öncelikle geçmiş olsun bebeğiniz de hayırlı olsun durumlarımız çok benziyor
ben ilaçları geçen kasımda bırakmıştım mayısta hamile kaldım ağustosta bebek 14 haftalıkken ataklar çok şiddetli olunca selectra ve rivotrile başladık 2-3 kez de xanax aldım ataklar azalınca rivotrili kestik şuan da 24. haftadayım ve selectra 50 mg kullanmaya devam ediyorum ara ara da rivotrili alıyorum atak gelince
ayrıntılı usg ye iki kez girdim bir şey çıkmadı ama yine de bilinmez bi dünya anne karnı..
kardeşimin eşi ne ilaç ne bir şey kullanıyor çokta rahat güzel geçiyor hamileliği ama bi çocuğunu kalp hastalığından kaybettik doğumdan sonra 6 aylıkken, şimdi diğeri doğdu onda da risk var yine Allah korusun
Yani sadece ilaçlara bağlayamayız inşallah bebeklerimiz sağ salim doğar
siz de bende herkeste ilacı mecbur olduğu için alıyor kendinizi suçlamayın anne sağlığı da çok önemli
ben çok ağladım ilaç bebeğe zarar veriyor diye dr um iyi bi psikiyatr kanıtlanmış bişey yok siz bu haldeyken nasıl yaşarsınız
ilaç kullanmayan annelerin anomalili çocuğu olmuyor mu dedi
ayrıca ben ilk kızımda 28. haftadan doğuma kadar rivortil damla kullandım 2013 yılında
Melek vardı o dönemde burda, hala görüşüyorum oda 8. haftadan itibaren efexor kullandı şimdi 4,5 yaşında sağlıklı kızlarımız var maşallah bide
D
domestikus
vardı oda 18. haftadan sonra 3 farklı ilaç (dideral,cipram ve atarax) kullandı mecburen onunda kızı iyi maşallah, duygu ve nil vardı eskiden onlarda paxil kullandılar ki paxil (D) grubu ikisinin de çocukları sağlıklı doğmuştu
Yani yapacak bişey yok mecburuz bazı şeylere kendinizi suçlamayın olacağa care yok Allaha emanet kuzucuklarımız