Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Heh aynı ben evden çıkamama çıkınca o korkuyu yenince diyorum hergün çıkcam bu sefer de eve girmeye korkuyorum yalnız kalmaya Allahım bi günah mi işledim bu hastalığı verdin affet diyorum ne işlediysem
Bende öyle cıkınca cıkasım geliyor ama kapanırsam o zaman iki adım bakkal bile uzak geliyor. Hepimiz insanız hepimizin var yanlışları. Farkedip ders alabildiysek ne mutlu bize.

Spinal oldum ben bayilmaktan da korktum ya ayilamazsam diye aşağı tukursem sakal yukarı tukursem biyik
Kalp yüzünden normalden korkuyorum, bayılırım diye spinalden, ayılamam diye de genel anesteziden. Ben nerelere gideeeemmm :))
Bende kafamin tik tik diye atmasindan delirmistim aglaya aglaya meczup gibiydim sanki annem babam helak olmustu cok korkmuslardi
Evet cok sinir bozucu, benim inatla şakaklarım da oluyodu o dediğin. Ne senaryolar yazmıştım. Eminim seninde öyledir:)

Emara girmeden gozlerimi kapattim hic acmadim ben ve orayi coookk genis bir bahce olarak hayal ettim
Yok arkadaşım hayal falan edemedim bu seferki makina daha kapaliydi Allah sağlık versin de bir daha girmeyelim çok berbat bişey sanki makina beni yutacak :KK70:hani çocukları öcü diye korkuturlar ya aynen o makina benim için öyle bişey

Bendensin.. Kız bende bi de vertigo var. Düz yattığımda mahvoluyorum. Mecbur yattım hadi o neyse. Bu kezde kulaklarımın yanlarını tıkadılar, yüzümün üstünede kafes koydular burnuma 1 cm mesafede. Daha içeri girmeden titremeye basladım. Cocuk cıktı baslıyoruz kirpiğini bile kıpırdatma diyo panik atak var dedim, baştan çekeriz olana kadar dedi. Kaçsam nereye kaçayım oğlumu akrabamıza bıraktım taaa en dısta bekliyolar. Bi de yeni cihazlar cok dar ve cok gürültülü. Okudugum duaların haddi hesabı yoktur orda.
İşte ben makinadan ayaklarimi sürüye sürüye çıktım tam bir rezillikti

Yok arkadaşım hayal falan edemedim bu seferki makina daha kapaliydi Allah sağlık versin de bir daha girmeyelim çok berbat bişey sanki makina beni yutacak :KK70:hani çocukları öcü diye korkuturlar ya aynen o makina benim için öyle bişey
Ben ilk mr çektirdiğimdeki cihaz yüksekti daraltmıyodu. Bu minicik ya kafesin üstünden 1 karış mesafe bile yoktur yüksekliği.

Kalp yüzünden normalden korkuyorum, bayılırım diye spinalden, ayılamam diye de genel anesteziden. Ben nerelere gideeeemmm :))

Evet cok sinir bozucu, benim inatla şakaklarım da oluyodu o dediğin. Ne senaryolar yazmıştım. Eminim seninde öyledir:)
Yok sakinleştirici verdiler spinalde bana

Bizim bu cektigimiz stresa oanik.kafaya cok takma imanimiz guclu degil tevekkulumuz yok hicalarla konusuom.ama.benmisi demior
Yarin doktora gidecek arkadasa dua ediom.banada edin daha randavu gelmedi ama.olsun

Bizim bu cektigimiz stresa oanik.kafaya cok takma imanimiz guclu degil tevekkulumuz yok hicalarla konusuom.ama.benmisi demior
Yarin doktora gidecek arkadasa dua ediom.banada edin daha randavu gelmedi ama.olsun
Sağol canım Allah razı olsun inşallah hiçbişey çıkmaz güzel haberlerle gelirim. İnşallah seninde öyle olur

O iyiymiş ya, ben bi de o uyusukluktan korkuyorum. Daralıp bunaldığımda kıpırdayamıcam, derin nefes almak istesekte alamıyoruz galiba. Bunlar ürkütüyo
Bende istedjm sakinlestirixi ama yok dediler ben rahat duramamki duramiom ki hele sirtima o igneyi vurunca

Ben korktum bi de anesteiciyi de korkuttum panikatak olduğumu anlayınca verdi sakinleştirici yarı uyaniktim
Nasil korkuttun biz zaten herkese korkutuoruz evlat sahibi olmak cok guzelde bizum givileri doguma hahah gulcem geldi ya olay.olcak valla ben heryeri yilarim

O iyiymiş ya, ben bi de o uyusukluktan korkuyorum. Daralıp bunaldığımda kıpırdayamıcam, derin nefes almak istesekte alamıyoruz galiba. Bunlar ürkütüyo
Yok nefes alabiliyorsun ama beyninde ayaklarını kipirdatmak düşüncesi geçtiğinde onu yapamıyorsun zaten sabah oldum ben ikindi saati ayağa bile kaldırıp yuruttuler

Bende istedjm sakinlestirixi ama yok dediler ben rahat duramamki duramiom ki hele sirtima o igneyi vurunca
Ben iğneden pek korkmuyorum acısı felan sorun değil ama yan etki korkusu had safhada. Epidurale de hayır diyip duruyo benimkiler. Sezeryanda bile yapılıyo epidural. Mecbur kalsam zaten yapılcak, keske destek olsalardı bana. İnşallah bunlara gek kalmadan kolayca kendi sancımızla suyumuzla doğururuz.

Buyuk konusuyoruz ama bu girdaba girdik neyin cefasi ise cabuk bilmiyorum hic telafi ederiz ins

Ben iğneden pek korkmuyorum acısı felan sorun değil ama yan etki korkusu had safhada. Epidurale de hayır diyip duruyo benimkiler. Sezeryanda bile yapılıyo epidural. Mecbur kalsam zaten yapılcak, keske destek olsalardı bana. İnşallah bunlara gek kalmadan kolayca kendi sancımızla suyumuzla doğururuz.
Ins cnm.ben sordumda yan etkisini her seyde var dedi vede dedigin gibi sezaryanlas ahep yapioz dedi vede ömce belini bakacaklar öle sorun varaa vurmuyorlarmis ebeyle bugun konustum Allah byuuk ya ondan korkma cnm

Back
X