Ben bugün atak üstüne atak geçirdim. Öğlen üst kata cıktım ev sahibi kahveye çağırdı, birer kahve içtik. Eve geri indiğimde oğlum kendisine suyunu içip bitirdikten sonra tekrar su katmadım diye çıldırmış gibi odaya gidip kapıları çarptı. İçerde söylenip bağırıp durdu. Halbuki tek amacı ev sahibiyle sohbetin arasına girmek çünkü her zaman her yerde yapıyor bunu. Zaten 1 aydır misafirlerden dolayı kp.den ondan bundan yüz buldu şımardı. Sus diyorum susmuyo, anlatıyorum tepiniyo, eşim araya girdi onada bağırıp çağırdı. Çığırından çıktı resmen ya sonunda bnmde şalterler attı. Çarşıya hamile kıyafeti bakmaya gitmiştik elim ayağım boşalıp durdu. Gözüm kararcak gibi oluyo su içiyorum yok, tatlı bişeyler yiyorum yok. Bacaklarımın takati kesildi. Nefesim daralıyo, boğulcak gibi oluyorum kalbim ağzımda. Kabine girdim geri çıktım duramadım ama mecbur denemem lazımdı zorla girdim ama bir pantolon deneyene kadar akla karayı seçtim. Oğlum deseniz eşiminde benimde burnumdan getirmeye devam etti inatlaşmalarıyla. Bugün nasıl bitti nasıl eve geldim bilmiyorum. Zaten gece rahat uyuyamayınca sabah sıkıntıyla uyandım felan.