Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ne tarafa dönsek yine biz kaldık tek başımiza benim kaynanamda öyle oldu maalesef kp evde çocuklar evde olunca insan kal gel diyemiyorum ben 6 gün kaldı baktım 7.gün yalnizim:)) ya sorma benim bacim S serra1982 evde pastaneye çevirmiş topluyo analari gelinlik yapıyo valla kadınlar günü yapıyo demiyo omas buyur gel:halay:
:halay::halay:gel bacım gel. Valla alıştım hergün pasta börek yapmaya.. Gelin beklerim :KK48:

Geleceğimi şimdiden izliyorum sayende desene :KK70:
S serra1982 söz hakkı doğdu sanaaaa, neler duydum nelerrrr :) benimde böyle kadınlar gününe ihtiyacım olacağını hiç düşünmezdim :))
Ya ne yapayım. Ben yanliz durmayı pek sevmiyorum. Annem bugum gitti. Sabah çocuklarla beraber kalacam. Panik tutmasa bari . Korku girmese. Hayırlısı bakalım. Size bişey solim mi ne.kadar panik olursak çocuk bi başka. Ağrıların bile unutuluyor. Ben kordonlari baglattim bide üzülüyorum şimdi. Millet 5 sezeryan yapıyor duyuyorum. Bugün doktorumun web sitesine yorum yazdım. Bana whatsap.tan teşekkür.etti. yerin ayrı dedi. Bende özledim sizi alışmışım yazdım :) bide bağladık. Bi.dostumu kaybetmiş gibi oldum dedim. Her kadının senelik.kontrolu olması lazım. Gelirsin yazdı Canada bekliyormuş. Ama bi daha bebek yok.. ne yapsam.ne yapsam :KK53::KK53:

Ya ne yapayım. Ben yanliz durmayı pek sevmiyorum. Annem bugum gitti. Sabah çocuklarla beraber kalacam. Panik tutmasa bari . Korku girmese. Hayırlısı bakalım. Size bişey solim mi ne.kadar panik olursak çocuk bi başka. Ağrıların bile unutuluyor. Ben kordonlari baglattim bide üzülüyorum şimdi. Millet 5 sezeryan yapıyor duyuyorum. Bugün doktorumun web sitesine yorum yazdım. Bana whatsap.tan teşekkür.etti. yerin ayrı dedi. Bende özledim sizi alışmışım yazdım :) bide bağladık. Bi.dostumu kaybetmiş gibi oldum dedim. Her kadının senelik.kontrolu olması lazım. Gelirsin yazdı Canada bekliyormuş. Ama bi daha bebek yok.. ne yapsam.ne yapsam :KK53::KK53:
Kız Allah seni ne güldüm bacim ya yol yakinken aç kordonu:rolleyes:

Orda Allah yardım.ediyo canım. Benim 9 ay boyunca çarpıntim olmasına rağmen doğuma giderken yada doğumdan sonra sıkıntı olmadı. Allahım sizlerinde yardımcısı olsun
Olur yaa kac kisi ediorr dogum her saniye dogum eden ki bu aci da hastalik acisi degil evlata kavusma acisi yani en kötu sey ne ölum acisi asil onu dusunelimki orda bile Eabbim yardim edecek yoksa isimiz is

Allahım yaa :D gece gece güldürdün beni. Bende ikinciden sonra bağlatıyım diyodum ama hepte heves ediyorum kalabalık aileye, hayırlısı olsun. Sabahı hiç düşünme dicem ama elinde değil biliyorum, biz gibiler planlı işlere daha çok takıntılıyız, olup bitene kadar zaman gelene kadar daha da kaygılanıyoruz. Ama hiçbişey olmıcak Allahın izniyle. Annen gitti evet ama geri geliceğini biliyosun hemde yakın zamanda Allahın izniyle. Omas Omas İle beni düşün bi de :)) benim annem herşeye rağmen gelse kalsa 1 2 haftalığına. Sonra evime gidip geleyim dese taa 6 saat var arada. Ayda alemde anca. Aman herkes yerinde sağolsun Allah muhtaç etmesin diyorum bende napayım :)

Allahım yaa :KK70: gece gece güldürdün beni. Bende ikinciden sonra bağlatıyım diyodum ama hepte heves ediyorum kalabalık aileye, hayırlısı olsun. Sabahı hiç düşünme dicem ama elinde değil biliyorum, biz gibiler planlı işlere daha çok takıntılıyız, olup bitene kadar zaman gelene kadar daha da kaygılanıyoruz. Ama hiçbişey olmıcak Allahın izniyle. Annen gitti evet ama geri geliceğini biliyosun hemde yakın zamanda Allahın izniyle. Omas Omas İle beni düşün bi de :)) benim annem herşeye rağmen gelse kalsa 1 2 haftalığına. Sonra evime gidip geleyim dese taa 6 saat var arada. Ayda alemde anca. Aman herkes yerinde sağolsun Allah muhtaç etmesin diyorum bende napayım :)
Kaöablik aileyi bende seviom sakin ha baglatma sen ucuncuye ben ikinciye dusunecez daha burda dur hahahah omas da bize katilir tabi hahah ins o gunlerde gekck

Kaöablik aileyi bende seviom sakin ha baglatma sen ucuncuye ben ikinciye dusunecez daha burda dur hahahah omas da bize katilir tabi hahah ins o gunlerde gekck
Ayy hayırlısı olsun canım :) Allah yazdıysa o da olur elbet. Omas Omas sen ne diyosun bu işe :)) tam da bunalımın ortasındayken sorulcak bir soru değil biliyorum ama olsun ben gözümü kapadım sen rahaaaatca söyle fikrini :D

Yok 9 ay boyunca Canım. Doğum güzeldi. Sorun olmadı çok şükür. O 9 ay hergün oldum oldum dirildim. Korkular panik hepsi bir arada
Şimdi nasılsın canım? Azaldı mı çarpıntın kaygıların. Benim ilki baştan sonra hep çarpıntıyla geçmişti. Bir de normal doğumda yaşadığım zorluk yüzünden bir sür e daha devam etti, gece sadece kalbimin sesini duyuyodum yatamıyodum felan. İnşallah bu kez kolay olur doğumlarımız, sağlıcakla..

Şimdi nasılsın canım? Azaldı mı çarpıntın kaygıların. Benim ilki baştan sonra hep çarpıntıyla geçmişti. Bir de normal doğumda yaşadığım zorluk yüzünden bir sür e daha devam etti, gece sadece kalbimin sesini duyuyodum yatamıyodum felan. İnşallah bu kez kolay olur doğumlarımız, sağlıcakla..
Sen nasil oldun bence varya su kalbine önce bi doktora glster dogrumu diye falan ben piskatrimden randavu aldim bakalim

Back
X