- 10 Ocak 2017
- 355
- 421
- 23
- 42
Ba
Sagsalim 13. Haftaya gelmissin oncelikle seni tebrik ediyorum dayanma gucunden dolayi bu ilk 3 ayi atlattigin anlamina gelir. Icimden bir ses bundan sonrasinin senin icin daha kolay gececegini soyluyor. Olumlu dusun, ilacini da cok zor da kalirsan alirsin. ilac alip saglikli bebek doguran cok arkadasimiz var zevk icin almiyorsun ya bu ilaci birbirimizin halinden yalnizca bizler anlariz. Allahin izniyle her sey iyi olacak[
benim 3. ayımda ortaya çıktı bir anda iki ay çok güzeldi her işimi yapıyordum son bir aydır elden ayaktan kesildim zar zor dışarı atıyorum kendimi ev üstüme üstüme geliyor yoksa ev berbat halde anlatamam sana utanıyorum kendimden annem geldi o topladı hafta sonu. sen kaçıncı ayındasın lütfen üzülme sende tabi ki zevk için içmiyoruz sen kaçıncı ayındasın keşke aynı sehirde olsak yüzyüze destek olsak birbirimize diyorum bikaç gündür sonu çok güzel olacak umarım umarım değil eminim bundan o günü düşünüp ayakta kalmaya çalıyorum. üzme kendini lütfen sende yalnız kalmamaya çalış