- 24 Kasım 2008
- 4.722
- 4.777
- 658
Kisisel bilgilerine girip hamilelik takvimine bebegin dogacagi tarihin gununu giriyorsun kuzum.De
nedım bırkere ama olmamıs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kisisel bilgilerine girip hamilelik takvimine bebegin dogacagi tarihin gununu giriyorsun kuzum.De
nedım bırkere ama olmamıs
Biyoloji mi bayılırımBiyoloji öğretmeniyim canım senin branşın ne ? Ay Rabbim hayırlısıyla atanmayı nasip etsin canım.
Allah hem bebişi hem de Eceyi korudu canım.tez zamanda toparlarlar inşallah..Burda bız bır aıle olmusuz bugun farkettım kızlar ecenın bebegını duyunca gercekten cok sevındım allahım resmen korumus mınıgı tam zamanında alınmıs daha önce bir bebek dogdugunda sevındıgımı hatırlamıyorum hersey guzel olcak ece kalben ınan buna artık anne oldunn basardın:)
:) canım nasılsın ne var ne yokBiyoloji mi bayılırım![]()
Ne iyi geliyorsa yap bence. Bende tığ işi patik matik işine giriştim belki dikkatim dağılır diye kendimi dinlemiyorum çok fazla bu sayede. Umarım geçici olmaz.Ben bugun 1 de ciktim disari simdi girdim eve bebege biseyler aldim biraz mutlu oldum . Eve gelince yine huzursuzlastim yarin yine cikcam allh nasip ederse evde zaman gecmiyo
Bi ara bende yapiyodum orgu gercekten cok iyi geliyoda sikildim ondan biraktimNe iyi geliyorsa yap bence. Bende tığ işi patik matik işine giriştim belki dikkatim dağılır diye kendimi dinlemiyorum çok fazla bu sayede. Umarım geçici olmaz.
Iyi diyelim iyi olalım ,ayak bileklerim ,bacaklarım davul gibi ona canım sıkılıyor biraz..:) canım nasılsın ne var ne yok
cnm merak etme benim eşim de 8 aylık doğmuş bir kiloymuş senin bebeğin gibi o zamanlar şimdiki gibi teknoloji de yok şimdi maşallah tosun gibi :)Bir sürü ilaç veriyorlar, ona rağmen süt sağ getirin dediler, yani insan emzirirken selectradan korkuyorda, bu ilaçlarla emzir deniyorsa sadece selectra yada süte karışma riski az olan ilaç mı etkileyecek? Korkmayın bişi yok.
Benim de şişiyor ellerim,bacaklarım be bileklerim.bacaklarimdaki şişlik gergin ve sert.Iyi diyelim iyi olalım ,ayak bileklerim ,bacaklarım davul gibi ona canım sıkılıyor biraz..
banada aniden bi titreme geliyo cnm bulantı korkusu kusma korkusu var bende bunu n yanında bugün doktora gttm hala bebekte bi hareket yok 7nci hafta oldu haftaya gel dedi doktor bi dahaCanım ben 8.haftamda gittim dr.a yatıralım dedi yattım.diger hastaların icinde sadece iki üç kisiydik kendinin farkında olan,inan canım o halimle bile diger hastaları görunce sükretmiştim.geçecek canım benim gectiyse senin hayli hayli gececek.ağlamaktan içim cıkıyordu,ne yemek ne su,açliktan titriyordum.hormonlar kudurtuyor hastalıgımizı.birkaç haftaya inan daha iyi olacaksın.dayan canım.
prozac işe yaramıyo cnm ilaç içmekten de korkuyorum her kafadan bi ses bezdim cnmdan bütün günüm mide bulantısı yla geçiyo ama kusmamaya direniyorum aksamları daha iyim bugün doktora gttm 7 hfta olucak bende keseden baska bişi yok genedido _dido Allah korusun
pazartesi git muhakkak belki şimdi bile kullanabileceğin farklı bi ilaç verir. Halam ilk 3 ayda da lustral kullandı. Oğlu gayet sağlıklı. Prozac belki işe yaramıyordur sende
Geç döllenme olabilir canım.dr.un boş gebelik vs.olasılik söyledi mi?banada aniden bi titreme geliyo cnm bulantı korkusu kusma korkusu var bende bunu n yanında bugün doktora gttm hala bebekte bi hareket yok 7nci hafta oldu haftaya gel dedi doktor bi daha
Aynen canım şiş, gergin ve sert benim bacaklarım da..söyledim dr.a hamur,börek vs.yeme dedi onemsemedi.Benim de şişiyor ellerim,bacaklarım be bileklerim.bacaklarimdaki şişlik gergin ve sert.
Takvimin 10.haftalık gebelik gosteriyor canim.tarihini tekrar ayarla,erken tarih girmişsin.banada aniden bi titreme geliyo cnm bulantı korkusu kusma korkusu var bende bunu n yanında bugün doktora gttm hala bebekte bi hareket yok 7nci hafta oldu haftaya gel dedi doktor bi daha
Sanırım hamilelikte normal olmalı bu şişkinliklerIyi diyelim iyi olalım ,ayak bileklerim ,bacaklarım davul gibi ona canım sıkılıyor biraz..
İyi dayanıyorsun mide bulantısı beni çıldırtıyordu kusmadığım anlarda bile zorla kusturuyordum kendimiprozac işe yaramıyo cnm ilaç içmekten de korkuyorum her kafadan bi ses bezdim cnmdan bütün günüm mide bulantısı yla geçiyo ama kusmamaya direniyorum aksamları daha iyim bugün doktora gttm 7 hfta olucak bende keseden baska bişi yok gene
Yemen içmen nasıl ?Aynen canım şiş, gergin ve sert benim bacaklarım da..söyledim dr.a hamur,börek vs.yeme dedi onemsemedi.
Daha çok erken şişmek içinSanırım hamilelikte normal olmalı bu şişkinlikler
Coştum canım iştahım cok açıldıYemen içmen nasıl ?