Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hiç bilmiyorum ki,bayaaca iyi olacak gibiydim,bu da normaldir heralde değil mi?normalde bile her günümüz birini tutmuyor değil mi.
Kafam kazan gibi,çarpıntılarım bayaca azalmıştı,şimdi yenien atak yapmaya başladılar galiba.
canım kesinlikle bi gün bi gününü tutmuyo dün berbattım fakat bugün tam tersiyim sende beli bugün bölesin yarın daha iyi olucaksın inşallah senin bi tane dahamı çocugun vardı sanırım onunla nasıl ilgilenebiliyosun

canım kesinlikle bi gün bi gününü tutmuyo dün berbattım fakat bugün tam tersiyim sende beli bugün bölesin yarın daha iyi olucaksın inşallah senin bi tane dahamı çocugun vardı sanırım onunla nasıl ilgilenebiliyosun
I
Evet canım kesinlikle haklisin,bir günüm diğerini tutmuyor.Allahım yardımcımız olsun.

Oğlum biraz büyüdü artık.ilkokul da.kendi yemeğini falan yer.
Babası da yardim ediyor.

I
Evet canım kesinlikle haklisin,bir günüm diğerini tutmuyor.Allahım yardımcımız olsun.

Oğlum biraz büyüdü artık.ilkokul da.kendi yemeğini falan yer.
Babası da yardim ediyor.
aminn rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok şükür o zaman babasının da yardımcı olması senin için büyük avantaj yoksa zorlugun ikiye katlanırdı

Ben bugün limoniyim yine. Evime dönücem gelecek cumartesi korkuyorum. Napacam ne edecem diye. Onun sıkıntısı var yokluyor beni. Lustral prozactan çok daha iyi geldi. Stilizan ise anlık rahatlatiyor. Doğum yapmak istiyorum artık.. Ay ne çok yazdım Allah tan bi nasılsın diye sordun canım :110:

Ben bugün limoniyim yine. Evime dönücem gelecek cumartesi korkuyorum. Napacam ne edecem diye. Onun sıkıntısı var yokluyor beni. Lustral prozactan çok daha iyi geldi. Stilizan ise anlık rahatlatiyor. Doğum yapmak istiyorum artık.. Ay ne çok yazdım Allah tan bi nasılsın diye sordun canım :110:
canm elinde sonunda gidiceksin böle düşün bende evime geldim annemde sıkıldım acayip sende bi iki gün zorlanıp 3ncü gün alışıcaksın emin ol prozac hiç bi işime yaramıyo yok sa banamı öle geliyo bilmiyorum ama bana daha etkili bi ilaç lazım onu biliyorum az kalsın doğuma bide beni düşün senin haftanda olmak çok isterdim şu an yolu yarılamış

canm elinde sonunda gidiceksin böle düşün bende evime geldim annemde sıkıldım acayip sende bi iki gün zorlanıp 3ncü gün alışıcaksın emin ol prozac hiç bi işime yaramıyo yok sa banamı öle geliyo bilmiyorum ama bana daha etkili bi ilaç lazım onu biliyorum az kalsın doğuma bide beni düşün senin haftanda olmak çok isterdim şu an yolu yarılamış
Evet haklısın elbet yolum evim. Prozac hamilelikten önce depresyonumu kontrol altına almada gayet başarılıydı. Hamilelikte hiçbir işe yaramadı. Bi görün bakalım ne dicek doktor inşallah etkili ve zararsız bişey verir.

Selamun aleykum . Ya bende disardaydim daha yeni girdim eve arkadaslar disardayken her seyi unutuyorum ama eve gelince hemen basliyo sikintilar demekki gercekten pskolojik bu sorunlar

Back
X