Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar yardım eder misiniz benim gibi karnının şişliğinden korkan oluyo mu
Ben varim sayılır. Hatta ben göğüslerimin büyüklüğünden bile huzursuzum. Sanki daraltiyo beni.bide bugün kal doktoruma gittim yine. Tansiyon holter takti bi bakalım dedi afakalnlar basıyor arada :işsiz::işsiz:

Kızlar yardım eder misiniz benim gibi karnının şişliğinden korkan oluyo mu
Oylesine girdim siteye yazini gorunce cok uzuldum cunku ayni surumu bende yasadim deli gibi korktum karnimdan bogulurmuyum buyuyunce nasil olacak karnin kucuk denildigi zaman sevinirdim buyumesin diye da ederdim aglardim ama hepsi sadece beyin yanilgisi korkma lutfen inanki hic korktugun gibi olmayacak evet karnin buyuyecwk ama yavas yavas sen hissetmwyeceksin ve zaten allh o sureci yavas yavas alistira alistira gelistiriyor kesnlikle korktugun gibi seni fahatsiz etmeyecek inan bana hamileligimi bu korkuyla gecirdim ama bosuna iste kendimi yiprattim hiiiic bisey olmuyor rahat ol guven once allaha sonra bana bende ilac kullanmaya direnenlerdenim cok sukur zorda olsa hamilelik bitti suan cocuk 1 yasinda geziyor her yeri dağitiyor bile :)) ben hala ilac kullanmiyorum cok sukir eskisi gibi degilim buranin eski mudavinlerdeniyim derdimki bende dogurabilecekmiyim hayal gibi geliyordu ama dogurdum 1 yasina geldi bile :) ayrica birisi daha yazmis dogum yaklastikca senaryolar yaziyorim diye inan bana o senaryolarin alasini ben yazdim her gece agladim ama dogum gunu geldi catti anammm bana bi cesaret geldi nasil oldu nasil bitti anlamadim bile hemdeeee epidural dogum yaptim ben bile nasilbyaptigimi bilmiyorum ama yaptim iste ;) lutfen gelecege odaklanmayin beyniniz 2 seyi birden dusunemez kotu seyler geldiginde zorlada olsa sevdiginiz bir seyi akliniza getirin gerekirse sesli dusunun ama kotu seylere musade etmeyin allhhh yardim etsin bunalinca sormak istedikleriniz varsa ozele yazin burdan yazin yafdimci olmaya calisirim insallhh allhhh hayirli dogumlar nasip etsin

Bisey olmaz canim.merak etme ozaman cocuktuk :):):) aklina quzrl seyler qetir okadar korkuyosan o anda zaten kolunu uzatip cektiqin bir olacak anlamicaksin bak qor ben 2 doz vurundum sifir aci :)

Olmuyo atlatamiyorum. Bugün tansiyon cihazı taktirdim uyku modundayim aldım ama kalbim çarpmaya başladı. 130 lardayim. Korkuyorum. Daha bugün gittim doktora. Ne olacak böyle. :işsiz:

Canim benim korkum ya aileme sevdiklerime bisey olursa yani surekli her saniye bunu dusunuyorum Allah korusun hatta baslarina bisey qelmiste bunu duymusum wibi uzuluyorum yikiliyorum falan .s.s sonrada bebeqimin acaba bole uzulunce strese qirince kotu dusuncelerden zekasi falan etkilendimi diye bide buna zuuluyorum :( 30 haftaliqim 30 haftadir ayni dusunce ;(

Keşke tek korkum onlar olsa. 23. Hafta dayım. Kalbim çarpıyo. Hızlı nefes alıyorum. İçime korku giriyor bişey olacak diye. Anksiyete var bende. Hem psikiyatriye hem kalp doktoruna gidiyorum.atlatamiyorum.bugun gittim kalp doktoruna. Sabahtan beri bişey olmadı. Tam yattım cihazla rahat yatamadım. Kalbim hızlandı. Kalktım. 130 falandı. Korktum. Öyle işte

Back
X