Ya onu düşünmüyorum. Neticede içimize kalmayacak. Çıkacak bi şekilde. Eğer çok huzursuz olursan sezeryan olursun.uyuturlar. Ben sırf çarpıntim olur tansiyonum oynar diye hep tam anestezi istedim. Çok da rahattim. Allahım kolay doğum nasip etsin. Korkutmasın yarabbimMesela korkuyorum doğum korkum başlamış ilkinde daha cesaretliydim başıma ne gelicek bilmiyorum tabi ama bunda az çok biliyorum suni sancısı o ortam o ağrı o kaygı Ya Rabbim yardım et bizlere diyorum ya nefes alamazsam nasıl doğum yapıcam yada ya bana bişey olsa Allah korusun ne bilim benimde en çok taktiğım kalp üzerine nefes alamama çarpıntı vs. Bunları çok takiyorum artık yürürken nefes nefeseyim halsizligim istahsizligim huzursuzlugum hep bu panik atak anksiyeteden biliyorum çünkü bana huzur bırakmadı eşimde anlamıyo beni sanki keyfimdenmis gibi geçer geçer deyip gecistiriyo ama geçmiyor aklımda bintane soru oğluma bakınca bu aralar üzülüyorum diyorum Allahım beni başından eksik etme ne bilim ya hep kaygılı olumsuz düşünceler içindeyim gittikçe