- 3 Mayıs 2013
- 447
- 29
- 98
desteğin için teşekkür ederim cnm umarım bizde tamamlarız yüzümüzün akıyla. ben şuan ilaç kullanıyorum ne yazık ki(( en çok ta kafayı yemekten korkuyorum, tekrar atak geçirme korkusu hiç aklımdan çıkmıyor
( sağa sağlim bebeğimizi kucağımıza alsak hepimiz offf offfff......
merve bak bu duygunun ilk postlarından ama tabi çok zaman oldu
Sen şimdi korkularına odaklandığın için aslında ne güzel bir konumda olduğunu görmüyosun. Şuan senin gibi olabilmeyi dileyen kimbilir kaç kişi vardır inan bana. Mesela biri de ben. Seninle konuşunca hemen zaman geçsin istiyorum. İnşallah benimde açılmam kolayca olur evde geçirir sonra giderim hayırlısıyla diyorum. O doğum anı geldiğinde nefesini düşünemeyeceğini en iiyi sen biliyosun, yaşadın tecrübe ettin. Şuan beynin seni nefesinle korkutuyor sadece, hatta iyice kork diye düşünceleride salıyor üstüne. Ee bedene de kolay değil önlem amaçlı istemsizce nefes egzersizi yaptırıyor sana. Bundan başka hiçbişey yok. Bunu kendine kabullendirmeyi bi başarsan hepsi kaybolup gitcek, zaman kaybıymış diyeceksin. Bilinçaltına o olumsuz kelimeler yerinde bunları aşıla, bunuda yapmanın en basit yolu sürekli nefesim kesilir diye tekrarlamayı bırakıp nefesim aklıma bile gelmicek demek. Başlarda zor oluyor ama inan bak işe yarıyor.
sende aynen dediğin gibi şimdiden doğum anını düşünüp sıkıntı na sıkıntı ekleme buda geçer inşallah şu nefes darlığı olayını bi silsem kafamdan normal nefesimi bi kontrol etsem tamamdır zaten işte benim beyin nasıl işliyorsa efkarlandim