Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kizlar basimin sol tarafina agri oluyo gozume vuruyo arda oluyo bu hamilelikten mi yoksa stresten mi oluyo acaba dislerimde oyle agriyo

pofff,3 koca güzel geçen günden sonra bugüne bol anksiyeteyle uyandım ve halende devam ediyor.ilaç kullanan arkadaşlar selectra 25 mg 1 hafta kullandım ve ardından selectra 50 mg dozda bugün tam 28.günüm.bu ilaç ne zaman oh dedirtecek bana :( bi cevap verin.

Belki de biz çok mu mükemmel günler bekliyoruz hayattan,hamilelikte önce de mutsuz hissettiğin çok olurdu diyor eşim.
Ben de anlamıyorum kendimi.bir iyi bir kötü.

Kizlar tam olarak ne gibi problem yaasiyosunuz ben ilac kullanmiyorum bende nefes darligi olum korkusu oluyo kitu seyler olcakmis gibi hissediyorum ama dusununce oluyo hemen baska seyler dusunmeye basliyorum sizlerde ne gibi sorunlar var

Mesela kafami toparladigim aman yani iyisin kalk isine gicune bak dedigim zaman duzeliyorum gercekten bizim elimizde mutlu olmak diye dusunuyorumo_O

Bana kim bakacak,hastanede yanımda kim kalacak,doğum anından da çok korkuyorum.doğumdan sonra ne olacak boyle uzayıp giden olumsuz düşünceler

Peki arkaaslar hamile kalmadan once nasildiniz yani ilac alirken .. yenidencan sen suanda ilac aliyosun niye hala kaygilarin var yenimi basladin ilaca yoksa

Ilac kullanip toparlayan arkadaslr varsa lutfen bakip cikmayin cunku burda uye olmayan cok insan var ve sizin yazdiklarinizla belkide rahatlayacaklar eski arkadaslar lutfen yazin yasadiklarinizi dogum aninizi ilac kullanip kullanmadiginizi gercekten bizi bizden baskasi anlamaz yardimci olalim birbirimize .. bu arada ben bi arkadasim yeni dogum yapti oda ilac kallndi 4. Aydan sonra bebosi gayet saglikli bende dayananildigim kadar dayanicam simdilik odare ediyorum insallh gerek kalmaz ilac kullanmama ornekleri duyunca rahatliyorum ilerleyen zamanlardan biraz tirsiyorum kocaman gobekle idare edebilirmiyim diye eger olmazsa bende alirim ilac ne yapiyim keyfimizden almiyoruz sonucta

Peki arkaaslar hamile kalmadan once nasildiniz yani ilac alirken .. yenidencan sen suanda ilac aliyosun niye hala kaygilarin var yenimi basladin ilaca yoksa
Ben hamile kalmadan önce, ilaç kullanıyordum, hamile kalınca ilacı bıraktım.22. Haftada panik hortladı :)

Yenidencan ilaç alıyorda aldığı ilç pasiflora bu yeterli değilki.

Ilac kullanip toparlayan arkadaslr varsa lutfen bakip cikmayin cunku burda uye olmayan cok insan var ve sizin yazdiklarinizla belkide rahatlayacaklar eski arkadaslar lutfen yazin yasadiklarinizi dogum aninizi ilac kullanip kullanmadiginizi gercekten bizi bizden baskasi anlamaz yardimci olalim birbirimize .. bu arada ben bi arkadasim yeni dogum yapti oda ilac kallndi 4. Aydan sonra bebosi gayet saglikli bende dayananildigim kadar dayanicam simdilik odare ediyorum insallh gerek kalmaz ilac kullanmama ornekleri duyunca rahatliyorum ilerleyen zamanlardan biraz tirsiyorum kocaman gobekle idare edebilirmiyim diye eger olmazsa bende alirim ilac ne yapiyim keyfimizden almiyoruz sonucta

Bende 22. Haftaya kadar dayandım, artık yatağa düşecek hale geldim ilaç başladım 17 gündür kullanıyorum, ama kullanman gerekiyorsa kullan, ben çok dibe vurdum öyle aldım ilacı.
Benim gibide yapma çıkışıda

Peki sen nasilsin duzelme vatmi biraz gerci daha erken ama
Tabi ilaç fayda ediyor ama tam etkisini göstermesi için 50 mg mı 1 ay kullanmam gerektiğini söyledi dr. Benim daha 18. Gün. Ama 18 gün önceye göre şükürler olsun daha iyiyim.Arada yeniden panik, takıntı, ağlama oluyor ama zaten zamanla azalcak diye düşünüyorum.

Forumun önceki sayfalarında birde manik depresyonla hamilelik geçirip ilaç kullanan bahar adli bir üye arkadasin yazdıkları var .o foruma bakarsanız faydalanabilirsiniz bence.
Ama eskilere bakıp,burda paylaşımda bulunmak bizi daha çok rahatlatabilir belki.
Şuan bulundugumuz forumun eski kullanıcıları galiba uzun süredir aktif değiller.

Back
X