Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Doktora gidip prozacı değiştirmeyi düşünüyorum. Lustralı kullanan varmı kaç mg kullanıyosunuz kullananlar? Kaç günde etki etki yan etkileri neler oldu? En önemlisi iyi geldi mi hayat enerjisi verdi mi biraz, nasıl etki etti?

Bugunum iğrençti, uyku ve uyanıklık arasında 13:00 ila 17:00 arası yattım. Depresyon arada boyle vuruyor heralde. Böyle olan var mi.

Kizlar yarin randevum var ayrintilida bebek kucuk demisti doktor insallh besleyebilmisimdir 20 gunde c9k merak ediyorum insallhh hersey yolundadir dua edin ne olur opuyorum sizi iyi geceler

Ben de hapşırıp duruyorum 2 gündür,sanki burnumda tüy var.Ben ayrıntılı ultrason yaptırmadım.Yaptır diyen de olmadı zaten.

Ben hiç yaptırmadım,yaptıran tanıdığım da yok.Böyle şeylere nedense hiç sıcak bakamıyorum.Keşke faydası olsa da yaptırsak.

Doktora gidip prozacı değiştirmeyi düşünüyorum. Lustralı kullanan varmı kaç mg kullanıyosunuz kullananlar? Kaç günde etki etki yan etkileri neler oldu? En önemlisi iyi geldi mi hayat enerjisi verdi mi biraz, nasıl etki etti?

Sen hakç haftalık hamilesin, prozac ı ne kadar zamandır kullanıyorsun?

selectrayı 1 hafta önceden mi kesecek?
Vücutta birikim yaptığı için 1 haftalık bir süre sıkıntı yaratmaz inşallah.

Back
X