- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Bilgilendirmeler in çok teşekkürler domestikus.
Emzirmesin kaçıncı ayında ilaca başladın.
Çok zor bir süreç evet,zaman geçiyor ve doğum yaklaşıyor.doğum yaklaştıkça korkular değişiyor.
Allah yardımcımız inşallah hepimizin.
Hangi ilacı kullanmıştın hamileyken.Ben ilacı hiç bırakamadım ki :)))
Sadece sezaryen olduğum gün narkoz aldım diye içmedim. sonra devam.
Ilaci icerken nasildin hamileyken .Ben ilacı hiç bırakamadım ki :)))
Sadece sezaryen olduğum gün narkoz aldım diye içmedim. sonra devam.
Canım hoşgeldin sefalar getirdin :) yazışmalar la bize umut ışığı oldun bebişin nasıl şuan erken doğum ilaçlardan dolayımı oldu acaba merak ettim bide suyun geldiğini nasıl anladın akıntı gibi olmuyor demi merak ediyorum kusura bakmaŞöyleee topluca bi mesaj yazayım :))
Hamileyken paxil içmeyin. Doktorunuzu dinleyin. Doğumdan sonra bol bol uyuyun. Veletler sizi uykusuz bırakacak çünkü :)
Bebeğinizin kilosu az olabilir. Evet yapısal olabiliyor. Benim kız çiroz gibi. Şu an deve gibi olsam da, çocukken zayıftım. Eşim zaten sıfır beden.
Bebek doğana kadar cinsiyetini öğrenemedim. Doktora gidemediğim için :)
Emzirirken ilaç kullandım ama tedavi amaçlı değil. Günü kurtarayım diye.
Bir de doğuma girdiğimde -ki aniden doğurdum. Hiç korkmaya fırsatım olmadı. Bende hastane fobisi de var ama, aaa beni doğuma hazırlıyolar, aa tansiyon aleti, aaa ameliyathanee derken bi bakmışım, bi hemşire beni uyandırıyor. Bağırıyo bana uyan diye. Ne bağırıyon bağırma. Daha uyanamadım dedim hemşireye :))))
Allahın izniyle geçecek. Güzel ve koşturmalı günler sizi bekliyor :)
Düşünüyor beyin bu canın sen ilaç kullanmıyor musun kür yapıyorsun sanırım nasıl gidiyor bol bol rahatlat kendini dualar oku dinleme fazla kendini deCamdan disari cikip deli gibi baggirmak istiyorum ya nedir bu sikinti icimde hep olumsuzmu dusunur insan ya
Ewet canim aile hekimleri yaziyor antidepresanlariLustral i aile hekimi yazıyor mu kizlar
A çok sevindim, çünkü psikiyatrist uzakta ve bu koca go bekle gidemiyorum, araç da kullanamıyorum zor oluyor.Ewet canim aile hekimleri yaziyor antidepresanlari
ilac kullanmiyorum .kur ise yaradi ama 1 ay doldu o yuzden biraktimDüşünüyor beyin bu canın sen ilaç kullanmıyor musun kür yapıyorsun sanırım nasıl gidiyor bol bol rahatlat kendini dualar oku dinleme fazla kendini de
Anladım canım bi sure sonra yine başlacak mısınYok ilac kullanmiyo
ilac kullanmiyorum .kur ise yaradi ama 1 ay doldu o yuzden biraktim
Bilmiyorum ki bisey olur diye korkuyorumAnladım canım bi sure sonra yine başlacak mısın
Hangi ilacı kullanmıştın hamileyken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?