Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Meyvelisi var sodanın olurmu ki ay öldürecek midem beni ya çayır çayır yanıyo resmen. İştahım da açıldıydı ondan mı ki bebektenmi

Meyvelisi var sodanın olurmu ki ay öldürecek midem beni ya çayır çayır yanıyo resmen. İştahım da açıldıydı ondan mı ki bebektenmi
Meyveli icme daha fena yapar offf benimde bu haftalarda ve 27. Haftada cok yandi suanda yanmiyo cok sukur .. maden suyu yada talcit cok iyi geliyo . Canim benim anliyorum seni asit agzindan cikiyo insanin cok fena iyy

Mide yanması beni de mahvetmişti bugün daha iyi çok şükür, doğum yaklaştı korku heyecan yeni bir sorumluluk of boğuluyorum.

Meyveli icme daha fena yapar offf benimde bu haftalarda ve 27. Haftada cok yandi suanda yanmiyo cok sukur .. maden suyu yada talcit cok iyi geliyo . Canim benim anliyorum seni asit agzindan cikiyo insanin cok fena iyy
Çok kotu canım ya oturup ağlayasım geldi dun gece uç de zor uyudum ya şişti bide midem. Aman ne zor şey ya şu hamilelik ben rahatına düşkün biriyim bide çok rahatsız ediyor beni :(

Ayy yaklaştı demi aman bizimde olsada bitse nasıl rahat ediyorsun ya benim karnım yokken bile rahat değilim
Karin şişince eğilemiyorsun, belin ağrıyor, arada karnın ağrıyor, aynen bitse doğsa diyorum ama amasi var iste :)

Karin şişince eğilemiyorsun, belin ağrıyor, arada karnın ağrıyor, aynen bitse doğsa diyorum ama amasi var iste :)
Gaviscon içtim valla. Uyuması da zordur. Valla hemen hepsi de var bende. Sıkıldım bende artık hamilelikten doğsa dert doğmasa dert of of

yenidencan yenidencan canım biran evvel git bakalım ne dicek doktorun
Evet bu hafta içinde gideceğim.Ama doktora gitmek bile sıkıntı benim için.
aminn rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok şükür o zaman babasının da yardımcı olması senin için büyük avantaj yoksa zorlugun ikiye katlanırdı
Amin inşallah.Güzel günlerin bizi beklediği inancı hiç eksilmesin bizden ve herkesten.Evet her zaman olmasa da bu kadar yardım da yetiyor ne yapalım.Oğlum da hissediyor bu halimi anne gene gülmüyorsun diyor.Oğlum hamileler böyle olur diyorum ben de.

Yaklaştıkça gerçeklerle yuzlesiyorsun :))
İlk doğumumda bu kadar çok korkmamıştım Allah bir sakinlik vermişti inanaın.İnşallah bunda da öyle olur.Ama bu sefer sıkıntılarım da fazla korkmam da bu sıkıntılarım da etkili galiba.Tansiyon,mide sıkıntıları hat safhada.Karnım çok büyük benim hiç 6 aylık gibi değil,sanki 9 aylık oldum.

İyiyim Allaha şükür da midem yanmaya başladı fena halde bir iki gündür
Sade soda daha iyidir canım.Ben bir de mide yanmam olunca az karbonat yutuyorum ya da gaviscon.Ama artık bunlar da fayda etmiyor.Doktor mide ilacı vermişti ondan alıyorum,bazen ara veriyorum.

Çok kotu canım ya oturup ağlayasım geldi dun gece uç de zor uyudum ya şişti bide midem. Aman ne zor şey ya şu hamilelik ben rahatına düşkün biriyim bide çok rahatsız ediyor beni :KK43:
Mide şişkinliği çok rahatsızlık veriyor,ama senin sabaha geçiyorsa iyi.Benim artık sabahları da şiş.Ama ilk hamilelğimde sabahları öyle rahat kalkıyorum ki.Kızlar tavsiyem 2.bebeği düşünürseniz size tavsiyem 35 yaşından sonra bırakmamaya çalışın.Yaş ilerledikçe bazı hastalıklar çıkıyor.Gerçi herkes için geçerli olmaz ama ben çürüğe çıktım galiba.

Arkadaşlar, bebeğe süt veriyorum, dr. Selectradan paxile geçiş yaptırıyor.yarım selectra yarım paxil alıyorum.Sabah akşam sülpir alıyorum.Sonra paxil 20 mg a devam edeceğim.Vallaha kaç zamandır sıkıntılı günler geçirdik,ilaçsız atlatam
2 GÜNDÜR KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM.Çarpıntılarım,mide ağrım arttı.Burnum tıkanıyor.Dışarı çıkmak evde birşeyler yapmak istemiyorum.Sanki bütün ümidim söndü sanki.Daha psikiyatriye de gitmedim,o yüzden ilacın dozunu da arttırmadım.

İlacın dozu yetersizse sorun devam eder.

Arkadaşlar, bebeğe süt veriyorum, dr. Selectradan paxile geçiş yaptırıyor.yarım selectra yarım paxil alıyorum.Sabah akşam sülpir alıyorum.Sonra paxil 20 mg a devam edeceğim.Vallaha kaç zamandır sıkıntılı günler geçirdik,ilaçsız atlatam
Canım sen iyi dayandın bu kadar olaya,ilaç iç tabi,ben oğlumda doğumdan sonra başlamıştım zaten bu tarz ilaçlara yoğun olarak.Üstelik o zaman bilmiyordum pek,ben fulsac kullanmıştım.Fulsac süte paxilden daha çok geçiyor.Olumun zekasında,algılamasında da sorun yok çok şükür.Ama bir sıkıntımız var benim gibi çok duyarlı ve hassas.Öğretmeni bile diyor oğlunu kendin gibi duygusal yapmışsın.:)

Ece bak demiştik doğumdan sonra da yazalım,birbirimizi unutmayalım diye.Sen geldin,hoşgeldin.İnşallah biz de yazacağız doğumdan sonra buraya.Geride kalan,doğum yapmayı bekleyenlere umut olacağız,destek olacağız.

Back
X