Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bugun cok dolastigimdanmi bilmiom ama cok basim döndu daha dönuo nefes darligu kalbim hizli atio normalmi korkudan geldi tabi bayilcakmis gibi olsum

Bugun cok dolastigimdanmi bilmiom ama cok basim döndu daha dönuo nefes darligu kalbim hizli atio normalmi korkudan geldi tabi bayilcakmis gibi olsum
Ben çok dolaşınca bunalıyorum, kalabalığa girdiğimde de fenalık basıyor bu söylediklerini yaşıyorum. Baş dönmeni tetikleyecek başka bir rahatsızlığın yoksa paniktendir büyük ihtimalle. Bende vertigo var, boyun düzleşmeside var bunlar tetikleyebiliyor

Ja bide isal olmusum kizlar yaaaaa yardim kendimi degil agriyi degil bebeyimi dusunuomm birsey olurmu

Ja bide isal olmusum kizlar yaaaaa yardim kendimi degil agriyi degil bebeyimi dusunuomm birsey olurmu
İshal uzun sürerse dr.a gitmen en iyisi olur canım. Salgından kaynaklı olabilir. Ben bayramı bulantı kusma ve ishalle geçirdim, önce serum sonra da ilaçlarla toparladım. Muz, haşlanmış patates, sarı leblebi iyi geliyor. Geçmiş olsun

y4zy4qmurum y4zy4qmurum valla ben ayniyim canım ya dünden beri yine nişan geliyor ama başkada bişey yok zaten artık umudum kalmadı kendi sancım için artık bakalım ne zaman olursa suni sancı garanti artık gözümde onun sıkıntısı var işte, sen nasılsın nasıl gidiyo durumun

y4zy4qmurum y4zy4qmurum valla ben ayniyim canım ya dünden beri yine nişan geliyor ama başkada bişey yok zaten artık umudum kalmadı kendi sancım için artık bakalım ne zaman olursa suni sancı garanti artık gözümde onun sıkıntısı var işte, sen nasılsın nasıl gidiyo durumun
İnşallah kendi sancın gelir canım, Allah kendi sancınla doğuma gitmeyi nasip etsin inşallah. Az önce suni doğum sancısı verilen erkekleri gördüm, haberlere çıkmış daha önce hiç görmemiştim:)) ben daha sağlık ocağına gidemedim. İlk fırsatta gidicem inşallah. Çok gerginim geçmiyor bir türlü, bam telime basılmış gibi fena sinir kitliyo. Oyalancak bişeyler arayışındayım

İnşallah kendi sancın gelir canım, Allah kendi sancınla doğuma gitmeyi nasip etsin inşallah. Az önce suni doğum sancısı verilen erkekleri gördüm, haberlere çıkmış daha önce hiç görmemiştim:)) ben daha sağlık ocağına gidemedim. İlk fırsatta gidicem inşallah. Çok gerginim geçmiyor bir türlü, bam telime basılmış gibi fena sinir kitliyo. Oyalancak bişeyler arayışındayım
Hayırlısıyla inşallah amin ya bakalim Rabbimin izniyle hayırlısı ile sağ salim olsunda, Hangimizde yok ki gerginlik sendeki de normal hepimiz stresliyiz valla Allahım hepimizi feraha çıkarsın inşallah ne diyelim:işsiz:

Aynen öyle bakalım kontroller nasıl geçecek.haftada bir çağırır artık. Aksilik olmazsa 3 hafta diyelim :)
Oyy okuyunca heyecanlandım suan. Bende bir gün kala almıştım oğluşumu kucağıma, 24 ekimde sürpriz dedi sıpa:) ben artık gelmeyeceğini felan düşünmeye başlamıştım bile:))
Hayırlısıyla inşallah amin ya bakalim Rabbimin izniyle hayırlısı ile sağ salim olsunda, Hangimizde yok ki gerginlik sendeki de normal hepimiz stresliyiz valla Allahım hepimizi feraha çıkarsın inşallah ne diyelim:işsiz:
İnşallah canım.. bendeki sinir abartı derecede olmaya başladı. Kendime engel olamıyorum ya söylene söylene mutfağa girip çarpa çarpa iş yapıyorum:)) Allah hepimize ferahlık versin inşallah. Senin beklenen doğum tarihin neydi hep sorcam unutuyorum:)

kızlar malum önümüz kış bizde hamileyiz grip aşısı için kadın doğumcuma sordum yaptırabilirsin dedi
sonra eczacı arkadaşım grip aşısının adını verdi baktım ki c kategorisinde
c grubu antidepresanlar için bin türlü laf eden doktorlar aynı gruptaki grip aşısını nasıl düşünmeden tavsiye ediyor anlamadım
grip aşısı yaptıran yada yaptıracak olan varmı ?

