- 9 Ağustos 2014
- 3.895
- 2.801
- 333
açıkçası benim sorunlarım fiziksel kaynaklı değil beni kesseler öldürseler neden öldürüyorsunuz demem hatta allahım ölsem kurtulsam diyorum hep dün çok kötü bir atak geçirsim bir önceki gün korunmayı bırakmıştım hemen gidip ertesi gün hapı aldım eşimin ilacı aldığımdan haberi bile yok bunu ona yapmaya hakkım yok ama stresten kaskatı kesildim uyuştu heryerim çocukları seviorum ama neden böle oluo artık bilinçaltıma nasıl işlediyse daha korunmasız ilşkiye bile giremiorum bence beteri var hamileliklerinizin tadını çıkarın. çünkü ben asla ve asla yapamayacağım gibime geliyor...çok ama .ok üzgünüm yarın psikiyatrise gidicem kadın bana yapma demişti neden ama ne zaman yapacağım demişti bunun bi zamanı yok demişti belki de hiç olmaycak bilmiyorum
Canım hamile değilsen kalma derim iyi olana kadar. çekmesi çok zor senin moralini bozmak istemem ama ben zor duruyorum nasıl yaşadığımı Allah biliyor. Sağlıklı anne olmak bir bebek için çok büyük nimet..
Canım benimRabbim nasip ettikten sonra öyle böyle çekiliyor .. aşarsin inşaallah bu korkuları dua dan baska sığınağimız yok
İnşallah canım çarpıntım var elim ayağım titriyor geçmezse bu şekilde durulmaz zaten.
Benim 2 hamileliğimde çok güzeldi. Ama bunda hamile oldugumu öğrendim hem bedenen hem ruhen sıkıntım geçmedi. Doğuma 2 ay var. Ve ben aynıyim. Allah yardımcınız olsun. İnşallah siz atlatirsiniz
Allahım 7 aydır çekilir mi bu neler yaşıyorsun?
diyorum kendime