Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Selam hanimlar..okuyamadım tek tek sayfalari ama bu yollardan gecmis biri olarak 9 aylik bebisimle opucukler gonderiyoruz size..inanin geciyor..yasarken.hic bitmicek sanıyorsunuz ama hepsi geciyor..
Siz ilac kullaniyomusunuz . Hamileyken yada emzirirken

Selam hanimlar..okuyamadım tek tek sayfalari ama bu yollardan gecmis biri olarak 9 aylik bebisimle opucukler gonderiyoruz size..inanin geciyor..yasarken.hic bitmicek sanıyorsunuz ama hepsi geciyor..
Nickinizi hatırladım forumun eski sayfalarından,teşekkür ederiz,Allahım kolaylık,yavrunuza ve size sağlık versin

Hamilelikte ilaç kullanıyor muydun canım ? Bizde seni ve bebişini öpüyoruz

Depresyon,panik atak,anksiyete,okb hangisi mevcut sizde?deneyimlerinizi,yaşadıklarınızı okumak isteriz.bebişe bol öpücükler bizden de:KK54:

G gznn profiline girip bulabilirim yazdiklarini ,simdi aklima geldi nickin,sizi okuyup okuyup geldim bu sayfalara:))

Tatlım sen neler yaşıyorsun? Yani panik atak mı depresyon mu anksiyete mi? Seni çok iyi anlıyorum bende öyle oldum apar topar rapor alıp ailem geldi beni eve götürdüler. Babamlara. Çalişmiyorsan git biraz annenlere canım. Prozac bende de işe yaramadı. Lustral kullanıyorum şuan ilk 10-15 gün anksiyetem iyice arttı ama şimdi etki ediyor hafiften gibi.
benn 5nci haftadayım paxerayı bırakıp prozac iç dedi doktor bi işe yaramıyo annemlere gidiyorum arada ama orda kalınca evime gelmek istemiyorum ağlama krizleri geliyo bugün kus kusa bi hale girdim elim kolum tutmuyo daha şimdiden böleyim ilerisini düşünmek bile istemiyorum bazen çocugu doğuramıcam bile geliyo aklıma nefes nefese oturuyorum evde çok bi iş yapmışım gbi anksiyete bozuklugu depresyon hepsi karışmış herhalde bende rabbim yardım etsin

benn 5nci haftadayım paxerayı bırakıp prozac iç dedi doktor bi işe yaramıyo annemlere gidiyorum arada ama orda kalınca evime gelmek istemiyorum ağlama krizleri geliyo bugün kus kusa bi hale girdim elim kolum tutmuyo daha şimdiden böleyim ilerisini düşünmek bile istemiyorum bazen çocugu doğuramıcam bile geliyo aklıma nefes nefese oturuyorum evde çok bi iş yapmışım gbi anksiyete bozuklugu depresyon hepsi karışmış herhalde bende rabbim yardım etsin
Canım kırmaların hamilelikten büyük ihtimalle,ilaçtan değildir.
Ben pek iyi sayilmam anksiyetem ve midemdeki yanmalar felaket durumda.

İlk hamilelik mi seninde ? Sorma bende baba evinden nasıl gidicem evime diye kara kara düşünüyorum :KK17: depresyon da mide bulantısı yapıyor depresyon belirtilerim çok ağırken hala kusuyorum bende. İlk üç ay kabus gibi ama geçiyor. Öyle ya da böyle. 12. Haftada psikiyatrini değiştir istersen çünkü paxera kullanan başka anne adayları var şuan forumda. Belki seni teskin edicek başka ilaç önerecektir.

Buradayım canım ben ama telf sürekli elimde tutamıyorum eşinin dilinden kurtulamıyorum yoksa .
Durumum hic iyi değil benim ya,kafayı yetecekmişim gibi hissetmeye başladım.
Allahım hepimize yardim et,refaha ulaştır inşallah.

Bencede yapabileceğine inan canım yaparsın herkesin dediği tek şey sancı canım adetim sancılıydı benimde belki iyi gelir normal doğum

bu ara herkes normalden iyi bahsediyor o yüzden bi agza geldim ama bakalım Allaha bıraktım artık..

Şartlar izin verirse bebeğin pozisyonu falan normal se ben normal düşünüyorum cnm

bende aynı şekilde.. en son bebeğim normal pozisyonuna gelmişti.. yarın çatı muayenem var bakalım ne diyecek doktoruj

İlk hamilelik mi seninde ? Sorma bende baba evinden nasıl gidicem evime diye kara kara düşünüyorum :KK17: depresyon da mide bulantısı yapıyor depresyon belirtilerim çok ağırken hala kusuyorum bende. İlk üç ay kabus gibi ama geçiyor. Öyle ya da böyle. 12. Haftada psikiyatrini değiştir istersen çünkü paxera kullanan başka anne adayları var şuan forumda. Belki seni teskin edicek başka ilaç önerecektir.
ilk hamileleğim sende ne güzel yolu yarılamış sayılırsın ilk üç böyle gececkse nasıl dayanıcam onu düşnüyorum

Back
X