Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Oylesine girdim siteye yazini gorunce cok uzuldum cunku ayni surumu bende yasadim deli gibi korktum karnimdan bogulurmuyum buyuyunce nasil olacak karnin kucuk denildigi zaman sevinirdim buyumesin diye da ederdim aglardim ama hepsi sadece beyin yanilgisi korkma lutfen inanki hic korktugun gibi olmayacak evet karnin buyuyecwk ama yavas yavas sen hissetmwyeceksin ve zaten allh o sureci yavas yavas alistira alistira gelistiriyor kesnlikle korktugun gibi seni fahatsiz etmeyecek inan bana hamileligimi bu korkuyla gecirdim ama bosuna iste kendimi yiprattim hiiiic bisey olmuyor rahat ol guven once allaha sonra bana bende ilac kullanmaya direnenlerdenim cok sukur zorda olsa hamilelik bitti suan cocuk 1 yasinda geziyor her yeri dağitiyor bile :)) ben hala ilac kullanmiyorum cok sukir eskisi gibi degilim buranin eski mudavinlerdeniyim derdimki bende dogurabilecekmiyim hayal gibi geliyordu ama dogurdum 1 yasina geldi bile :) ayrica birisi daha yazmis dogum yaklastikca senaryolar yaziyorim diye inan bana o senaryolarin alasini ben yazdim her gece agladim ama dogum gunu geldi catti anammm bana bi cesaret geldi nasil oldu nasil bitti anlamadim bile hemdeeee epidural dogum yaptim ben bile nasilbyaptigimi bilmiyorum ama yaptim iste :KK66: lutfen gelecege odaklanmayin beyniniz 2 seyi birden dusunemez kotu seyler geldiginde zorlada olsa sevdiginiz bir seyi akliniza getirin gerekirse sesli dusunun ama kotu seylere musade etmeyin allhhh yardim etsin bunalinca sormak istedikleriniz varsa ozele yazin burdan yazin yafdimci olmaya calisirim insallhh allhhh hayirli dogumlar nasip etsin
canım çok teşekkür ederim.Benım durumumla aynı olup suan bebeğini kucağına almış biri olarak sen varsın senınle özelden nasıl iletişime geç.ebilirim :)

canım çok teşekkür ederim.Benım durumumla aynı olup suan bebeğini kucağına almış biri olarak sen varsın senınle özelden nasıl iletişime geç.ebilirim :)
Kişinin üzerine tıkla. Orda küçük bi ekran açılıyor. Özel mesaj at yazar.tiklarsan özel mesaj atabilirsin

Kızlar bişey sorucam yemek yemeleriniz nasıl panik atak anksiyete istahinizi etkiliyomu yoksa gayet çok yiyomusunuz ben çok yemek yiyemiyorum yani diğer hamilelere bakınca çok az yiyorum

Kızlar bişey sorucam yemek yemeleriniz nasıl panik atak anksiyete istahinizi etkiliyomu yoksa gayet çok yiyomusunuz ben çok yemek yiyemiyorum yani diğer hamilelere bakınca çok az yiyorum
Benim etkiliyor bazen. Sanki midem şiş,almayacak gibi nefesim daralacak gibi hissediyorum. Bırakıyorum bazen.bazen de takmıyorum devam bişey olmaz ye diyorum

Bende öyleyim bazen tika basa yiyorum bazen iki lokma yiyip kalkiyorum korkudan

Ben 68 kiloydum 8kilo verdim ilk 4ay hep kustum ne yesem bide çok istahsizlastim şimdi son 1aydir kendimi toparlamaya başladım 1kilo tek almışım, Doktorum normal dedi son aylarda kilo alırsın dedi bilmiyorum artık ya sen

Hadi hayırlısı inşallah Allahın izniyle az kaldı sağ salim dogsun sen biraz erken almissin kiloyu ilk bebeklerde öyle oluyor ben oyleydim ilkinde:halay:

InsaAllah canim Rabbim saqlicakla kucaqimiza almayi.nasip etsin baska hicbisey umrumda deil :dua:

Ben 68 kiloydum 8kilo verdim ilk 4ay hep kustum ne yesem bide çok istahsizlastim şimdi son 1aydir kendimi toparlamaya başladım 1kilo tek almışım, Doktorum normal dedi son aylarda kilo alırsın dedi bilmiyorum artık ya sen
Bende 60 la öğrendim. 57 ye düştüm. Şimdi 63.5 :). Yani normalde 6.5 kilo aldım. Ama başa göre 3.5

Ah kiyamam size nasil iyi anliyorum sizi bu hastalik zor hamileyken cok cok daha zor bende ilac konusunda tereddut ettim kullanmadim ama cehennemi yasadim ama ilacla hamileligini geciren hatta emziren ve ilaca devam eden arkadaslar var burda tanistik ve hala gorusuyoruz bebekler gayet saglikli hic bir sikinti yok emzirirken bile ilac kullaniyorlar bebeklerde masallahi var :) eger gercekten kotuyseniz eziyet eymeyin kendinize ama dayanabiliyorsaniz dayanabildiginiz yere kadar dayanin unutmayin umutsuzluk seytandandir bizim cok merhamet sahibi bi rabbimiz var dua edin emin olun iyi olursunuz allhin izniyle

Kızlar bizimle aynı haftalarda hamile olup ilaç kullanan iyi olan varmı 22haftalik 23haftalik 24 haftalik olan

Lütfen şu ilaç kullanmama durumunu bir kere daha düşünün.. Bunda kötü birşey yok.. Tamam hamileyken tabiki ilaç kullanmak çok çok güzel birşey değil ama siz iyi olacaksınız ki bebeğinizde iyi olsun.. Stres bebeğe daha çok zarar veren bir durum.. Hatta dün doktorumla konuştum bu durumu o da aynısını söyledi.. Yaşadığımız bütün stresi sıkıntıyı bebeciklerimiz hissediyor.. Direnmenin ne size ne bebeğinize faydası var.. Önümüzde birçok örnek var ilaç kullanıp dağlıkla doğum yapan bebişleride sağlıklı olan bura da da birçok arkadaş örnekler vermiş.. Kendinize eziyet etmeyin..

Lütfen şu ilaç kullanmama durumunu bir kere daha düşünün.. Bunda kötü birşey yok.. Tamam hamileyken tabiki ilaç kullanmak çok çok güzel birşey değil ama siz iyi olacaksınız ki bebeğinizde iyi olsun.. Stres bebeğe daha çok zarar veren bir durum.. Hatta dün doktorumla konuştum bu durumu o da aynısını söyledi.. Yaşadığımız bütün stresi sıkıntıyı bebeciklerimiz hissediyor.. Direnmenin ne size ne bebeğinize faydası var.. Önümüzde birçok örnek var ilaç kullanıp dağlıkla doğum yapan bebişleride sağlıklı olan bura da da birçok arkadaş örnekler vermiş.. Kendinize eziyet etmeyin..
siz ilaç kullanıyor musunuz?

Siz ilaca baslamistiniz nasıl oldunuz iyi geldimi ilaç ya ben sırt ağrım başladı nefes alamiyorum nefes darlığı başladı yine iki gündür napim sizce ya af çok stres yaptim

Siz ilaca baslamistiniz nasıl oldunuz iyi geldimi ilaç ya ben sırt ağrım başladı nefes alamiyorum nefes darlığı başladı yine iki gündür napim sizce ya af çok stres yaptim
benim ilaç korkum olmasaydı şimdiye kadar çoktan başlamıştım korkunuz yoksa başlayın derim kendinize eziyet çektirmeyın sizinle birlikte bebeğinizde üğzülüyor.

Back
X