kızlar anksiyete için hamileyken zestat kullananlar var mı aranızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar anksiyete için hamileyken zestat kullananlar var mı aranızda
eveeeet bennnKIZLAR İZMİRDE OTURAN VARMI?
bende aynı senin gibiydim canım 23.haftama kadar dayanabildim ve ilaca başladımMerhabalar yazılarınız bana çok iyi geliyor ve bende kayıt oldum. Bende 6 yıldır panik atak hastasıyım ilaç kullanıyordum ama hamilelik ile beraber bırakmak zorunda kaldım. Şuan 21 haftadayim bu zamana kadar gayet iyi gidiyor gibiydi ta ki 5. Aya kadar suan okadar berbat durumdayım ki yine çarpıntilarim baş dönmem halsizlik sanki kafamı yerden kaldiramiyorum ve sürekli care arıyorum heralde şekerim düştü heralde tansiyon diyorum ve doktora gitmek istiyorum eşim sürekli panik ayağın geliyor hiç biseyin yok dese de herseyi panik atağa bağlamasindan sıkıldım bunldim. Nasıl gececek böyle günler doğum yaklaştıkça stres oluyorum sanırım ama elimde değil işte değil
Ben izmirdeyim canim. Buca da. SenKIZLAR İZMİRDE OTURAN VARMI?
canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim öncellikle kocamannn birKizlar ben doktordan geldim. Bebekle ilgili hersey yolunda sukur ama doktorla anlasamadik bugun pek. Bende anksiyete bozuklugu olduğunu biliyor ilk basta bunu soylym. Bugun ikiki tarama vardi. Ultrasonda cok fazla durdum. Ben ne kadar sürecek diye sordum. Sikildim cunku cok surekli yatmaktan. Bana cok telaslisinda sendeko negatiflik bana gecmeye basladi falan dedi. Bana guvenmiyor musun dedi. Baska doktorlarada gidiyorum bu arada. Ama oylesine yani herseyin yolunda olup olmadigini gormek icin. Herneyse bu soyledigi laflar beni cok uzdu ve bir anda sogudum doktordan. Soru sormak hakkim degilmi sizce. Ustelik ben hamileyim ve anksiyete var normal bir insan gibi davranamiyorum su anda ne yapabilirim. Ustelik bir suru de para veriyorum bu doktora.ne yapmaliyim kafam cok karisti. Doktorum cok iyi bir doktor ama aramizda boyle bsey oluştu. Sizlerim doktorlari nasil
Sizler muayene esnasinda telasli oluyormusunuz. Doktorunuz size nasil yaklasiyor. A arunaaa sen izmirdeydin canim. Hangi doktora gidiyorsun memnunmusun. Nasil.davraniyor.
Canim.doktorun nerde peki. Sence de boyle beni anlamayan bir doktorla zor demi.kafam cok karisik ve moralim cok bozuk gercekten. Peki sence bu ayda.doktor degistirmek sakıncalı mi.canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim öncellikle kocamannn birmaşallah diyelim.. benim doktorum Prof.Namık Demir inanılmaz memnunum her seferinde beni dinliyor ve panik atağımı bildiği içinde çok güzel tavsiyeler veriyor.ilaç konusundada o çok yardımcı oldu . diyorum ya o ikna etti diyebilirim.
eveeeet bennn
kızlar çok sevindim bende aliağa da oturuyorum biraz dışarda kalıyorum ama doktorlarım izmirdeBen izmirdeyim canim. Buca da. Sen
canım Namık bey kent hastanesinde. çok haklısın bu özel zamanlarımızda bizleri anlamaları ve özen göstermelerini bekliyoruz.ama şunu söyleyebilirim sana ,bazen insallık hali anlık bu tarz yaklaşımlarda bulunabiliyor insan. genelde memnunsan tek bir günkü tavrıyla yargılama doktorunu.. bir şans daha ver... ama illa değiştirmek istersen bence hiçbir sakınca olmaz.son 2 haftada doktor değiştiren arkadaşlarım var.Canim.doktorun nerde peki. Sence de boyle beni anlamayan bir doktorla zor demi.kafam cok karisik ve moralim cok bozuk gercekten. Peki sence bu ayda.doktor degistirmek sakıncalı mi.
