Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Omas Omas nerelerdesin, gittin mi yoksaaa ama gitmessin sen, hali hazırda yarın kontrol var zaten 1 gün bekleyelim derken 1 ay olcak nerdeyse oh oh nazar değmesin :)

Omas Omas nerelerdesin, gittin mi yoksaaa ama gitmessin sen, hali hazırda yarın kontrol var zaten 1 gün bekleyelim derken 1 ay olcak nerdeyse oh oh nazar değmesin :)
Iyi değilim kasilmalarim çok fazla hemde baya baya fazla ve belim in sirtimin ağrısından nefes alamiyorum çok gerginim eşim hala gelmedi erken gelseydi şimdi gidicektim artık gidemem zaten oğlum uyudu bide bogazim agrimaya başladı bugün gıcık tutar gibi oksuruyodum şimdi yutkununca ağrı başlamış af çok gerginim suan :cry: yarın hayirlisiyla bi gitsem bu geceyi sağ salim bi atlatsam artık Rabbim yardım etsin hepimize

Iyi değilim kasilmalarim çok fazla hemde baya baya fazla ve belim in sirtimin ağrısından nefes alamiyorum çok gerginim eşim hala gelmedi erken gelseydi şimdi gidicektim artık gidemem zaten oğlum uyudu bide bogazim agrimaya başladı bugün gıcık tutar gibi oksuruyodum şimdi yutkununca ağrı başlamış af çok gerginim suan :cry: yarın hayirlisiyla bi gitsem bu geceyi sağ salim bi atlatsam artık Rabbim yardım etsin hepimize
Oyy canım benimm Allah yardımcın olsun inşallah, sancın ne durumda peki? Oğlunun yanına çağırabileceğin biri var mı çevrende en azından bu gece için konuşsan. Keşke yakın olsaydık böyle zamanlarda o kadar çok ihtiyacı oluyor ki insanın. Ama Allah büyük yardım eder şüphesiz. Boğazın için ılık ılık limonlu su içsen yumuşatır

Bişey olacagini zannetmiyorum. Neticede yüzüne sıkmadın. DDediğin gibi korku ile başladığın için öyle olmuştur.
Sağol valla birilerinden bunu duymak ne kadar rahatlatıcı. Suan inan kaygılarım geçmiş durumda. Ufak bir nokta kalıyor her zamanki gibi sadece. Teşekkür ediyorum çoookk:dua: senin işlerin fazla olunca mı giremiyosun? Gerçi ağırlaşmış olmanında etkisi vardır.

Sağol valla birilerinden bunu duymak ne kadar rahatlatıcı. Suan inan kaygılarım geçmiş durumda. Ufak bir nokta kalıyor her zamanki gibi sadece. Teşekkür ediyorum çoookk:dua: senin işlerin fazla olunca mı giremiyosun? Gerçi ağırlaşmış olmanında etkisi vardır.
Aslına bakarsan bu hafta evdeyim. Pazartesi salı ise gidecem ve rapora ayrılacagim artık. Bu hafta okul haftası bide kızla uğraşıyorum. 2. Sınıfta. Gündüz isim oluyo. Akşam ders yaptır ev işi vakit geciyo. Gecede uyuyup kaliyorum :) yazarsan etiket yaparak yazda mail gelsin. Bazen bi okuyorum 10 sayfa birikmiş :KK9:

Paxil kullanan var mı kızlar
Bişey sorucam ya hani bu kullandığın ilaçları ilk aydan berimi kullanıyosun benim selectra 50 mg olmasına rağmen doktorum anında kestirmisti 4 ay olana kadarda kullanamazsin demişti acaba senin bu kadar ilaca onay vermeleri hele birde atarax ağır bi ilaç diye biliyorum kaç haftaliksin bide çok mu şiddetli atakların

Bişey sorucam ya hani bu kullandığın ilaçları ilk aydan berimi kullanıyosun benim selectra 50 mg olmasına rağmen doktorum anında kestirmisti 4 ay olana kadarda kullanamazsin demişti acaba senin bu kadar ilaca onay vermeleri hele birde atarax ağır bi ilaç diye biliyorum kaç haftaliksin bide çok mu şiddetli atakların
6 haftalıgım baştan beri kullanıyorum. Atarax en hafif ilaç. İlaç bile sayılmaz bence :) ben önceden paxil kullanıyodum yine paxil kullanmak istiyorum cnku tam iyileşemedim bu ilaçlarla

