Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ama uyusada uyumasada umursamaz oluşu beni kızdırıyor. Yüzüme bakıyo dönüp devam ediyo yatmaya.bak şimdi rüya gördüm uyandım. Gözümü açtım kalbim hızlı rüyamda korktum .. Ona seslensem uyuyor. Ben 10 kere uyaniyorum
Bak mesela yaşamayan birine bunu gösterebilmen, o an yaşadığın şeye tanık olmasını sağlayabilmen bile ne kadar zor. Benim eşimde öyle, önceden anlatıyodum sonra aynı seyleri anlatıyosun diye dinlerken yüzünü burusturuyordu. Ben bişey anlatmak yerine o anı buraya yazmaya başladım. Bu kezde iyi oldugumu düsündü:) anlatmayınca hastalık geçip gitti dimi bu kadar kolaydı da ben büyüttüm:) ilk hamilelikte senin gibi sabahlıyodum sürekli ve yatmadıfım icin tartısıyodu benimle. Halen yatamadıgımda kalkıp söylenir. Yalnız değilsin yani:) inan sinir oldugumuza değmiyo

Aklıma bişey takıldı kızlar acaba normal doğum öncesi sakinleştirici iğne yapiyolarmi yaptıran olmusmudur hani uyutucak gibi değilde biraz daha az dozda sakin kalabilmek için eski dönemde yaptıran yapan merak ettim şimdi aklıma takıldı :işsiz:

Kizlar ya ben simdi uyumak icin yataga geldim
Yalniz benim kizda da olmustu karnimda cocuk oldugu dusuncesi beni geriyor daraliyorum buyuyunce daha kotu olucam diye korkuyorum uykum kacti carpintim basladi sanki cocuk boguluyo gibi hisse kapiliyorum bende boguluyorum bu sefer atak gelecek diye iyice endiseleniyorum

Bide 19+1 olduk hareketlerini sanki hissediyor gibiyim ama net degil anlayamiyorum normal mi bu haftada net hissedilmesi gerekmiyormu? Al bana Bi endise sebebi daha

Aklıma bişey takıldı kızlar acaba normal doğum öncesi sakinleştirici iğne yapiyolarmi yaptıran olmusmudur hani uyutucak gibi değilde biraz daha az dozda sakin kalabilmek için eski dönemde yaptıran yapan merak ettim şimdi aklıma takıldı :işsiz:
Hiç düşünmemiştim canım. Sormak lazım, bende merak ettim şimdi.

Bide 19+1 olduk hareketlerini sanki hissediyor gibiyim ama net degil anlayamiyorum normal mi bu haftada net hissedilmesi gerekmiyormu? Al bana Bi endise sebebi daha
Canım cinsiyetiniz nedir? Hani kızlarda geç hissedilir derlerya ondan sordum. İkinci gebeliklerde erken hissediliyormuş ama bende mesela oğluma oranla daha geç oluyor hersey. Toplanma seklinde hissediyorum halen, bazende minik bir iki tekme. Oğlumda hissettiğimde devamı artarak geliyordu gün geçtikte ama bunda halen bir artış yok. Bence sende korkma, internettede en azından 20.hafta doldugunda hissedilir net olarak yazıyodu.

Ben diken üstüne çıkmamak için zorluyorum suan kendimi. Eşim şehir dışında akşam gitti, Allahın izniyle yarın dönecek. Oğluşumla ikimiz kaldık bir de bebikimiz.. şuan koltuğa oturdum kıpırdayasım bile yok ya..