Dusundum canim baya. Devam edebilecegimi sanmasamda dedigin dogru son bir sans daha veriyim. Bu zaman icinde de baska doktor arastiriyim. Bir ay sonraki randevu gene ayni sekilde gecerse o zaman bırakacağım.canım Namık bey kent hastanesinde. çok haklısın bu özel zamanlarımızda bizleri anlamaları ve özen göstermelerini bekliyoruz.ama şunu söyleyebilirim sana ,bazen insallık hali anlık bu tarz yaklaşımlarda bulunabiliyor insan. genelde memnunsan tek bir günkü tavrıyla yargılama doktorunu.. bir şans daha ver... ama illa değiştirmek istersen bence hiçbir sakınca olmaz.son 2 haftada doktor değiştiren arkadaşlarım var.
Canim benim yok ozel saglik sigortasi. Eger gelirsem kac para veririm ben. Bir de dogum tahmi n i kac civaridir.özel sağlık sigortam var benim onunla verdigim fark 25tl civari oluyor.dogumu henüz konuşmadik.
oyy kuzumm bilemedimki 3867070 hastanenin nosu bir sor istersen. sen bucadaydın değilmi? ben sana istersen yani kesin karar verdiğinde alsancaktada iyi bir doktor önerebilirim canım. ama dediğin gibi bir şans daha ver doktoruna.Canim benim yok ozel saglik sigortasi. Eger gelirsem kac para veririm ben. Bir de dogum tahmi n i kac civaridir.
Bugun aradi canim doktorum kan sonuclariyla ilgili bilgi verdi. Gayette iyi konuştu. Ben hala kararsizim. Birde verdigim paraya degermi diye de dusunuyorum. 220 aykik veriyorum dogum 4000. Ve bu paralara yeterince ilgi gormedigimide dusunmeye basladim. Ayrica cok pahali bu paralara bebegim icin birseyler yaparim diye de dusunuyorum artik.kafam cok karisik anliyacagin.Buca tip var burda orda aylin ve can bey var adini cok duydugum onlara randevu aldim. Can bey bugun aylin hanim 16 sinda. Birinden birine isinirsam onlarala devam edebilirim. Dun dusunmekten kafayi yiycektim. Ne kadar sacma. Bu bile bir rahatsizlik iste.insan kendini bu kadar huzursuz edermi ya.oyy kuzumm bilemedimki 3867070 hastanenin nosu bir sor istersen. sen bucadaydın değilmi? ben sana istersen yani kesin karar verdiğinde alsancaktada iyi bir doktor önerebilirim canım. ama dediğin gibi bir şans daha ver doktoruna.
çok haklısın seni çok iyi anlıyorum.bugün can beye kaçta gideceksin ? bakalım nasıl geçicek haber verirsinBugun aradi canim doktorum kan sonuclariyla ilgili bilgi verdi. Gayette iyi konuştu. Ben hala kararsizim. Birde verdigim paraya degermi diye de dusunuyorum. 220 aykik veriyorum dogum 4000. Ve bu paralara yeterince ilgi gormedigimide dusunmeye basladim. Ayrica cok pahali bu paralara bebegim icin birseyler yaparim diye de dusunuyorum artik.kafam cok karisik anliyacagin.Buca tip var burda orda aylin ve can bey var adini cok duydugum onlara randevu aldim. Can bey bugun aylin hanim 16 sinda. Birinden birine isinirsam onlarala devam edebilirim. Dun dusunmekten kafayi yiycektim. Ne kadar sacma. Bu bile bir rahatsizlik iste.insan kendini bu kadar huzursuz edermi ya.
anladım canım benimde yemek yiyememe ve mide bulantılarım falan var onun için kullanıyorum sürekli bu anksiyete beni öldürecekfiliz 43 zestat değil ama onunla eşdeğer olan remoran kullandım toplam 5-6 seferigeçmez ama çok düşük doz çeyreğinde yarısı felandı çok uyku sorunu yaşamıştım o yüzden aldım .