6 haftalıgım baştan beri kullanıyorum. Atarax en hafif ilaç. İlaç bile sayılmaz bence :) ben önceden paxil kullanıyodum yine paxil kullanmak istiyorum cnku tam iyileşemedim bu ilaçlarla
Hm bana demek çok ağır gelmişti aslında çok yenisin Allahın izniyle biraz kendi kendine atlatmayi denesen belki daha çabuk duzelicen çünkü hormonlarinda etkisi var biliyosun suan tüm hormonlar tavan yapmış durumda bence ilaçlar o yüzden farklı etki yapıyo olabilir

burada nil ve duygu vardı baştan sonra paxil kullanan
ama tabi d grubu olunca c ye göre riskli olduğundan gebelikte önermiyor doktorlar ama emzirme döneminde kullanılıyormuş süte en az geçen ilaçlardan biriymiş sabredin derim dayanabildiğiniz yere kadar

bende 14. haftadan beri selectra 50 mg kullanıyorum
ataraxla selectra gebelik kategorisi aynı olan ilaçlar ikisi de c grubu yani atarax ağır bi ilaç değil
siz de kullanıyormusunuz suanda?

burada nil ve duygu vardı baştan sonra paxil kullanan
ama tabi d grubu olunca c ye göre riskli olduğundan gebelikte önermiyor doktorlar ama emzirme döneminde kullanılıyormuş süte en az geçen ilaçlardan biriymiş sabredin derim dayanabildiğiniz yere kadar
Dayanamıyorum artık yasayamıyorum hayatı:( nil ve duygu nerdeler acaba nasıl ulasabilirim onlara nicklerii neydi hatırlarsanız

Aslına bakarsan bu hafta evdeyim. Pazartesi salı ise gidecem ve rapora ayrılacagim artık. Bu hafta okul haftası bide kızla uğraşıyorum. 2. Sınıfta. Gündüz isim oluyo. Akşam ders yaptır ev işi vakit geciyo. Gecede uyuyup kaliyorum :) yazarsan etiket yaparak yazda mail gelsin. Bazen bi okuyorum 10 sayfa birikmiş :KK9:
Allah kolaylıklar versin canım. Bebiş gelene kadar geceleri bari uykunu iyi alsan yeter:) onlar gelince gece de baykuş olucaz:)

bende 14. haftadan beri selectra 50 mg kullanıyorum
ataraxla selectra gebelik kategorisi aynı olan ilaçlar ikisi de c grubu yani atarax ağır bi ilaç değil
siz de kullanıyormusunuz suanda?
Yok ben hamile kalınca doktorum hemen kestirdi ilacı sonra 4 aylık oldum kendi kendime mücadele ettim 5 aylikken dayanamadim psikiytre gittim yine selectra 50 mg vericekti tabi olası zararları da söyledi hani garantisini veremem ilacın bebeğe olumsuz etkisi için bunu duyunca eşim karşı çıktı 36 hafta olucak kendi kendime mücadele ediyorum Rabbime sığınmiş bi vaziyette inşallah hepimiz sağlık sıhhat ile bebeklerimizi kucagimiza alırız

Dayanamıyorum artık yasayamıyorum hayatı:KK43: nil ve duygu nerdeler acaba nasıl ulasabilirim onlara nicklerii neydi hatırlarsanız
Yalnız degilsin bunu bil kendini kötü hissetme hepimiz idare etmeye çalışıyoruz ama emin ol senin en büyük sebebi hormonlar şuanda çünkü 4 5 ay olana kadar ben ancak kendime gelebildim gerçekten insanı ayrı bi etkiliyo hormonlar bu hastalık ile birleşince yani sadece şuanki sendeki sıkıntı ilaç değil

Dayanamıyorum artık yasayamıyorum hayatı:KK43: nil ve duygu nerdeler acaba nasıl ulasabilirim onlara nicklerii neydi hatırlarsanız
Canım bu bir hastalık ve sana bu cümleleri söyleten de bu hastalığın gücü. Ama sen sürekli olumsuz cümleler kurarsan kendine ket vurmuş olursun. İlk zamanlar çok zor oluyor, ben yeniden başa döndüğümü düşünmüştüm ama ilaçta kullanamadığım için mecburen idare etmeye çalışıyorum. Kaygılarımı korkularımı buraya yazıyorum biri bana normal dediğinde inan rahatlıyorum. En başta hastalığını nasıl kabul edebiliyosan bunların geçeceğini aslında gerçekte olmadıgını ve sadece beynin tedbir amaçlı gerçekmişcesine sana bunları yaşattığını da kabul et. Mesela çarpıntı gelecek diye 7 24 diken üstündeydim acillik oluyodum devamlı, sonra dayanamadım nasılsa öylede böylede çarpıntı geliyor, gelirsen gel napıyım dedim elimdeki işi bırakmadım. Zaman alıyor ama geçiyor. Bu kezde nefes darlıgı basladı, onla ugrasıyorum ama simdi hamile olunca pekte bişey yapamıyorum. Buraya gelip yazıp çizip bi nebze rahatlıyorum. Seninde kendin için yapabileceğin şeyler mutlaka vardır. Seni rahatlatan en ufak bişey bile olsa onun üstünde yoğunlaşmaya çalış.

Back
X