- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç kullanan değil, panik atak depresyon geçiren.Galiba soruyu yanlış mi anladım.ilaç kullanıp doğum yapan mi demek is
Hepsi olabilir.arada geçiyorsa dis değildir diye düşünüyorum.Kizlar basimin sol tarafina agri oluyo gozume vuruyo arda oluyo bu hamilelikten mi yoksa stresten mi oluyo acaba dislerimde oyle agriyo
İste ben onu yapamiyorum.sadece ani kurtarmaya çalışıyorum.Mesela kafami toparladigim aman yani iyisin kalk isine gicune bak dedigim zaman duzeliyorum gercekten bizim elimizde mutlu olmak diye dusunuyorum![]()
Ben hamile kalmadan önce, ilaç kullanıyordum, hamile kalınca ilacı bıraktım.22. Haftada panik hortladı :)Peki arkaaslar hamile kalmadan once nasildiniz yani ilac alirken .. yenidencan sen suanda ilac aliyosun niye hala kaygilarin var yenimi basladin ilaca yoksa
Ilac kullanip toparlayan arkadaslr varsa lutfen bakip cikmayin cunku burda uye olmayan cok insan var ve sizin yazdiklarinizla belkide rahatlayacaklar eski arkadaslar lutfen yazin yasadiklarinizi dogum aninizi ilac kullanip kullanmadiginizi gercekten bizi bizden baskasi anlamaz yardimci olalim birbirimize .. bu arada ben bi arkadasim yeni dogum yapti oda ilac kallndi 4. Aydan sonra bebosi gayet saglikli bende dayananildigim kadar dayanicam simdilik odare ediyorum insallh gerek kalmaz ilac kullanmama ornekleri duyunca rahatliyorum ilerleyen zamanlardan biraz tirsiyorum kocaman gobekle idare edebilirmiyim diye eger olmazsa bende alirim ilac ne yapiyim keyfimizden almiyoruz sonucta
Peki sen nasilsin duzelme vatmi biraz gerci daha erken amaBen hamile kalmadan önce, ilaç kullanıyordum, hamile kalınca ilacı bıraktım.22. Haftada panik hortladı :)
Yenidencan ilaç alıyorda aldığı ilç pasiflora bu yeterli değilki.
Tabi ilaç fayda ediyor ama tam etkisini göstermesi için 50 mg mı 1 ay kullanmam gerektiğini söyledi dr. Benim daha 18. Gün. Ama 18 gün önceye göre şükürler olsun daha iyiyim.Arada yeniden panik, takıntı, ağlama oluyor ama zaten zamanla azalcak diye düşünüyorum.Peki sen nasilsin duzelme vatmi biraz gerci daha erken ama