- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
İnanamıyorum aynı ben..Aynen normal ilknur ailemden uzak kimsem yok niye evlendim dedim bir ay iki ay sonra hamile kaldım dahada çöktüm tam duzelecekken ilacımı birden bırakmam çok etkiledi beni. Şimdide bebeği çok sevemiyorum canlı güzel bişey ama yinede önce kendimi düşünüyorum bencilce ama napim
Iki ilaç ta vücuttaki serotonin hormonu uzerinde etkili diyeyim.aynı gruptalar ama iclerinde etken olan madde farklı:))Anam bisey anlamadim ne demek bunlar :))
Canım zaman problemin yoksa topiği sayfa sayfa okumanı öneririm baştan...en başta bizler örneğiz buna,ilaç kullanıyoruz büyük çoğunluğumuz..burada dertleşiyor birbirimizi bilgilendiriyoruz.ilk üç ay bebegin organlarının oluşum zamanı olduğundan dr.lar onermiyor.sonraki aylarda da daha önce kullanılmış etkisi kötü olmamış ilaclari verebiliyorlar..Kızlar bende 5 seneden beri anksiyete panik atak hastalığı war ağustosta evlenicem.. Daha şimdiden çocuğum olurda ilaçları bıraktıktan sonra ya hamileyken panik atak geçirirsem diye aklıma geliyor... Hamilelikte antidepresan kullanılıyor mu bebeğe zarar veriyor mu
Işyerinde eğitimlerimiz vardı canım pek fırsat bulamadım yazmaya:))Beni de kaygı,korku ve sıkıntılar yokluyor,o kadar olur diyip sabretmeye calışıyorum.ilk üc aya göre ben de iyiyim.yüzde 60 iyiysen daha da iyi olursun doğum gelmeden bile..Canım nerelerdeydin özledim seni. 18-20 gün oluyor. Ki eskiye göre %55-60 iyiyim canım. Ama geçmiyor doğursam kurtulsam ya
Sagol canimmmmmcipram sitolopram etken maddelidir.lustral ise sertralin etken maddelidir.ama ikisi de ssrı grubundan antidepresanlardandır yani serbest serotonin geri alım inhibitörüdürler canım.
Maalesef benim de öyle bünye de alışamıyor ne kadar seversen sev zor oluyor Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla doğururuz inşallah çok korkularım var çok bazen iyi gidiyor bazen kötü herşey inşallah iyi gider artıkEvlendim eylülde başka şehire gittim daha evliliğe gurbete alışmadan bir ay sonra hamile kaldım. Hem evlendiğime hem bebeğe nasıl pişmanlık yaşadım. Berbat günler geçirdim.
Benım 1 bucuk ay ı gectı ılacları almaya baslıyalı korkularım hala devam edıyor benımde dogumu dusundukce fenalıklar basıyorGünaydın arkadaşlar,nasılsınız?İlaca başlayalı bugün 7.gün.Farkı hissediyorum ama daha tam bir rahatlama yok tabi.
Korkularım ve ümitsizliğim halen devam ediyor.
Ece'den halen haber yok.Çok merak ediyorum onu.İnşallah iyidir ve gene aramıza döner sağlıcakla.
O korku bende de var.Doğum şeklin belli mi?Benım 1 bucuk ay ı gectı ılacları almaya baslıyalı korkularım hala devam edıyor benımde dogumu dusundukce fenalıklar basıyor
Hangi ilaca başladın canimGünaydın arkadaşlar,nasılsınız?İlaca başlayalı bugün 7.gün.Farkı hissediyorum ama daha tam bir rahatlama yok tabi.
Korkularım ve ümitsizliğim halen devam ediyor.
Ece'den halen haber yok.Çok merak ediyorum onu.İnşallah iyidir ve gene aramıza döner sağlıcakla.
Lustrala başladım.Hangi ilaca başladın canim
Sen lustrali sabah aksam mi aliyosun kac mg .. pasifflorayida devam ettiriyomusunİnşallah,Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Henüz 25mg dayım.10 güne tamamlayacağım.Henüz doktora gitmedim ben.Önümüzdeki hafta gideceğim.O zamana kadar 25mg la devam edeceğim.Sen lustrali sabah aksam mi aliyosun kac mg .. pasifflorayida devam ettiriyomusun
Nasil duzelme hissediyomusun .Henüz 25mg dayım.10 güne tamamlayacağım.Henüz doktora gitmedim ben.Önümüzdeki hafta gideceğim.O zamana kadar 25mg la devam edeceğim.
Çok mecbur olmadıkça passiflora almıyorum.
İşe yaradı mı canımHenüz 25mg dayım.10 güne tamamlayacağım.Henüz doktora gitmedim ben.Önümüzdeki hafta gideceğim.O zamana kadar 25mg la devam edeceğim.
Çok mecbur olmadıkça passiflora almıyorum.
Nasil duzelme hissediyomusun .
Biraz değişiklik var,ama son haftalarda çok kötü olmuştum bem.Çok şükür hamdolsun.İşe yaradı mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?