Evet 7 yaşında oğlum var.Düşünceleriniz için teşekkür ederim.İnşallah atlatırız.Oğluma hamile iken sanki bu kadar çok sıkıntı çekmemiştim gibi hissediyorum.Sezeryandan 2 hafta önce (galiba korkudan ve heyecandandı) tansiyonum yükselmişti.İlaç vermişti doktorum günde 3 tane alfamet.Biz seni rahatlatırız dedi.Ama öyle bişey olmadı.Gene nerden destek aldım biliyormusunuz önce Allahım,benim için arkamdan dua eden annem,babam,eşim kardeşlerim ve benim gibi ameliyat için sıra bekleyen anne adaylarından.İşte tam da burada sizin dediğiniz birbirimize destek olursak daha kolay atlatırız cümleniz daha bi anlam kazanıyor benim için.Ameliyat için 4-5 belki 6 kişi aynı odada bekledik,konuşurken herkes aynı durumda korku ve heyecanla karışık bakışmalar,sohbetler.Bir de artık karnınız kocaman olmuş,başka çareniz kaçışınız yok bi şekilde bu iş olacak diyorsunuz beyninize bunu anlatmanız kabul ettirmeniz gerekiyor,kalbinizesözünüz geçmese de ikna edemeseniz de.
Galibe sizin ilk bebeğiniz olacak inşallah.Allah yavrularımıza hayırlı uzun ömür versin bahtlarını açık etsin.