Hiç düşünmemiştim canım. Sormak lazım, bende merak ettim şimdi.
Eskilerden yokmu acaba ya bugün hep aklımda bu var sence yapilirmi en az dozda maksat kalbi ve hastayı relax olmasını sağlamak sancı ıkınmada sorun olmaz sonuçta senceo_O

Eskilerden yokmu acaba ya bugün hep aklımda bu var sence yapilirmi en az dozda maksat kalbi ve hastayı relax olmasını sağlamak sancı ıkınmada sorun olmaz sonuçta senceo_O
Bende sanmıyorum ıkınmada sorun cıkaracağını sonucta hafif bir doz verilir verilse bile. Sen dr.unla görüşebiliyorsun, sorsan olmaz mı ki? Benim devlette olunca hiçbişey yapamıyorum

Yiiihuuuu :KK71:Biraz önce tekmelerin minikliğinden bahsedince kuzum alındı sanırım:)) biraz önce baya bayaaa belirgin ve şiddeti diğerlerinden fazla olan bir tekme attııı, ayyy oynıcam şimdi yerimde :)) bu hissi yeniden yaşatan Rabbime şükürler olsun, sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah.

Bende sanmıyorum ıkınmada sorun cıkaracağını sonucta hafif bir doz verilir verilse bile. Sen dr.unla görüşebiliyorsun, sorsan olmaz mı ki? Benim devlette olunca hiçbişey yapamıyorum
Ben korkudan doktoruma yazmıyorum nişan geldi benden doktorum la konuştum sanki şimdi sorsam aslı artık gel suni sancı verip başlatalim dicek gibi korkuyorum:-) ama sorucam cevabı sana da dicem Allahın izniyle ay öyle bişey olsa ne güzel olur en azından atak korkusu Yaşamaz insan çek sancini dur buarada alttaki yazını okudum hadi gözün aydin inşallah sağ salim kucağa almayida nasip etsin Rabbim ne olursa olsun çok güzel bi duygu dediğin gibi şükürler olsun Rabbimiz e bize bu duyguyu yine nasip etti zorluklardsn gecesekte sonu hepimiz için ferahlık esenlik mutluluk olsun inşallah amiiiinnnnnn:dua:

Ben korkudan doktoruma yazmıyorum nişan geldi benden doktorum la konuştum sanki şimdi sorsam aslı artık gel suni sancı verip başlatalim dicek gibi korkuyorum:-) ama sorucam cevabı sana da dicem Allahın izniyle ay öyle bişey olsa ne güzel olur en azından atak korkusu Yaşamaz insan çek sancini dur buarada alttaki yazını okudum hadi gözün aydin inşallah sağ salim kucağa almayida nasip etsin Rabbim ne olursa olsun çok güzel bi duygu dediğin gibi şükürler olsun Rabbimiz e bize bu duyguyu yine nasip etti zorluklardsn gecesekte sonu hepimiz için ferahlık esenlik mutluluk olsun inşallah amiiiinnnnnn:dua:
Amiiin amiiiinnnnnnn inşallahhhh.. gerçekten çok güzel bişey buuu.. inanır mısın nişanım geldi diyince benim çeşmeler akmaya başladı, fena duygusalım çok fenaa:) ne güzel doğumuna tanık olabilmek,Allah hayırlısıyla kucağına versin ne oldugunu anlamadan su gibi doğumun olsun inşallah :dua:

Amiiin amiiiinnnnnnn inşallahhhh.. gerçekten çok güzel bişey buuu.. inanır mısın nişanım geldi diyince benim çeşmeler akmaya başladı, fena duygusalım çok fenaa:) ne güzel doğumuna tanık olabilmek,Allah hayırlısıyla kucağına versin ne oldugunu anlamadan su gibi doğumun olsun inşallah :dua:
Amiinnnn inşallah Allah razı olsun valla bende çok ağladım eşim niye ağlıyorsun 5dk da hop deyip cikicak dedi dedim evet o kadar kolaydı eğer suni sancı takarlsrsa eşime de 10 dk olsada taktiricam biraz da o yaşasın aksiyon heyecan:rapci: ya varya millet evde ne güzel uzun uzun sancı cekiyo bizde tik yok canı işine geliyo gidiyo Rabbim hayirlisiyla sağ salim nasip etsin bakalım sancı ne zaman artık sık bi şekilde tutucak yada tutucakmi hala bekliyorum:KK76:

