U
umudum56
Allah imtihanı sevdiği kullarına verirmiş ya, gerçekten de öyle. Bir sıkıntıyı veriyor ama sonunda güldürüyor Rabbim. Yaşadıkların ne kadar zor ama mükafatı çok çokkk güzel olacak inşallah. Okurken içimden birşeyler koptu gitti... üzüldüm demek istemiyorum çünkü ben böyle şeyler karşısında insanların bana üzülerek acıyarak bakmasını istemezdim, sonuçta bu dert bana verilmişse acıtasyon yaparak yanımda gibi görünmeleri beni daha da iterdi. Ben burdaysam sana destek olabileceksem olurum, elimden gelen birşey varsa yaparım. Üzülen bir insana moral vermektir önemli olan, oturup ah vah demek bana göre değil. Allah hepimizin evladını eli ayağı düzgün akıl aza noksanı olmadan sağlıcakla nasip etsin inşallah. Dualarımda her daim varsınız. Sende kendini hiçbir zaman bırakma arkadaşım. O dirayetin her zaman seninle olsun inşallah. Hamilelik o kadar hassas bir dönem ki, insan herşeye alınıp kırılırken diğerlerinin bu kadar patavatsız ukalaca davranışları kat ve kat daha sinir bozucu. Onlara diyecek söz yok maşesef, demekki bazı şeyleri idrak edebilmek için yaşamaları gerekiyor. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah. Bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günü çığlıklarınla haber vermeni bekliyorum :)