Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Amin inşallah ben paxil kullanıyordum beş haftalıkken bıraktım ataklarım oldu.. 12haftadan sonra başlanabiliyormuş dayanacak gibi değilim çünkü. Paxil en zararlı olanı bana başka ilaç verir muhtemelen
Canim sag salim kucagna al insAllah

Arkadaslar selamlar,
Ben iki bebek kaybindan sonra panik atak ve kaygi bozukluguna yakalandim.ilac kullaniyorum selectra.doktorum bu ilaci kullanirken hamile kalsam bile sorun olmayacagini soyledi ama ilk uc ay en iyi ihtimalle bile minimum doza dusurmemiz gerektgni soyledi.yasimda ilerliyor.zaman kaybetmekte istemiyorum.ilac kullanirlen hamile kalan illaki vardir butun forumu okuyamadim.nekadar zor bir durum ya Allah herkesin yardimcisi olsun.buarada kadin doktoru ve norolojici bu ilaci onayladi ama......ama.....offf
Deliha kac mg kullaniyorsun?ben 25 mg kullaniyorum 5 gundur .doktor kendini iyi hissetmezsen 50 ye cikartabilirsin dedi ama 25 le iyi gibiyim suan yetiyor o yuzden 25 le devam edicem.

Deliha kac mg kullaniyorsun?ben 25 mg kullaniyorum 5 gundur .doktor kendini iyi hissetmezsen 50 ye cikartabilirsin dedi ama 25 le iyi gibiyim suan yetiyor o yuzden 25 le devam edicem.
Canim ben daha hamile degilim 100mg kullaniyorum.diger ay 75e dusurup korunmayi birakicam.Allaha emanet artik.insAllah bisey olmaz.doktorum ona guvenmemi soyledi.ama insan iste bebek soz konusu olunca emin olamiyor.iki kaybim var bide benim.ama depresan kullanmiyordm.bakalm artik.sen kullanirkenmi hamile kaldin.

Canim ben daha hamile degilim 100mg kullaniyorum.diger ay 75e dusurup korunmayi birakicam.Allaha emanet artik.insAllah bisey olmaz.doktorum ona guvenmemi soyledi.ama insan iste bebek soz konusu olunca emin olamiyor.iki kaybim var bide benim.ama depresan kullanmiyordm.bakalm artik.sen kullanirkenmi hamile kaldin.
Ayrica hic korkma uc aydan sonra hic bisey olmaz.ama sen yinede sana iyi gelebilen en dusuk dozda kalmaya calis.dayanamicak gibi olursan korkmadan arttirabilirsin.sertralin plesentadan en az gecen ilac.

Slm arkadaşlar ben zeynep bende bebek düşünüyorum ama ilaç kullanıyorum nasıl olacak bilmiyorum fikirlerinizi almak istiyorum...

Slm arkadaşlar ben zeynep bende bebek düşünüyorum ama ilaç kullanıyorum nasıl olacak bilmiyorum fikirlerinizi almak istiyorum...
Slm benim kullandığım ilaçlar efeksor 225 mg ve saragual 100 mg ilaçları düşürme aşamasındayiz bakalım bidahaki ay ne diycek Dr. Ama bebek çok istiyorum ilaç içmeden duramiyorum denedim ama olmadı daha kötü oldum iyilesmemde daha uzun sürdü burada tecrübeli arkadaşlar var banada yardımcı olursanız sevinirim ...

Yok kullanmiyordum.gecmiste 3 yillik paxera kullandim.biraktigim gibi hamile kaldim.13 haftadan itibarende selectra ya basladim.1 hafta oluyor.normale donmeye başladim.haftaya da psikoterapiye baslicam.gecmisten kotu bir anım var.bu aralar surekli o aklima geliyo ve atagi tetikliyo.onu nasil halledicem bilmiyorum:(

Aynı sorun var bende de geçmişi kabullenememe.Benim de aklıma hep beni kıran kişilerin yaptığı hareketler geliyor.Hiç iyi şeyleri düşünemiyorum.Hep bana yapılan haksızlıklar ve kabalıklar.

Kizlar nerelerdesiniz.ben bugun cok kotuyum.dun gecede uyuyamamistim.bugun bitmeyen bi anksiyetem var.annem memleketten geldi bana bakmaya.onlarida üzüyorum bu halimle.herseyden o kadar koptum ki.gun boyu bebegi aldirmak aklimdaydi.cok yorgunum ve mutsuzum:(

Allah yardımcımız olsun canım annelerle sohbet etmeye çalış zorla da olsa ,bi kahve yapmaya çalış yanina bi çikolata koy.hem annen hem sen için biraz kendimi zorlamaya çalış.Aldırmayı hic aklına getirmemeye çalış.hepimiz ayni şeyleri düşünüyoruz bazen.İlaç da kullanılabiliyor hamile2 iken.boyle düşündüğüm için de kendini suçlama sakin.

Sakın kızlar bunların hepsi beyninizde yarattiginiz şeyler aslında tamamen psikolojik olduğunu fizyolojik olmadığını hepimiz biliyoruz.rahat olmaya çalışın dünyadaki tek hamile siz olmadiginizi tek panik atakli hamilede siz olmadiginizi dusunun bebek karnımda büyüdükçe bunlarda yok olucak bu bebek içimdeki herseyi yok edip beni rahatlatacak diyin bunu tekrarlayin

nurok34 bugün nasılsın?İnşallah hepimiz zamanla daha iyi olacağız.Passiflorayı denedin mi?Kasç haftalık hamile idin?Passiflorayı reçetesiz eczaneden alabilirsin.Çok etkili olmasa da bir nebze olsun faydası oluyor sanki.

Yenidencan dune gore daha iyiyim.psikolog a randevu aldim.selectra 25 mg kullaniyorum.15. Haftaya giriyorum.iyi olacagima inanmak istiyorum bugun.

Ahh. Ahh hamileyken çeken bilir.Eşler bile ablamıyor, kadın doğumcum ilaç vermedi, her gün atak üstüne atak.

oo bir sürü yeni isim görüyorum..hatta hiç eski isim göremiyorum:)7 aylık bebeği olan bir anksiyetikim bende..selam hanımlar:)

ilaç kullaanırken hamile kalan çok arkadaşımız var..ferah tutun içinizi

Evet ben de onlardan biriyim.Passiflora ile idare etmeye çalışıyorum şuan ama çok zorlanıyorum.

merhaba hanımlar bende panik atak ve anksiyeteli bir hamile olarak 7. ayımdayım.. baştan beri hiç ilaç kullanmadım.. şimdiye kadar ihtiyacım olmadı ama artık biraz biraz doğum yaklaştıkça panik ve kalp sıkışmalarım başladı..
daha öncesinde prozac kullanıyordum..doğum doktoruma sordum ilaç kullanamazsın dedi.. Allahım bir an önce kurtarsın bizi bu sıkıntıdan :(

Back
X