Amiinnnn inşallah Allah razı olsun valla bende çok ağladım eşim niye ağlıyorsun 5dk da hop deyip cikicak dedi dedim evet o kadar kolaydı eğer suni sancı takarlsrsa eşime de 10 dk olsada taktiricam biraz da o yaşasın aksiyon heyecan:rapci: ya varya millet evde ne güzel uzun uzun sancı cekiyo bizde tik yok canı işine geliyo gidiyo Rabbim hayirlisiyla sağ salim nasip etsin bakalım sancı ne zaman artık sık bi şekilde tutucak yada tutucakmi hala bekliyorum:KK76:
:D ay allahımm.. eşimde geçen bana şakasına takılıyodu habire, naz yapma vs diye. Adama diyorum şaka yapma kafam götürmüyo diye, tmm diyo unutuyo yine yapıyo. Ben kızınca da niye kızıyosun diyo, sen niye unutuyosan ondan dedim, keşke sizde hamile olsanızda o zaman görsek nazı niyazı diye. Hemen tövbe diyo :D senin sancıların sıklaşmıştı en son, geçti galiba dimi sıklığı?

:KK70: ay allahımm.. eşimde geçen bana şakasına takılıyodu habire, naz yapma vs diye. Adama diyorum şaka yapma kafam götürmüyo diye, tmm diyo unutuyo yine yapıyo. Ben kızınca da niye kızıyosun diyo, sen niye unutuyosan ondan dedim, keşke sizde hamile olsanızda o zaman görsek nazı niyazı diye. Hemen tövbe diyo :KK70: senin sancıların sıklaşmıştı en son, geçti galiba dimi sıklığı?
Aynen aslında deneme amaçlı erkeklerede sancı verilmeli anlasın lar halimizi:KK14: benim aynı sıklıkta ya şiddetli ama dengesiz düzensiz işte bi düzene girse inanıyorum açılma olur ama böyle ooooo gel gitli düzensiz asla açılma olmaz doktorumda dedi zaten Sancın tutunca yerinde duramazsin nefes aldırmaz diye dedim en son suni sancidan alistirmaliyim ama inan onuda unutmuşum ne kadar siddetliydi hatirlamiyorum:skandal::KK71::KK31:

Kizlar ya ben simdi uyumak icin yataga geldim
Yalniz benim kizda da olmustu karnimda cocuk oldugu dusuncesi beni geriyor daraliyorum buyuyunce daha kotu olucam diye korkuyorum uykum kacti carpintim basladi sanki cocuk boguluyo gibi hisse kapiliyorum bende boguluyorum bu sefer atak gelecek diye iyice endiseleniyorum
Bende aynı senin gibiyim ve bizim gibi birçok kişi var, önceki hamileliğimde çok yoğun sıkıntılar yaşadığım için şuan bebek istememe rağmen aynı korkuları yaşıyorum ve cesaret edemiyorum. Allah yardımcımız olsun...

Aynen aslında deneme amaçlı erkeklerede sancı verilmeli anlasın lar halimizi:KK14: benim aynı sıklıkta ya şiddetli ama dengesiz düzensiz işte bi düzene girse inanıyorum açılma olur ama böyle ooooo gel gitli düzensiz asla açılma olmaz doktorumda dedi zaten Sancın tutunca yerinde duramazsin nefes aldırmaz diye dedim en son suni sancidan alistirmaliyim ama inan onuda unutmuşum ne kadar siddetliydi hatirlamiyorum:skandal::KK71::KK31:
Bir sefer sancı verilse bir ömür laf edemezler zaten bir daha :) yürüyüş yapabiliyor musun canım? Ya da açılmayı kolaylaştıracak egzersizler felan? Belki faydası olur. Ben hiiç unutmadım o sancıyı, aklıma geldikçe kalbim küt küt vuruyo ilk doğumun korkusundan

Back
X