çok üzüldüm bende ama herşey Allahtan ne diyim. Umarım toparlanınca yeniden hamile olursun...
Ben normalde zaten sulugözlü biriydim. Hamileliğim ardından 10 katı daha fazla sulugözlü oldum. 24. haftamdayım. Allah nasip ederse Ekim ayında kucağıma alıcam.
Ama artık gözyaşlarım dayanılmaz bir hal aldı. Yatıyorum kalkıyorum ağlıyorum. Gözlerim hep şiş ve yanıyor hatta zonkluyor. Öyle ufak şeylere ağlıyorum ki artık eşim dayanamıyor gülüyor :) ona hak da vermiyor değilim ama engel olamıyorum. Otobüste ağlamak beni çok zor duruma düşürüyor. Çok utanıyorum. Napıcamı bilmiyorum artık cidden yoruldum.
Benden daha fazla ağlayan bir başkası daha yoktur sanırım. Eşimden, herşeyden memnunum Allaha şükür sadece biraz maddi sıkıntımız var.Bu nedenle işimi bırakmak istemiyorum bu baskı aylardır üstümde ve artık patlama noktasına geldim. artık dayanamıyorum.
abimle çalışıyorum işe varmak için günde 5 saatten fazla otobüste yollardayım. yerde vermiyorlar çoğu kez. bu hergün daha fazla sinirlerimi yıpratıyor. abim yarın bu iş var diyor hergün kıramıyorum ama daraldım yoruldum. gece uyanınca bile aklıma geliyor ağlıyorum. bugün işe gitmedim. artık kuru ekmek soğan yerim de gitmem diyecek duruma geldim.
ayrıca otobüslerde ağlarken görülmekten çok sıkıldım. Bu duruma düştüğümü düşündükçe de ağlıyorum ve ağlamak beni çok utandırıyor.dr a gitmeyi düşünüyorum artık. başka bir önerisi olan var mı bir tedavi yolu:)