Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben de sağolsun psikiyatrım sayesinde cesaret edebildim. Aslında isterim kızımın bi kardeşi olsun. Ama kızım 5-6 yaşına gelene kadar bekleyeyim desem, 38-40 oluyorum. Bir de o eziyetli günlerimi tekrar yaşamayı göze alırım da, doktora gidemiyorum, onu göze alamam. Bebeğin hiç bir şeyinden haberim olmuyor. Doğurana kadar cinsiyetini bile öğrenemedim :) Bebeğe yazık olur diye korkuyorum.
Benimde tek korkum Kızımın ilerde benim niye kardeşim yok demesiydi galiba ;/ bi cesaretlendim ama şu an biraz daha bekleseydim diyorum

Benimde tek korkum Kızımın ilerde benim niye kardeşim yok demesiydi galiba ;/ bi cesaretlendim ama şu an biraz daha bekleseydim diyorum
ne güzel canım cesaret edip yapmışın sana özendim ilkinin atlatmışsın bunu da atlatıcaksın inşallah. benim hamileliğim kötü geçmiyor çok ama kendimi idare etmekten yoruldum kasılıcam kalıcam bir gün. ikinciye nasıl cesaret ederim bilmiyorum ama mutlaka ki etmeliyim diye düşünüyorum ileride pişman olmamak için. benim yaştan dolayı çok geç kalmamam lazım. iki sene sonra kısmet olursa bir tane daha çocuk yapmayı düşünüyroum.

BENİM DE ANLATMIŞTIM ÇARPINTIM OLUYO İÇİM DARALIYO UYUYAMIYORUM SU BİLE İÇEMİYORUM BOĞULACAK GİBİ OLUYORUM AMA DÜN KENDİ KENDİME Bİ ÇÖZÜM BULDUM BİR FİNCAN AKŞAMÜSTÜ PAPATYA ÇAYI İÇTİM YATMADAN ÖNCEDE BİR BARDAK AYRAN İÇTİM VE SÜREKLİ "YA ŞAFİ" ÇEKİN BOLCA RAHATLATIYO KIZLAR İLAÇ ALMAK İSTEMEYENLERE

ne güzel canım cesaret edip yapmışın sana özendim ilkinin atlatmışsın bunu da atlatıcaksın inşallah. benim hamileliğim kötü geçmiyor çok ama kendimi idare etmekten yoruldum kasılıcam kalıcam bir gün. ikinciye nasıl cesaret ederim bilmiyorum ama mutlaka ki etmeliyim diye düşünüyorum ileride pişman olmamak için. benim yaştan dolayı çok geç kalmamam lazım. iki sene sonra kısmet olursa bir tane daha çocuk yapmayı düşünüyroum.
Atlatacam inşallah bunu da ..cesaret ettim ama çok zorlanıyorum her gün yeni bir şey ekleniyor bu aralar takıntılı Düşünceler çok sıkıntılı;((( ilerde pişman olacağını düşünüyosan bencede yapmalısın

simdi nasilsin? ilac kullaniyormusun?

Hamileliğime göre iyiyim şükür. Ama henüz hamilelik öncesine dönemedim. Kızımı 1,5 yaşına kadar emzirdim. Günde 1 tane 20 mg paxil içtim o dönemde. Tedaviye yeni başladım sayılır. İlaç kullanıyorum şu an.

Hamileliğime göre iyiyim şükür. Ama henüz hamilelik öncesine dönemedim. Kızımı 1,5 yaşına kadar emzirdim. Günde 1 tane 20 mg paxil içtim o dönemde. Tedaviye yeni başladım sayılır. İlaç kullanıyorum şu an.
Genel anestezi ile sezeryan oldum demiştin galiba?? Benim öyle olacak bu sefer biraz korkuyorum nasıl dı tavsiye edebileceğin bişeyler var mı??

Anlatmiyim dedim ama :KK66: spinal anestezi yanlış bölgeye uygulandı sonrasında tansiyonum 19 lara çıktı kendimde değildim tabi ben tansiyon düşürülemeyince tedbir Amaçlı 1 gece tutulmuşum;(((
En korkupum şeyy. Sen kendin heyecandan mı çıkardın canım yoksa başka bişeye bağlı mı

En korkupum şeyy. Sen kendin heyecandan mı çıkardın canım yoksa başka bişeye bağlı mı
Yok korkma benimki anestezi Dr unun hatasıiyi yapamamış sonra çok baş ağrısı çektim korkunç günlerdi;(( kafa içi basıncım artmış ondan olmuş tamamen talihsizlik ;((( herşeyi olumsuz düşünürsen olacağı budur dedi etrafımdakiler belki de doğru söylüyorlardır ;///

Genel anestezi ile sezeryan oldum demiştin galiba?? Benim öyle olacak bu sefer biraz korkuyorum nasıl dı tavsiye edebileceğin bişeyler var mı??

