta gibiyim. Ne yemek ne temizlik.. Kendime bile bakamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…