Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Durumuna bakarsın birden kesme ilacı, bakarsın iyisin, ilacı 3 hafta önceden yavaş yavaş bıraktırıyor dr. Tam 1 hafta önce kesmiş oluyorsun.
Bebek için bıraktırıyorlar değil mi ilacı.yoksunluk belirtileri olmasın diye mi?

:( bilmiyorum ya.ben ilk doğum yaptığımda karşı odam da yarım saat arayla doğum yaptığım bir kız yatıyordu.Gerçi o bebek 34 haftalık doğmuştu.Sabaha kadar ağlamıştı yavrucak.Acaba öyle birşey miydiki?hiç susmamıştı 2 gün nerdeyse.Benimki de sonradan açılmıştı.

:KK43: bilmiyorum ya.ben ilk doğum yaptığımda karşı odam da yarım saat arayla doğum yaptığım bir kız yatıyordu.Gerçi o bebek 34 haftalık doğmuştu.Sabaha kadar ağlamıştı yavrucak.Acaba öyle birşey miydiki?hiç susmamıştı 2 gün nerdeyse.Benimki de sonradan açılmıştı.
Sendemi basladin ilaca insallh rahatlarsin bir nebzede olsa .. aslinda bende baslasam cok iyi olur ama 4 aydir verdigim micadrle bosa gitmis olur o yuzden dayanicam biraz daha insallhh .. allh yardim etsin hepimize

Dayanabiliyorsanız dayananın, dayanamıyorsanız ilaçtan başka çözüm yok maalesef.
bu zamana kadar dişimi sıka sıka,passiflora ile idare etmeye çalıştım.iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum.Ama gün itibari ile başladım.İnşallah iyi oluruz hepimiz de.

Benim kanurgalarim agriyo ya sizede oluyomu galiba bebek buyudukce baski yapiyo
Oluyor canım,bazen o kadar sıkıntılı oluyorum ki ağrım nerde onu bile bilmiyorum.Artık vücudum arkaya doğru eğiliyor sanki,kilolu da olunca.Karnım ve midemdeki gerilmeler garip hisettiriyor.

Oluyor canım,bazen o kadar sıkıntılı oluyorum ki ağrım nerde onu bile bilmiyorum.Artık vücudum arkaya doğru eğiliyor sanki,kilolu da olunca.Karnım ve midemdeki gerilmeler garip hisettiriyor.

Psikolojik sıkıntıdn yemek yiyor olabilirsn, ilaçla yemekler bile düzene giriyor.

Psikolojik sıkıntıdn yemek yiyor olabilirsn, ilaçla yemekler bile düzene giriyor.
Aynen öyle canım dediğin gibi.Belki ilaç sayesinde daha fazla almadan doğuma giderim.
sabahtan beri kusuyorum bi enkaza da ben dönüştüm dayanamıyorum
İlk haftalarınsa biraz zorlanabilirsin canım.Ama mide bulantısı için ilç veriyor doktorlr.Mide nbulantısı zaten başlı başına bi sıkıntı.Eminim şu anki sıkıntıların hamileliktendir.Genelde ilk 3 ay bu şekilde geçiyor.

Aynen öyle canım dediğin gibi.Belki ilaç sayesinde daha fazla almadan doğuma giderim.

İlk haftalarınsa biraz zorlanabilirsin canım.Ama mide bulantısı için ilç veriyor doktorlr.Mide nbulantısı zaten başlı başına bi sıkıntı.Eminim şu anki sıkıntıların hamileliktendir.Genelde ilk 3 ay bu şekilde geçiyor.
içimde bişi kalmadı valla serum takılmaya gidicm birazdan

Şuan bu durumda olman çok normal,ilacı bıraktığın için değil bu sıkıntıların büyük ihtimalle.Zencefil işe yarayabilir.Ben bir de mide bulantısı anında yarım çay kaşığı karbonat yutuyordum.zararı var mı bilmiyorum.Doktoruma söylediğimde hiçbir şey dememişti.Dayan canım günler geçiyor,sıkıntılı da olsa geçiyor.
Şuan burda yzanların hepsi zor bir hamilelik geçiriyor ama mücadele devam ediyor.
Ben de şuan çok kötüyüm,yazıyı bile titreyerek yazıyorum.Dün akşam saatlerinde biraz kendimi iyi hissedince sevinmiştim.

Back
X