Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

miydem bulanıyor mutfağa giremiyorum diye çekmediğim eziyet kalmadı sanki bilerek yapıyorum bu günler geçecek kedimi bırakmamaya söz verdim o ataklar canımı alacak değil ya

ben bu çocuğu allahın izni ile dünaya getirirsem eşime göstermiçem eletmiyecem elini sürdüğü an evi terk edecem
Doğunca o kimseye elletmez merak etme ama işte şimdi sıkıntılı bir süreç güle oynaya hamilelik geçirmedim ona yanarım hep gözyaşı hep iç sıkıntısı uykusuzluk....

şuan ağlıyarak yazıyorum ben başka hamileleri görüyorum eşleri gözlrinin içine bakıyor korkudan bişey diyemiyorum

miydem bulanıyor mutfağa giremiyorum diye çekmediğim eziyet kalmadı sanki bilerek yapıyorum bu günler geçecek kedimi bırakmamaya söz verdim o ataklar canımı alacak değil ya
Bende yapamazdım açlıktan bayılırdım kendi mutfakta yapar yerdi sağolsun bi lokma al demezdi :(

o iç sıkıntısını ben bilirim gece nasıl uykudan uyandığımı eşime dedim sen bir kez yaşasan benim çektiğim sıkıntıyı ayaklarıma kapanırsın

şuan ağlıyarak yazıyorum ben başka hamileleri görüyorum eşleri gözlrinin içine bakıyor korkudan bişey diyemiyorum
Ağlama güçlü ol bende kaç gündür ağlıyorum doğurcam ne anadan fayda var ne kardeşimden kimseden ses Yok gelelim bi napıyosun diyen Yok Allah kimseye muhtaç etmesin

ben yaşadığım sıkıntılarla ayrı mücadele ediyorum başka sorunlarla ayrı ama allh bugünler gececek

annemler istanbulda yaşıyor ben başka şehirdeyim

sen istanbuldamı oturuyorsun oturuyorsan hangi semt

sancın var sa doktora git canım bekleme erken doğum riskin varsa hastaneye yatırırlar enezından biraz bekler içeride bebiş korkuya gelince yanılız değilsin bizi getir aklına aynı şeyleri yaşıyoruz ben oğlumun hamileliğnde doktora dedim aklımı kaybedecem ne olur bişey yapın dedim 2 yıl geçti hala aklımı kaybetmedim ::)

sancın var sa doktora git canım bekleme erken doğum riskin varsa hastaneye yatırırlar enezından biraz bekler içeride bebiş korkuya gelince yanılız değilsin bizi getir aklına aynı şeyleri yaşıyoruz ben oğlumun hamileliğnde doktora dedim aklımı kaybedecem ne olur bişey yapın dedim 2 yıl geçti hala aklımı kaybetmedim ::)
Sen onda ilaç kullanmışmıydın... valla hastane doktor benden usandı ben hastaneden doktordan bıktım ilk 6 ay zaten serumlarla yaşadım sonrasında böyle hiç gitmek istemiyorum kanama su falan Yok olana kadar bekleyim diyorum

birde doğarsa bebek bizi unutma mutlaka yaz nasıl geliştiğini doğum falan anılarını anlat :)

Back
X