- 23 Ocak 2016
- 35.036
- 51.026
- 598
Yapıldı ama hiç oyle birsey denmedi nasipmis Allaha emanet ediyorum hepiniziKalırsın inşallah,neden kalmayasın.Sorununuz da bulunmuş.Nikah öncesi tahlil yapılıyor aslında eşlere.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapıldı ama hiç oyle birsey denmedi nasipmis Allaha emanet ediyorum hepiniziKalırsın inşallah,neden kalmayasın.Sorununuz da bulunmuş.Nikah öncesi tahlil yapılıyor aslında eşlere.
Sen de Allaha emanet ol inşallahYapıldı ama hiç oyle birsey denmedi nasipmis Allaha emanet ediyorum hepinizi
Pben bursada yaptirdim 170 tlKızlar ayrintili ultrason fiyatı nedir özellerde yaptıranlar yazabilirler mi
Teşekkür ederimPben bursada yaptirdim 170 tl
Rica ederim canim. Nasilsin ilac etki ediyomu artikTeşekkür ederim
50 mg yeni çıktın, bende ilk doz artımında uyur uyanık haldeydim.Bugunum iğrençti, uyku ve uyanıklık arasında 13:00 ila 17:00 arası yattım. Depresyon arada boyle vuruyor heralde. Böyle olan var mi.
Geçmiş olsun canım dinlenmen lazım bırazYaptım arkadaşım çok şükür iyiyim uyuşmazlık varmış kanimizda umarım bir daha hamile kalabilirim 10 dk surdu işlem birazdan taburcuyum
Doktora gidip prozacı değiştirmeyi düşünüyorum. Lustralı kullanan varmı kaç mg kullanıyosunuz kullananlar? Kaç günde etki etki yan etkileri neler oldu? En önemlisi iyi geldi mi hayat enerjisi verdi mi biraz, nasıl etki etti?
Bugün yine ayni durumda olacak gibiyim ama uyanık olmaya direniyorum. Ne zamana geçer canım.50 mg yeni çıktın, bende ilk doz artımında uyur uyanık haldeydim.
Ya o da birikiyorsa iyi. Bende bırakıcam da ameliyat öncesi.selectrayı 1 hafta önceden mi kesecek?
Vücutta birikim yaptığı için 1 haftalık bir süre sıkıntı yaratmaz inşallah.