Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben her gün geçiriyorum canım ne olacak ki o duyguda bizim yaşantımızın bi parçası oldu ilaç alıyormusum
Alıyorum, bir gün iyiyim bir gün kötü, 2 gün iyiyim bir gün kötü. Böyle böyle geçiyor, eskiden her gün kötüydüm ilaç almadan önce. Şimdi işte 23. gündeyim ilaç alalı, selectra 50mg alıyorum.

Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz bebeğine merak etme.Ama içinin rahat etmesi için doktorundan randevu al.
Çalışıyor musun?çalışıyorsan biraz rapor alıp ortam mı değiştirsen acaba?

Alıyorum, bir gün iyiyim bir gün kötü, 2 gün iyiyim bir gün kötü. Böyle böyle geçiyor, eskiden her gün kötüydüm ilaç almadan önce. Şimdi işte 23. gündeyim ilaç alalı, selectra 50mg alıyorum.
Bende yeni başladım ilaca ama daha şurup yani çok etki etmiyor kendi ilacımı istiyorum inan ki bu kadar enerjisiz hayattan bıkkın bi hal var ne hamilelik ne bebek önemli olmuyor benim için böyle olmakta uzuyor beni.

Canım pasiflora bi işe yaramaz panik atakta, ilaç bile hemen etki etmiyor, ortalama 1-2 ay süre istiyor. Normal yani.

Çok
Canım pasiflora bi işe yaramaz panik atakta, ilaç bile hemen etki etmiyor, ortalama 1-2 ay süre istiyor. Normal yani.
canım ilaç içiyorum psikolojisi rahatlatıyor normalde de 20 mg içiyordum zaten ben. Bide çok yeni daha inşallah iyi gelir hiç bi doktor ilaç vermedi bana. Sen ne kadarlık hamilesin

26. haftaya giriyor bu cuma günü. Vallaha ben bir çok doktora sordum. Hepside verdi, yoksa alamazdım ilacı. Demek ki ilaç verilecek kadar kötü değilsin.

Siz nasıl gidiyorsunuz doktora ne goruyorlarda veriyorlar. Ben iyiydim biraz gittiğimde ondandı sanrm on gündür kotuyum

Tek passiflora canım başka ilaç vermediler ki. Onu da vermedi doktor rn kotu onu iç dedi uç gün dayandım yenidencanla konuşurken bende 12 haftada başladım dedi 13+3 dum başla dedi oylelik başladım

Him anliyorum canim.doktor seni iyi gördügunden ilac vermemistir.pasiflora sende işe yariyo mu? Etkisi kac saat sürüyor?

İşte iyiydim gittiğim de bide sakat yapar bu ilaçlar kullanma vs diyor nerden anlıcak tabi insan halinden. Epey gidiyor sanırım etkisi eğer kötüysem iki kere içiyorum yarım ölçek alıyorum yani öyle

Siz nasıl gidiyorsunuz doktora ne goruyorlarda veriyorlar. Ben iyiydim biraz gittiğimde ondandı sanrm on gündür kotuyum
Vallaha cnm ben 22. haftamda gittim, ağlaya ağlaya sinirden :) doktorun kapısından içeri girmeden önce ağlıyordum zaten , girdim çıktım hala ağlıyorum :) depresyondasın hemen başla dedi verdi.

Vallaha cnm ben 22. haftamda gittim, ağlaya ağlaya sinirden :) doktorun kapısından içeri girmeden önce ağlıyordum zaten , girdim çıktım hala ağlıyorum :) depresyondasın hemen başla dedi verdi.
Sadece depresyonmuydu canım. O zamana kadar ilaç kullanmadın mı? Hamilelikten önce kullanıyormuydun

22. haftaya kadar hiç bir ilaç almadım. Önce takıntılarım başladı, sonra panik en son depresyon olunca baktım olacağı yok ilaca başladım. Benim aniden ortaya çıktı ve 2 hafta içinde arttı. Normalde hafif bişiler vardı hamileliğe yordum,daha öncesinde vardı tabi ilaçla baya azaltmıştım :) zaten o cesaretle hamile kaldım.

Ben dün doktorun kapısından girmeden ve önceki günlerde geceleri bile uyanıp uyanıp ağlıyordum.Hatta aklıma kötü kötü şeyler geliyordu elimde olmadan.
Ama dün ne oldu bilmiyorum,doktoru görünce,ılımlı yüz ifadesini kendim bi an iyi hissettim
Bilmiyorum nereye kadar devam edebilirim.Günlük olayları,insanların kabalıklarını,ailemin davranışlarını bile sindiremez oldum.Düşünüp düşünüp ağlıyordum.
Belki de doktor da benim o anki halimi görüp vermedi ilacı.

Ben dün doktorun kapısından girmeden ve önceki günlerde geceleri bile uyanıp uyanıp ağlıyordum.Hatta aklıma kötü kötü şeyler geliyordu elimde olmadan.
Ama dün ne oldu bilmiyorum,doktoru görünce,ılımlı yüz ifadesini kendim bi an iyi hissettim ve kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüyorum.Şu an daha iyiyim dedim.
Bilmiyorum nereye kadar devam edebilirim.Günlük olayları,insanların kabalıklarını,ailemin davranışlarını bile sindiremez oldum.Düşünüp düşünüp ağlıyordum.
Merak etme bende aynıydım ilaçla biraz geçti ama hala var. Zamanla ilaç aldıkça gececek diye düşünmekten başka çarem yok. Psikiyatride randevum var, şubatın ilk haftası. Bakalım ne diyecek.

Bizi anlayacak bir uzmanın olduğunu bilmek bile bizi rahatlatacak.Ama kadın doğumcuma gidiyorum ben çok düşünüyorum doğum anını,korkuyorum diyorum.Bi tanesi bile korkacak bişey yok demiyor.Dedikleri bunu düşünmek için çok erken.Niye ben hamile değil miyim?Eninde sonunda doğum yapacağım inşallah geri dönüşü olmadığına gör diyesim geliyor.

Ama dün ne oldu bilmiyorum,doktoru görünce,ılımlı yüz ifadesini kendim bi an iyi hissettim
Belki de doktor da benim o anki halimi görüp vermedi ilacı.
Şimdi nasılsın iyi misin biraz daha? Senin ki panik ayaktan değil hamilelikten dolayı duygusal inişler çıkışlar bence onları takıyorsun aklına geldikçe sinir oluyorsun

Bilmiyorum olabilir.hormonlarımız değişiyor tabi.
Şimdi nasılsın iyi misin biraz daha? Senin ki panik ayaktan değil hamilelikten dolayı duygusal inişler çıkışlar bence onları takıyorsun aklına geldikçe sinir oluyorsun
Ama öyle zaman oluyor ki durumumun sadece hormonlardan kaynaklanmadığını hissediyorum.

Back
X