- 21 Şubat 2016
- 180
- 45
- 28
- 37
bende istBen de ist.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende istBen de ist.
canım kesinlikle bi gün bi gününü tutmuyo dün berbattım fakat bugün tam tersiyim sende beli bugün bölesin yarın daha iyi olucaksın inşallah senin bi tane dahamı çocugun vardı sanırım onunla nasıl ilgilenebiliyosunHiç bilmiyorum ki,bayaaca iyi olacak gibiydim,bu da normaldir heralde değil mi?normalde bile her günümüz birini tutmuyor değil mi.
Kafam kazan gibi,çarpıntılarım bayaca azalmıştı,şimdi yenien atak yapmaya başladılar galiba.
Icanım kesinlikle bi gün bi gününü tutmuyo dün berbattım fakat bugün tam tersiyim sende beli bugün bölesin yarın daha iyi olucaksın inşallah senin bi tane dahamı çocugun vardı sanırım onunla nasıl ilgilenebiliyosun
Batmana atandım canım teşekkür ederim darısı başına inşallah :)Fizik benimde hayırlı olsun tekrar :) nereye atandın
canm bnm inşallah hepimiz iyi olucaz inşallah sen nasılsın bugünKesinlikle hergün farklı haldeyiz bi gün bi günü tutmuyor.dido _dido adına çok sevindim canım inşallah daha da iyiye gidersin.
aminn rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok şükür o zaman babasının da yardımcı olması senin için büyük avantaj yoksa zorlugun ikiye katlanırdıI
Evet canım kesinlikle haklisin,bir günüm diğerini tutmuyor.Allahım yardımcımız olsun.
Oğlum biraz büyüdü artık.ilkokul da.kendi yemeğini falan yer.
Babası da yardim ediyor.
Canım sen şuan paxera mi kullanıyorsunEwet canm doktor werdi ilk 3 ay olmadgi icin sorun yok ama genede kucukte olsa risk.war dedi
canm elinde sonunda gidiceksin böle düşün bende evime geldim annemde sıkıldım acayip sende bi iki gün zorlanıp 3ncü gün alışıcaksın emin ol prozac hiç bi işime yaramıyo yok sa banamı öle geliyo bilmiyorum ama bana daha etkili bi ilaç lazım onu biliyorum az kalsın doğuma bide beni düşün senin haftanda olmak çok isterdim şu an yolu yarılamışBen bugün limoniyim yine. Evime dönücem gelecek cumartesi korkuyorum. Napacam ne edecem diye. Onun sıkıntısı var yokluyor beni. Lustral prozactan çok daha iyi geldi. Stilizan ise anlık rahatlatiyor. Doğum yapmak istiyorum artık.. Ay ne çok yazdım Allah tan bi nasılsın diye sordun canım![]()
Evet haklısın elbet yolum evim. Prozac hamilelikten önce depresyonumu kontrol altına almada gayet başarılıydı. Hamilelikte hiçbir işe yaramadı. Bi görün bakalım ne dicek doktor inşallah etkili ve zararsız bişey verir.canm elinde sonunda gidiceksin böle düşün bende evime geldim annemde sıkıldım acayip sende bi iki gün zorlanıp 3ncü gün alışıcaksın emin ol prozac hiç bi işime yaramıyo yok sa banamı öle geliyo bilmiyorum ama bana daha etkili bi ilaç lazım onu biliyorum az kalsın doğuma bide beni düşün senin haftanda olmak çok isterdim şu an yolu yarılamış
Limoni senden naberNasılsınız kızlar nasıl gidiyor bakalım
İyiyim Allaha şükür da midem yanmaya başladı fena halde bir iki gündürLimoni senden naber
Soda iç istersen ya da gaviscon kullanİyiyim Allaha şükür da midem yanmaya başladı fena halde bir iki gündür
Hepiiz farkli yasiyoruz galiba .Aleykumselam canım. Bende aksine evdeyken mutluyum dişarda daral geliyor..