İnanırım canım ya, lise döneminde o nefes takıntısı yüzünden ciğerlerim yanıyodu artık. Tükürüğümü yutamıyodum inanır mısın.. o daha da panikletiyodu. O yüzden şuanki halini çok çok iyi anlıyorum. Yemek yeme, su içme, yutkunma gibi şeyleri dikkatli yapıp tılanmayalım diye uğraşınca takıntı haline geliyor. Sendeki de aynı böyle ilerliyor işte. Bende de çarpıntıyı kaale almadıkça çok üstelemiyor. Hamilelik dönemi dediğin gibi fazla sorunlu geçiyor zaten. Son 1 senedir felan tek tük oluyordu bu dediğim şey. Ama gece yatınca oluyordu. 3 5 kez üsteliyodu geri kalkıyodum korkudan. Şöyle diyim sanki birden küt diye bir atım oluyor, ya da göğsün anlık sıkışıyor gibi oluyor. Yani o sırada kalp normalden biraz daha uzun kasılıyomuş galiba öyle okudum. Bu his işte panikletiyor, titreme gibi hissediyosun kalbinin orda. Sanki durmuş yeniden çalışmış gibi korku doluyo tabi içine. Ben bunu kendimde farkettikçe çarpıntı gitti yerine bu geldi. İçim sıkılırdı felan o da gitti. Sonra bunu gündüzleride arada bir hissetmeye başladım. Tınlamıcam diye şartlandırdım kendimi, gündüzleri azaldı, bazen olmuyor. Ama durduk yere birden olunca korkarda paniklersem yandığımın resmi..