Selam arkadaşlar.bende maalesefki panik atak+anksiyete hastasiyim.3 yil boyunca paxera ilac kullandim.cok iyi bir ilacti.3 yil boyunca atak ya 3 ya 4 kere gecirmistim o da 1 saati aşmamişti. daha 7 aylik hamileyim.cocuk icin 14 hafta once ilaci biraktigim gibi hamile kaldim.14 haftadir arada yoklayan pa harici bi sıkıntim yoktu ta ki gecen cumaya kadar.cuma gunu oglen cok yogun bir anksiyete ve panik yaşadim.direkt erenkoy ruh ve sinire gittim.doktor sikayetlerimi dinledi ve gebelikte zorda kalininca 3 aydan sonra anne ve bebek icin en az sakincali oldugunu soyledigi selectra 50 mg verdi.sertralin grubundaymis.cumadan beri kullaniyorum ve yan etkileri cok ağir geliyor.iştahsizlik yemek yiyememe uykusuzluk ve en beteri bitmeyen bi mide bulantisi.tabi anksiyetede zerre eksilme olmadi.ölumu bile dusundum bu 3 gunluk arada.bebegimi aldirmayi da.şimdi ne mi oldu sabahtan beri misem bulanmadi ve pa sadece 2 kere yokladi.anksiyetem cok hafifledi.yüzüm güluyor simdi.internetten antidepresanlara vucudun ancak 2 haftadan sonra alistigini okuyup cok moralimi bozmustum.bugun 4.gunum ve anladimki yan etkiler ve kisiye olumlu etkisi kisiden kisiye gercekten degisiyormus.dua edin kizlarda boyle devam etsin.