Ben hayatımda ilk defa bu kadar kapsamlı bi operasyon geçirdim. Şaşırdım biraz. Bir de panikleyecek zamanım yoktu. :) Korkmamaya çalış. Doktorların elindesin sonuçta. Ayılınca anestezi kaynaklı bi gıcık oluyo boğazında. Öksürmek istiyosun. Bir iki saate geçiyo. Korkma normaldir. Senin ikinci doğumun sanırım? Onun için önereceğim başka bişey yok galiba :) Aklıma gelen bişey olursa eklerim.

emzirirken banada paxil verecegini söyledi doktorum.en uygun ilac oymus. hemen baslayabiliyormuyuz dogundan sonra?

Yok korkma benimki anestezi Dr unun hatasıiyi yapamamış sonra çok baş ağrısı çektim korkunç günlerdi;(( kafa içi basıncım artmış ondan olmuş tamamen talihsizlik ;((( herşeyi olumsuz düşünürsen olacağı budur dedi etrafımdakiler belki de doğru söylüyorlardır ;///
Anladım. Çok şükür atlatmışsın. Buarada kızlar genel anestezi doğumda farklı mı oljyo ben hic bilmiyorum gecen sene genel anestezyle burun amelytı olmştm uyanddgmda gayet iyiydm hadi eve gidelm dedm dedkleri kadar agır degilki agrı falan yoktu

arkadaşlar bende panik atak hastasıyım artı anksiyete bozukluğum var 11 yıldır kullanmadığım antidepresan ilacı kalmadı 11 yıl bu illet hep geçecek diye bekledim ancak geçmedi geçmeyecek de malesef en ufak sıkıntı heyecanda tekrarlayabilen ve 10 dakika içinde hayatı insan zehir eden illet bi hastalık 6 ayönce evlendim şimdi 4 haftaşık hamileyim psikiyatristede gidiyorum paxera ve dideral verdi kullanıyorum ama bu çözüm değil çünkü geçmiyor biraz insan elinde biraz ilaç birazda hekimin elinde 3'ünden biri eksik olunca atak kaçınılmaz şimdi hamileyim ve korkuyorum karnım büyüyecek nefes alamayacağım evde yalnız kalamıyorum çalışıyorum yemeğimi akşamdan yapıyorum düşünün eşimde beni anlamıyor

arkadaşlar bende panik atak hastasıyım artı anksiyete bozukluğum var 11 yıldır kullanmadığım antidepresan ilacı kalmadı 11 yıl bu illet hep geçecek diye bekledim ancak geçmedi geçmeyecek de malesef en ufak sıkıntı heyecanda tekrarlayabilen ve 10 dakika içinde hayatı insan zehir eden illet bi hastalık 6 ayönce evlendim şimdi 4 haftaşık hamileyim psikiyatristede gidiyorum paxera ve dideral verdi kullanıyorum ama bu çözüm değil çünkü geçmiyor biraz insan elinde biraz ilaç birazda hekimin elinde 3'ünden biri eksik olunca atak kaçınılmaz şimdi hamileyim ve korkuyorum karnım büyüyecek nefes alamayacağım evde yalnız kalamıyorum çalışıyorum yemeğimi akşamdan yapıyorum düşünün eşimde beni anlamıyor
Benzer problemler yaşıyoruz aslında;(( bende evde yalnız kalamıyorum bu aralar anksiyetem tavan ;(( benimki de yaklaşık 15 yıl oldu ;(( çok zor zamanlar yaşıyorum takıntılarım mahvetti beni ;(( ilaçların hiç mi faydası olmadı ??

Benzer problemler yaşıyoruz aslında;(( bende evde yalnız kalamıyorum bu aralar anksiyetem tavan ;(( benimki de yaklaşık 15 yıl oldu ;(( çok zor zamanlar yaşıyorum takıntılarım mahvetti beni ;(( ilaçların hiç mi faydası olmadı ??
Arkadaslar terapi gordunuz mu hic. Gördüğününuz halde mi azalmadi bunca sene .

Calisman büyük avantaj canim. Bende hamileligin basinda nefes alamiycam diye cok korkuyordum. Neyseki karnim cok sismedi. 1.5 kilo aldim daha. Sirf bebege almaya calistim . Bunda nefes alamama korkusu büyük etken tabi. Kilo almis olsam su anda cikdirirdim herhalde.bu haftalarda kilom iyi olunca nefes alamama rahat hareket edememe korkumda bitti. Ilerleyen zaman ne gösterir bilemiyorum tabi. ama sende onlem olarak sadece bebege kilo Almaya calisabilirsin canim.

Back
X