- 27 Kasım 2015
- 1.192
- 326
- 73
- 36
Ben her gün geçiriyorum canım ne olacak ki o duyguda bizim yaşantımızın bi parçası oldu ilaç alıyormusumKorkuyorum panik atak geçiriyrum 2 gündür bebeğime bişi olur mu sizce? Birde bu korku eksikti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben her gün geçiriyorum canım ne olacak ki o duyguda bizim yaşantımızın bi parçası oldu ilaç alıyormusumKorkuyorum panik atak geçiriyrum 2 gündür bebeğime bişi olur mu sizce? Birde bu korku eksikti.
Alıyorum, bir gün iyiyim bir gün kötü, 2 gün iyiyim bir gün kötü. Böyle böyle geçiyor, eskiden her gün kötüydüm ilaç almadan önce. Şimdi işte 23. gündeyim ilaç alalı, selectra 50mg alıyorum.Ben her gün geçiriyorum canım ne olacak ki o duyguda bizim yaşantımızın bi parçası oldu ilaç alıyormusum
Bende yeni başladım ilaca ama daha şurup yani çok etki etmiyor kendi ilacımı istiyorum inan ki bu kadar enerjisiz hayattan bıkkın bi hal var ne hamilelik ne bebek önemli olmuyor benim için böyle olmakta uzuyor beni.Alıyorum, bir gün iyiyim bir gün kötü, 2 gün iyiyim bir gün kötü. Böyle böyle geçiyor, eskiden her gün kötüydüm ilaç almadan önce. Şimdi işte 23. gündeyim ilaç alalı, selectra 50mg alıyorum.
canım ilaç içiyorum psikolojisi rahatlatıyor normalde de 20 mg içiyordum zaten ben. Bide çok yeni daha inşallah iyi gelir hiç bi doktor ilaç vermedi bana. Sen ne kadarlık hamilesinCanım pasiflora bi işe yaramaz panik atakta, ilaç bile hemen etki etmiyor, ortalama 1-2 ay süre istiyor. Normal yani.
Ilac olarak ne kullaniyosun canım?ben tek pasiflora kullandigini saniyodum.Siz nasıl gidiyorsunuz doktora ne goruyorlarda veriyorlar. Ben iyiydim biraz gittiğimde ondandı sanrm on gündür kotuyum
Vallaha cnm ben 22. haftamda gittim, ağlaya ağlaya sinirden :) doktorun kapısından içeri girmeden önce ağlıyordum zaten , girdim çıktım hala ağlıyorum :) depresyondasın hemen başla dedi verdi.Siz nasıl gidiyorsunuz doktora ne goruyorlarda veriyorlar. Ben iyiydim biraz gittiğimde ondandı sanrm on gündür kotuyum
Sadece depresyonmuydu canım. O zamana kadar ilaç kullanmadın mı? Hamilelikten önce kullanıyormuydunVallaha cnm ben 22. haftamda gittim, ağlaya ağlaya sinirden :) doktorun kapısından içeri girmeden önce ağlıyordum zaten , girdim çıktım hala ağlıyorum :) depresyondasın hemen başla dedi verdi.
Merak etme bende aynıydım ilaçla biraz geçti ama hala var. Zamanla ilaç aldıkça gececek diye düşünmekten başka çarem yok. Psikiyatride randevum var, şubatın ilk haftası. Bakalım ne diyecek.Ben dün doktorun kapısından girmeden ve önceki günlerde geceleri bile uyanıp uyanıp ağlıyordum.Hatta aklıma kötü kötü şeyler geliyordu elimde olmadan.
Ama dün ne oldu bilmiyorum,doktoru görünce,ılımlı yüz ifadesini kendim bi an iyi hissettim ve kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüyorum.Şu an daha iyiyim dedim.
Bilmiyorum nereye kadar devam edebilirim.Günlük olayları,insanların kabalıklarını,ailemin davranışlarını bile sindiremez oldum.Düşünüp düşünüp ağlıyordum.
Şimdi nasılsın iyi misin biraz daha? Senin ki panik ayaktan değil hamilelikten dolayı duygusal inişler çıkışlar bence onları takıyorsun aklına geldikçe sinir oluyorsunBen dün doktorun kapısından girmeden ve önceki günlerde geceleri bile uyanıp uyanıp ağlıyordum.Hatta aklıma kötü kötü şeyler geliyordu elimde olmadan.
Ama dün ne oldu bilmiyorum,doktoru görünce,ılımlı yüz ifadesini kendim bi an iyi hissettim
Bilmiyorum nereye kadar devam edebilirim.Günlük olayları,insanların kabalıklarını,ailemin davranışlarını bile sindiremez oldum.Düşünüp düşünüp ağlıyordum.
Belki de doktor da benim o anki halimi görüp vermedi ilacı.
Ama öyle zaman oluyor ki durumumun sadece hormonlardan kaynaklanmadığını hissediyorum.Şimdi nasılsın iyi misin biraz daha? Senin ki panik ayaktan değil hamilelikten dolayı duygusal inişler çıkışlar bence onları takıyorsun aklına geldikçe sinir oluyorsun