kızlar merhaba ben hala buradayım gitmedim bir yere sizle konuştukça rahatlıyorum nasıl giderim :) ben bebek çalışmalarına başladım tam gaz bat a henüz var öğrenir öğrenmez paylaşacağım sizinle zaten aklım cıkıo çok heyecanlıyım:KK17:ben burada eskileri görüyorum domestikus yazmışşş bi de y4zy4qmurum sen de o dönemde ilk bebeğine hamileymişsin galiba. bir de o dönemden melek1701 vardı bursalı kızı olmuştu kendimi ona çok yakın hissediyorum çünkü yaşadıkları ve hissetiklerini her gün yazmış okudum ve kendi korkularımın aynısını buldum. hamile kalma fobisi varmış onun da öyle yazmış ama doğurup kızımı görünce bambaşka oldum demiş .kimler gelmiş kimler geçmiş buralardan kimseler girmiyor artık demekki çok ama çok iyiler:) darısı başıma omas sanada hayırlı doğumlar şimdiden

kızlar malum önümüz kış bizde hamileyiz grip aşısı için kadın doğumcuma sordum yaptırabilirsin dedi
sonra eczacı arkadaşım grip aşısının adını verdi baktım ki c kategorisinde
c grubu antidepresanlar için bin türlü laf eden doktorlar aynı gruptaki grip aşısını nasıl düşünmeden tavsiye ediyor anlamadım
grip aşısı yaptıran yada yaptıracak olan varmı ?
Ben hiç yaptırmadım canım, şimdiden sonrada düşünmüyorum. Yararı olduğu kadar kısmende zararı var demişlerdi. Koruyuculuğundan faydalanamayanlar oldu. Bu ihtimaller yetti banada. Bugün arkadaşım mesaj atmış o da 7.ayının içinde. Grip olmuş dikkat et dedi hiçbirşey kullandırmıyorlar dedi. Öyle de kötü ama aşı olsam içimde binbir kurtla dolanırım ben kendimi biliyorum.

kızlar merhaba ben hala buradayım gitmedim bir yere sizle konuştukça rahatlıyorum nasıl giderim :) ben bebek çalışmalarına başladım tam gaz bat a henüz var öğrenir öğrenmez paylaşacağım sizinle zaten aklım cıkıo çok heyecanlıyım:KK17:ben burada eskileri görüyorum domestikus yazmışşş bi de y4zy4qmurum sen de o dönemde ilk bebeğine hamileymişsin galiba. bir de o dönemden melek1701 vardı bursalı kızı olmuştu kendimi ona çok yakın hissediyorum çünkü yaşadıkları ve hissetiklerini her gün yazmış okudum ve kendi korkularımın aynısını buldum. hamile kalma fobisi varmış onun da öyle yazmış ama doğurup kızımı görünce bambaşka oldum demiş .kimler gelmiş kimler geçmiş buralardan kimseler girmiyor artık demekki çok ama çok iyiler:) darısı başıma omas sanada hayırlı doğumlar şimdiden
Ayy çok sevindimmm, Allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah. Haberlerini takipteyim, inşallah sende atlatıcaksın o sıkıntılarını. Böyle bir adım atmış olman bile büyük başarı. Sonuda hayır olsun inşallah:) ben domestikus melek1701 ve nicki aklıma gelmeyen birkaç arkadaşla aynı dönemde vardım. Desteklerini çok gördüm o zaman daha da kötü haldeydim. Allah razı olsun onlardan da sizlerden de, herkesin birbirine moral olduğu oluyor burda. Bir cümle bile yetiyor bazen silkelenmemize. Bende doğumdan sonra nadiren girebildim ama iyi olduğumdan değil tam aksine zor bir bebeğim ve işsizlikle geçen bir sürecimiz olduğundandı. 2,5 sene boyunca bebeğim ne doğru dzgn uyudu ne düzene alıştı. Emmedi, bi takla atarak emzirmeyi denemediğim kaldı. İki ayın içinde hamilelikte aldıgım 17 kiloyu verdim resmen. Ailevi yönden de cok yıpratıcı dönemler yasadım, bittim dedim ama oğlumun sayesinde toplandım. Cünkü bana ihtiyacı vardı.. kimin ne yasadıgını bilemiyoruzki canım. Allah hepimize refah huzur sağlık nasip etsin inşallah..

Ben doğum yaptım kızlar en kisa zamanda Allahın izniyle yazıcam size bugün sabah 9.30 da doğum yaptım dua nizi eksik etmeyin benden de, Allah hepinizi sağ salim kurtarsin

Canım benim herşey geride kaldı Allahın izniyle. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıcakla büyüt bebeğini. Güzel günler seni bekliyor inşallah. Bundan sonra stres yok, kaygı yok, bebisimiz var.. öpüyorum seni.allaha emanet ol.

Canım benim herşey geride kaldı Allahın izniyle. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıcakla büyüt bebeğini. Güzel günler seni bekliyor inşallah. Bundan sonra stres yok, kaygı yok, bebisimiz var.. öpüyorum seni.allaha emanet ol.
Amin inşallah Allah razı olsun canım benim darısı basina inşallah sağ salim kucağa almayida nasip etsin Rabbim:KK200: benim için özelsin biliyosun iyi kötü hep destek olduk birbirimize inşalah hepimiz için çok güzel olur hersey bende çok öpüyorum manevi teyze:KK68:

Back
X