allah tamamını erdirsin canım inşallah.içimdeki ses diyorki 5
0mg lustral günde 1 kere içiyorum doğum kontrol ilacını bırak hamile kal. çok çok üzülüyorum yaa.... ben ilacı günün birinde bırakabilicemmi acaba? sen kendini sakın kasma kayınvalidenler gelsede rahat olduğun gibi davran bebeişlerin emin ol rahttır annesi allahın izniyle. bi bakcan 9 ay bitmiş inşallah
mg düşük ve hafif bir ilaç bildiğim kadarı ile çünkü dr. anneme başağrısı için vermişti.biliyorum bu ilaı.ben inanıyorum rabbim sana anneliği tattırıcak.bence başarabilirsin inan bana.kendine güven.bende panik atağı bir buçuk yıl önce yaşamıştım bi daha yaşamadım.
ama gel gör ki ikiz gebelik olunca kan akışı ikiye katlanıyor ve kalp çarpıntısı daralma yapıyor haliyle panik atak yaşıyorum ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum yoksa kendimi salsam ben ölüyorum diye kendimi sokaklara atardım herhalde.çünkü bende panik atak boğazda kitlenme şeklinde oluyor bi düğüm oluyor boğazımda ve nefes alamıyorum
ama hamdolsun rabbime sabrını veriyor. kendine güven çünkü ben anne olacağına inanıyorum.güç ver kendine.zaten dr.lar üç aydan sonra ilaç kullanımı uygun görüyor bildiğim kadarı ile hatta şurup bile öneriyorlar.ben kullanmadım ama hamdolsun sabrettim.
kayınvalidemlere gelince yarım saat önce kayınbabamı aradım ve durumu izah ettim. burada yazdığım herşeyi dedim daraldığımı sizi de korkutmak istemiyorum benimle o üzüntüyü yaşamanızı istemiyorum çünkü gebelik ilerleyince iyi ce daralabilirim benim için son üç ay zorlaşabilir dedim.
Allah razı olsun kayınpederim çok anlayışlı ve iyi biri.tamam kızım sen özledim gelin baba dediğin için gelcektik yalnız kalma diye dedi.gerçekten de ben çok istiyordum gelmelerini kayınbabamı özledim.çok iyi bi insandır.
bende biliyorum babacım sizi ne kadar özlediğimi siz biliyorsunuz ama ben daralınca sizde benimle perişan olursunuz diye korkuyorum dedim.aman kızım kendine dikkat et sağlığın bizim için daha önemli biz rahatsız etmeyelim zaten hastasın dedi.sağolsun.
yani gelmicekler üzülüyorum ama yapabileceğim birşey yok
ben daralırken bi odaya geçerim kendimi işlere vermeye çalışırım şu hasta halimle kayınvalidem bak bizi istemiyor bi odadan bi odaya kaçıyor diyebilir çünkü ben daralınca kafamı mümkün olduğunca dağıtmaya çalışıyorum eğer dağıtamazsam ölüyorum nefes alamıyorum diye kendimi ordan oraya atıyorum
gelmemeleri daha hayırlı bence birde eşimin 100 yaşında dedesi var kayınpederim ilgileniyor.Allah korusun onlar buradayken acısını duyarsam hastaneden çıkamam doğurmadan doğum sendromu yaşarım herhalde allah korusun inşallah.
zaten korkuyorum şu anda bile doğurduktan sonra ya doğum sonrası sendromu yaşarsam diye.
hatta şu anda bile düşünüyorum bu daralmalarım yoksa gebelik sendromu mu acaba diye.
ama anneliği geciktirme rabbim sabrını verir inşallah.kullandığın ilaç hafif bildiğim kadarı ile çünkü buradaki bi dr. demişti.bir iki ilaç adı daha demişti hafif diye.ben inanıyorum bigün kenara atıp anne olcam ya yeter diceksin :) zaten günde bi tane kullanıyormuşun :)