Kızlar varya hamileyken hani oğlumuz kızımız diye karnımızı seviyoruzya inanın hamileyken çok anlayamıyo insan sizdede şu an o var ne zamanki doğuyo bebek ve onunla zaman geçirince anlıyorsun daha çok sevip bağlanıyorsunuz. Böyle düşünmenizin sebebi kucağınıza almadığınız için bende ilk hamileliğimde karnımı sevip konuşuyordum ama yinede idrakına tam varamıyosun acaba severmiyim bakabilirmiyim diye düşünüp dururdum inanın öyle seviliyorlarki bal gibi oluyorlar güzel anneleri hele bide 1 kaç aylık oldularmı lokum oluyorlar sevmemek imkansız başkasının olsa yemek istersiniz ama sizin olucak düşünsenize Allah'ın izniyle. Birde şunu ekleyeyim kadın için çok özel bir an sezeryandan çıkıp odanıza geldiğinizde herkez sizi beklio kendinizi çok özel hissediyorsunuz mutlaka bebeğiniz odaya gelince mutlaka eşinizin yüzüne bakmayı unutmayın kızlar. Benim eşim öyle bir bakıyoduki oğlumuza o anda kendimi çok özel hissettim onu Allah yarattı bizler sebeptik ama bende gerçekten kendimce büyük bir savaş vermiştim. Çok zordu ilk hamileliğimde. Bu arada sevimcim ameliyathanede çok uzun kalmıyorsun dümdüz yatıyorsun ama anında uyku hâli verilio sen bebeğin doğduğunda uyandırılıyosun. Sizi çok ii anlıyorum elinizde değil engel olamıyorsunuz bende yaşadığım için insana o an hiç bişey kar etmiyo ama en azından yaşicaklarınız bunlar ne kadar korksakta inanın doğum yapmak hamilelikte ysşadıklarımızın yanında masum kalio ben korkmuyomuyum tabiki korkmasam anormal olur ama inanın gözümüzde büyüttüğümüz kadar değil Rabbim yardım ediyo çok dua edelim kızlar
bende ılk 3ay cok kotuydm ama suan 6 aydaym öncekıne göre cok ıyım tabıkı kötü düşünceler gecıyo ama düsünmemeye calısym bıde su varılk tahlıllerden ultrasondn herseydn korkydm aşıdan ama hepsı oldu ayrıntılıdn hıcbırı korktgm gıbı olmadı onun ıcın dıyorm doggumda bukadar korktgm gıbı olmck dıyorm allah yardm eder cesaret gelıyo bıgunde oluck bıtıck nıye bır gunlk korku ıcın kac ayımızı zehır edyorz hamılelıgmzden bısey anlamyz ama elımzde degıl işte