Valla canım ne yapayım çekmeyipte. En başından beri kardiyoliji, psikiytri ile arkadaş oldum. Canım sıkıldıkça doktora gidiyorum.ben ilaç kullaniyordum kesince tekrarladı. Benim tek sorunum ve takıntım kalbim aslında. Bişey olacak diye korkuyorum. Nefesim daralsa kemiklerim. Ağrısa korkuyorum.bisey olacak.diye. evde yanliz duramıyorum. Etrafımda arabalı biri mutlaka olmalı. Yoksa düşünmekten kalbim çarpıyo nefesim daralıyor. Bazen 4 kat merdiveni sıkıntısız çıkıyorum. Eğer içimde sıkıntı olursa bazen 1 kat çıksam kalbim çarpıyo. Çok acile gittim çarpıntı dan. Psikiytrim damla verdi cesaret edip icemedim. Geçen gün karnımda kasilma vardı doktor magnezyum iç dedi içemiyorum ilacın içeriğine baktım dokunursa deim öyle duruyor. Denize gidemedim ya kalbime bisey olursa. Bide busene denizde kriz geçirenleri duyuyorum korkudan gidemiyorum. Bi ara banyo yapamiyordum sırf bu yüzden. Bi.muhtar banyoda kriz.gecirmisti. bilinçaltına işlemiş. Atamıyorum. 7 ay böyle geçti. İş yerine gidiyorum ordada aynı. Sıkıntı geliyo kendimi atıyorum dışarı.. rapor rapor üstüne valla. Bi tamamlasak hayırlısı ile